Imaginarium

MR Lordi

New member
Imaginarium

לא יודע אם דיברו על זה בפורום עדיין. אבל זה יהיה השם של האלבום הבא של נייטוויש. הוא יהיה אלבום קונספט! על משורר זקן שמאמין שהוא עדיין ילד קטן. כמה מתאים לתומאס
בנוסף לאלבום, ייצא סרט ב2012 הנושא את אותו שם, שמבוסס על האלבום. אותי זה מאוד משמח ומרגש, ואני מחכה לעוד חדשות ולא יכול לחכות שהאלבום ייצא!

bachner1

New member
7 שרשורים למטה ../images/Emo3.gif

אבל אם כבר, באמת יש לנייטוויש חדשות מהיום- הם סיימו (נראה לי) להקליט את קטע המקהלות והתזמורת לאלבום, כשעיקר ההקלטות נעשה בימים האחרונים! http://www.facebook.com/notes/nightwish/angel-studios-london-142-202-2011/499778896366 הם אומרים שם כמה "שמות ראשוניים" של שירים מהאלבום, ומתארים חלק מהם, למשל קטע אינסטרומנטלי בן 3 דקות שיכיל כל מיני כלים ותופים אתניים מוזרים שבחלק מהם מנגנים בפטיש ענק
הם גם מדברים באופן כללי על התזמורת (יש קטעי נבל
) והמקהלות (יש מקהלה רגילה ומקהלת ילדים!), ועל זה שהמקהלה שרה 13 שירים, מה שאומר לדעתי שמספר השירים באלבום יהיה טיפה יותר מזה. וכל זה גם מתועד, בתמונות שחלק מהן ממש מצחיקות
http://www.facebook.com/album.php?aid=557263&id=14644790067

bachner1

New member
וואו

בהחלט נשמע כמו אחד האלבומים המעניינים. חבל שכל זה יוצא כ"כ הרבה זמן לפני צאת האלבום...

Brombit

New member
אהבתי את הראשון בעיקר... ../images/Emo115.gif

(לא היתה לי סבלנות לשמוע הכל) לא אהבתי את מקהלת הילדים
מזכיר לי שהיום נודע לי שבכמה שירים ב-Once יש סיטאר, שזה כלי ממש חמוד. הוא כנראה נבלע בין שאר המוני הכלים
אלא אם יש משהו שאני לא זוכרת

bachner1

New member
זה לא מאחד השירים באלבום הבא...

זה סתם קטע קצרצר מהופעה חיה של Meadows of Heaven...

shirlapes

New member
אוהו, זה קרה מזמן ../images/Emo3.gif

אחרי שהוא ראה שהמעריצים שלו נהיו אובססיביים עם פרשנויות שונות והחלו לריב בינם לבין עצמם
[הערה: הודעה זו לא נועדה להעליב איש, אלא רק לצחוק על הקונפליקטים שיש לנו בעולם]

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifהאמת שאני חושבת שהוא התפטר

אי שם ב-1939. נו אופנס, אני והאתיאיזם שלי

היויו

New member
?? זהמתוך TPATP. מה חדש בזה?

מעבר לעובדה שאם אוזניי לא מטעות - אנט מזייפת (מה חדש בזה?) זה קטע שכולנו חרשנו קשות לקראת ההופעה ומאז (תקנו אותי אם אני טועה) לא שמענו יותר מדי.

למעלה