i'm SHOCKED!!!!

ilovem

New member
i'm SHOCKED!!!!

לירדנה ארזי יש מעריצים?!
למה

hatul

New member
שוב מלחמות בין מעריצים? ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ilovem

New member
לכולם- סבבה לגלעד-

חחחח....מייקל ג'קסון? אנחנו מדברים על אותו בנאדם? מלך הפופ, כן? הבנאדם שיצר את האלבום הכי נמכר בעולם אי פעם ואת האלבום השני שהכי נמכר בעולם אי פעם? הבנאדם שהמציא את הוידאוקליפים כמו שאנחנו מכירים אותם כיום? על הרקדן הגאון? על האיש שזכה בהכי הרבה גראמיס בערב אחד? הבנאדם שקיבל כל פרס אפשרי בתחומו? לא, כי לא נראה לי אנחנו מדברים על אותו אחד.... !get a life man- he's the king of pop and u can't argue

dark eyes

New member
לירדנה יש מערצים

אנחנו מעדיפים את ירדנה ארזי יש כאלה שמעדיפים אחרים וזה מונע ע"י האידיולוגיה והעדפה אישית
..... והשאלה "למה" כל כך לא במקום הרי ככלת הכל לא באנו להעביר עלייך ביקורת גם אם תעריץ את סדאם או את מייקל ג'קסון שבעני שניהם מיותרים בעולם... אבל מה שחשוב הוא שלא העברנו עלייך ועל הדמות המוערצת על שלך דבר!!!

קוליפון

New member
ירדנה ארזי מול מייקל ג'קסון......

אין להשוות בין הקרייה הבינלאומית המשגשגת שהייתה למייקל ג'קסון, לזאת הארצית של ירדנה ארזי. מייקל ג'קסון היה (ועדיין למרות הכל) זמר שמכר עשרות אלפי עותקים מתקליטיו מאז השתתף בלהקה המשפחתית כשעוד היה ילד (כבר אז ראו את כישרונו וניבאו לו עתיד מזהיר), והופעותיו שחבקו עולם נמכרו בכסף רב והיו להצלחה גדולה. ירדנה לעומתו החלה את הקריירה שלה בגיל 17.5, כשבחרה לא לסיים את לימודיה והצטרף ללהקת הנח"ל. לאחר שפורקה שלשית "שוקולד מנטה מסטיק" היא החלה לפעול כסולנית והוציאה תקליטים שחלקם זכו להצלחה, אך לעולם היא לא "פתחה קופות" בזכותם - כלומר כל ההופעות שלה היו מכורות מראש בדרך זו או אחרת. גם בימים של ההצלחות הגדולות עם התקליט הצועני שהצליח רבות, היא לא יצאה לסיבוב הופעות כלל ארצי, אלא העדיפה לפקוד את תכניות הטלויזיה ולקיים הופעות מועטות. בדבר אחד השכילה ירדנה ארזי לעומת מייקל ג'קסון, כשראתה שהקריירה שלה "נתקעת" בגלל כמה סיבות (ובעיקר בזכות כמה אלבומים שלא הצליחו מסחרית), היא בחרה לחדש את ימיה ולהפוך להיות מראיינת....... למרות שבהתחלה היא קיבלה ביקורות לא כ"כ מחמיאות היא המשיכה בנחישות, עד שקיבלה הכרה בתחום זה והערכה משום שלא קפאה על שמריה ולמדה היטב את המדיום הטלוויזיוני. לעומתה מייקל ג'קסון מסרב להכיר בכישלונו ומשום מה מנסה בכוח "להכניס את עצמו עמוק לתוך הבוץ" וזיקנתו מביישת את נעוריו, והסיבה היא שקשה לרדת מהצלחה בינלאומית משגשגת לעומת הצלחה פרובנציאלית ומקומית כמו שהייתה לירדנה ארזי. ירדנה יכולה להישאר סלברטי גם בתחום קצת שונה מזה שהיא הייתה בו לעומת מייקל ג'קסון שלא.

