imageurl

shahark

New member
שאלות לגבי webform לגבי C#

שלום אשמח לקבל לינק/תשובה למספר בעיות: 1. איך אני קובע שהלקוח יכנס לתיבת טקסט השפה בבררית מחדל תהיה עברית ? 2. איך מקשרים DataGrid לשאילתא שבניתי ולא לטבלה ? בניתי דרך oledbadapter 3. איך ניתן לכניס DataSet לתוך מערך ? מה הדרך הכי פשוטה ? תודה מראש שחר

shahark

New member
validation control

איך אני הופך את הפקד ללא זמין? נגיד שיש לי מספר פקדים כאלו בטופס הצטרפות והלקוח לא רוצה להצטרף. הוא לא יכול לחזור לעמוד הראשי עם הוא לא מילא לפי הפקדים... לשים אותם בdisable וכאשר לוחצים על submit להפעיל אותם ? תודה מראש שחר

sharkyM

New member
תשובות

1. למיטב ידיעתי אתה לא יכול - זה קשור למחשב הלקוח. 2. למה אתה מתכוון ב"שאילתא" ? , אתה יכול לקשר datagrid ל-datatable שהיא תוצאה של שאילתא. 3. למה הכוונה להכניס dataset לשאילתא, ds מכיל datatables שהן מצידם מכילות שורות , פרט!

shahark

New member
הסבר

C# - WebForms כאשר אני מציג דף הרשמה עם מספר validatin controls אם המשתמש רוצה לחזור לעמוד הבית זה לא ניתן כי הפקדים לא מאפשרים לו לעשות זאת עד שלא ימלא את הנתונים. לא מצאתי איפה אני יכול לעשות disable לפקדים. ניסיתי מגוון אפשריות אבל שום דבר לא יצא, הדבר האחרון שהצלחתי לעשות זה להוסיף כפתור HTML ובעזרת Java script להגדיר שבלחיצה הוא לך לעמוד הקודם, בדיוק כמו כפתור Back.... אבל נראה לי שיש דרך הרבה יותר פשוטה, לא ? מקווה שעכשיו זה מובן. תודה שחר

gilad g

New member
המממ

אחרי בדיקה קצרה של ביצוע view source מתברר, ש-asp.net שומרת על משתנה Javascript ששמו Page_ValidationActive. אם תציב בתוכו false, זה עשוי לעבוד

shahark

New member
הסבר לשאלות

דבר ראשון - המון תודה על התגובה. מה שאני מנסה לעשות: 1. בניתי שאילתא במסד הנתונים (Access) ואותה אני רוצה להציג בתוך הdatagrid מאפשר לי להציג רק טבלאות. אני בטוח שיש אפשרות אחרת, אבל לא מצאתי את הדרך. 2. יש לי Dataset , אני רוצה להכניס אותו למערך. נגיד Dataset שמורכב רק משתי שדות : שם משתמש וסיסמא. אתז זה אני רוצה להכניס למערכת דו מימדי. איך עושים את זה ?

sharkyM

New member
שוב למה כוונתך בלהציג שאילתא

מה התוצאות של אותה שאילתא ? למיטב ידיעתי יש 2 רלבנטיות: טבלה, וערכים סקלאריים.

ido77

New member
השאלה הראשונה

שלך עדיין לא ברורה לי, מה ז"א להציג שאילתה, אם הכוונה אינה להציג נתונים שהם תוצאה של שאילה? לגבי השאלה השנייה, תיגש ל-datatable הרלוונטית בתוך הdataset, ואז פשוט תרוץ שורה שורה ותשלוף את הנתונים לתוך המערך הדו-ממדי. לדוגמה: DataTable dt = ds.Tables[0];ttt int rowsNum = dt.Rows.Count;ttt for(int i=0;i<rowsNum;i++)ttt } arr[0] = dt.Rows["name"].ToString();ttt arr[1] = dt.Rows["password"].ToString();ttt { (ה-ttt רשום סתם בשביל הישור של הטקסט פה). יכול להיות שיש דרך יותר מיידית לעשות את זה, אבל אני לא מכיר כזו כרגע.

shahark

New member
הסבר לשאלה השנייה

דבר ראשון - תודה על התגובה. הנחתי שזו הדרך להכניס למערך , חשבתי שיש דרך יותר קלה. הסבר לשאלות הנוספות: בניתי שאילתא במסד נתונים (Access) כאשר אני מנסה לקשר את השאילתא לdatagrid הוא לא מצליח. הוא מזהה רק טבלאות. מה אני צריך לשנות בקוד שיזהה את השאילתא שלי ?? תודה שחר

yuval k

New member
יש דרך יותר מיידית...

...ליישר שמאלה: לחצני [תחילת קוד] ו[סיום קוד] למטה

shahark

New member
imageurl

HELP ! אני יודע שמישהו פה יתן את התשובה מהשרוול ואני עובד על זה כמה שעות...זה יהיה מתסכל אבל אין לי ברירה. אני שולף ממסד נתונים את מיקום התמונות, ולפי קריטריון מסוים אני מציג את התמונות. בעמוד webForm יש לי מספר תמונות שאני רוצה לשנות להם את ה- imageurl. כאשר אני כותב :
this.image1.imageurl = "pic/image1.jpg";​
אין שום בעיה ! כאשר אני מנסה לתת לimageurl ערך של מחרוזת ששלפתי ממסד הנתונים שזה לא מצליח. מה לא עשיתי נכון ? תודה מראש שחר

shahark

New member
אין הודעת שגיאה

פשוט לא עובד. מראה שזה מפנה לתמונה שלא קיימת בזמן ריצה. כאשר אני עובר על הקוד אני רואה שזה מקבל ערך מתאים "pic/image1.jpg" ממש ככה זה מופיע אם הגרשיים. אני מנסה להוסיף גרשיים , להוריד גרשיים, להעביר בכל מיני דרכים וזה פשוט לא מקבל את המחרוזת שלו. ??? תודה שחר

shahark

New member
תודה. הסתדרתי.

אני לא יודע בדיוק איפה הייתה הטעות. עכשיו זה עובד. תודה שחר

למעלה