IMAGINE

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
IMAGINE

"רפסודיה בוהמית": הסינגל הטוב בכל הזמנים YNET - כתבה השיר "רפסודיה בוהמית" של להקת קווין הוכתר כסינגל הטוב בכל הזמנים בסקר חדש שנערך בבריטניה. בסקר, שאורגן על-ידי ספר השיאים של גינס והקיף 31 אלף נשאלים, הקדים "רפסודיה בוהמית" את "דמיין" של ג´ון לנון, שהגיע למקום השני. "היי ג´וד" של הביטלס הגיע למקום השלישי, "Dancing Queen" של אבבא התייצב ברביעי ו"כמו תפילה" של מדונה צלח את הרשימה עד המקום החמישי. רובי וויליאמס הפתיע עם "Angles" שהגיע למקום השישי, וגם ה"ספייס גירלס" נכנסו לעשירייה הראשונה והתייצבו במקום השמיני. הביטלס תפסו את המקום השביעי, תשיעי ועשירי עם "שדות תות לנצח/פני ליין", "Yesterday" ו"Let It Be" בהתאמה. "מריח כמו ריח נעורים" של נירוונה פספס את העשירייה הראשונה והתמקם במקום ה- 11, ו"אל תביט אחורה בזעם" של אואזיס התייצב אחריו במקום ה- 12. להלן עשרת הגדולים של הסקר: 1. קווין - "Bohemian Rhapsody". 2. ג´ון לנון - " Imagine". 3. הביטלס – "Hey Jude". 4. אבבא – "Dancing Queen" 5. מדונה – "Like A Prayer". 6. רובי וויליאמס – "Angel". 7. הביטלס – "שדות תות לנצח/פני ליין". 8. ספייס גירלס – "Wannabe". 9. הביטלס – "Yesterday". 10. הביטלס – "Let It Be".

אורניהו

New member
וכשטיילתי בלונדון,אמרו לי לגשת..

לבקר באיזור של כל הפריקים של לונדון,המקום נקרא,´קמדן טאון´.כאן על גשרון של תעלת המים,אתה פוגש,את כל הצבועים האלה בשערות,כל הזרוקים,והמשלומפרים של העיר,כאן אתה שומע מוזיקה מכל הסמטאות הקטנות,והמועדונים הקטנים מסביב.הסמים כאן חופשי,ותחנת הרכבת התחתית[טיוב]מלאה בטיפוסים שונים ומשונים,איזה פחד!ישנו שוק קטן במקום.´קמדן טאון´איזה פרבר?

zahavashanny

New member
קמדאן טאון - מקום משגע, שם ביליתי

הרבה מאד זמן בכל שהותי בלונדון שלפני כמה שנים היה מקום קבוע לביקורי בלונדון במסגרת עסקי העתיקות יש שם שוק עתיקות עתיק יומין ולמי שרוצה למצוא מציאות מקסימות זה המקום בכל אופן שזה היה פעם אני לא ביקרתי בלונדון כבר כ 4 שנים וזה כמובן אחרי שהייתי בערך כל 4 חודשים נוסעת להביא סחורה לגלריה שהיתה לי בעירי רחובות, במשך 15 שנה נסעתי בקצב מטורף לעיר הזו שכל כך אהבתי וגם היום אני אוהבת אותה למרות שלא הייתי בה הרבה זמןבקמדן טאון אין מה לפחד זוהי פינה מקסימה בלונדון יש מקום אחד שתריך לפחד זוהו בסואו וזה כמובן בעיקר בלילה כך שלא צריך להגזים לקמדן טאון ביום אין בעיה בכלל, עד כמה שידוע לי.

ריחות של לונדון

קראתי הרחתי נזכרתי והתגעגעתי. נסענו לשם שניים שהם שלושה. בבוקר הנסיעה בבדיקה ביתית התברר לנו ש" אנחנו " בהריון. 5 ימים דחוסים ועמוסים שעדיין השאירו בי חותם של עוד. נראה לי שבשבילי לונדון עוד מחכה.

magy

New member
לונדון

מילים: חנוך לוין לחן: חוה אלברשטיין שלום, אני נוסעת אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון לונדון לא מחכה לי גם שם אהיה לבד ואולי זה כבר לכל החיים להיות לבד אבל בלונדון יש יותר סרטים בלונדון יש מוסיקה טובה בלונדון טלוויזיה מצויינת בלונדון אנשים יותר נדיבים כך שהייאוש נעשה יותר נוח אתה מבין? הייאוש נעשה יותר נוח אתה מבין אם למות כמו כלבה אז לפחות שהטלוויזיה תהיה טלוויזיה שלום!

magy

New member
בקשר לגעגועיי

מנוע החיפוש לא עבד אתמול. שבת. סתם נזכרתי שגם אני הדבקתי את השיר מהאלבום החדש של שלמה ארצי.... געגועיי....

zahavashanny

New member
תודה, תודה../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

כשמדברים על לונדון אני כנראה גם קצת משתגעת, מה לעשות, אני אוהבת לראות שם מחזות בתיאטרון מחזמרים בכלל להסתובב ולשתות את האויר של לונדון אבל לא כשכל העולם מגיע רק כשזה לונדון נטו בלי תירות צפופה לונדון עצמה אולי אפורה אבל השווקים שלה הם חגיגה לעיניים בצבעוניות שלהם, כמובן אחרי לונדוןיש כמה ארצות יפיפיות בצבעוניות שלהם ועל זה עוד יסופר רבות.

למעלה