דודו טל

New member
מבלי להיכנס להשוואות כאלו ואחרות

אני רוצה ממש לסיים את נושא מלחמת ג'קסון ארזי. אני חושב ש"קוליפון" היטיב לחנסח את הדברים, ירדנה שבשלב מסויים הבינה שהקריירה המוזיקלית שלה קצת תקועה,המשיכה הלאה לכיונים אחרים. מה שלדעתחי פגע בה יותר, משופם שהיום היא מזוהה בעיקר כמנחה, והקהל קצת שכח שהיא גם ובעיקר זמרת. לגב ג'קסון, אני לא חושב (לפחות באופן ישי...)שמשהו כבר יוכל להזניק את הקריירה שלו, אין ספק שהוא מעניין מיליוני אנשים ברחבי העולם, אבל אותם מליונים לאמביעים את אהבתם בצורה כלכלית, ומייקל כבר שנים נחשב לאבן שמתגלגל מטה במדרון. אין פה שום רצון חלילה לפגןע באיש ממעריצי מייקל, אבל אני חושב שכל מה שעוד אומרים עליו אולי לא הכי טוב, אבל זה בהחלט מסב לו תשומת לב נוספת, שאולי הוא באמת ראוי לה. כעיתונאי אני חייב לומר, שכל זמן שאתה בכותרות, ולא ממש משנה למה, אנשים זוכרים, ומדברים עליך. מייקל שם כלהזמן, רק חבל שלא ברמות החיוביות. חשוב לציין , שדעתי על ירדנה היא דומה, גם המופע החדש, גם היא תחליט להוציא שיר פופ, סטייל שרית חדד, או סטייל כל דבר אחר, היא לעולם לא תחזור לתארים השונים שקיבלה אז, או למכירות אליהם הגיעה אז. היא די מפוכחת ומבינה טוב את מצב השוק, באחד הראיונות שנתנה לפםני כמה שנים אמרה "אני לא אחזור לשיר את אותם שירים, אני לא בגיל ולא במעמד..." וזוהי לדעתי, גדולתה.

דודו טל

New member
מבלי להיכנס להשוואות כאלו ואחרות

אני רוצה ממש לסיים את נושא מלחמת ג'קסון ארזי. אני חושב ש"קוליפון" היטיב לנסח את הדברים, ירדנה שבשלב מסויים הבינה שהקריירה המוזיקלית שלה קצת תקועה,המשיכה הלאה לכיונים אחרים. מה שלדעתי פגע בה יותר, משום שהיום היא מזוהה בעיקר כמנחה, והקהל קצת שכח שהיא גם ובעיקר זמרת. לגבי ג'קסון, אני לא חושב (לפחות באופן אישי...)שמשהו כבר יוכל להזניק את הקריירה שלו, אין ספק שהוא מעניין מיליוני אנשים ברחבי העולם, אבל אותם מליונים לא מביעים את אהבתם בצורה כלכלית, ומייקל כבר שנים נחשב לאבן שמתגלגל מטה במדרון. אין פה שום רצון חלילה לפגוע באיש ממעריצי מייקל, אבל אני חושב שכל מה שעוד אומרים עליו אולי לא הכי טוב, אבל זה בהחלט מסב לו תשומת לב נוספת, שאולי הוא באמת ראוי לה. כעיתונאי אני חייב לומר, שכל זמן שאתה בכותרות, ולא ממש משנה למה, אנשים זוכרים, ומדברים עליך. מייקל שם כל הזמן, רק חבל שלא ברמות החיוביות. חשוב לציין , שדעתי על ירדנה היא דומה, גם המופע החדש, וגם היא תחליט להוציא שיר פופ, סטייל שרית חדד, או סטייל כל דבר אחר, היא לעולם לא תחזור לתארים השונים שקיבלה אז, או למכירות אליהם הגיעה אז. היא די מפוכחת ומבינה טוב את מצב השוק, באחד הראיונות שנתנה לפני כמה שנים אמרה "אני לא אחזור לשיר את אותם שירים, אני לא בגיל ולא במעמד..." וזוהי לדעתי, גדולתה.

liran610

New member
תגובה מאורן.מעריצים?בטח.

אני המעריץ הגדול ביותר של ירדנה.אין כמוה לא היה כמוה ולא יהיה כמוה ובכלל למה את המומה? ירדנה היא הזמרת הטובה ביותר שאי פעם הייתה.רק מה התקשורת מקנאת בה.ובנוסף לכך לדעתך יש הרבה יותר מעריצים ממה שאת חושבת פשוט לאנשים יש זיכרון קצר.אז אני אזכיר לך שבשנות ה-80 היא הייתה הזמרת הנערצת ביותר בארץ.פשוט מה שקרה שהחברה הישראלית הפכה להיות אלימה ביותר ולפיכך גם השירים שלה פחות נוגעים לחברה מסוג זה.האם את באמת חושבת שזמרים\רות של היום מגיעים לרבע מהיכולת של ירדנה?כנראה שאת לא מכירה מספיק את השירים שלה.אני מציע לך לשוב ולשמוע אותם על מנת להבין עד כמה ירדנה גדולה.אצל ירדנה השילוב הזה בין ההופעה,הקול מדהים ומילות השיר הגיעו לרמה כזאת שאף אחד לא בארץ ולא בעולם הצליח להגיע אליו. אז תעשי לי טובה ואל תתדברי שטויות כי את צרכה להודות לאל ששלח לנו את הזמרת המדהימה הזאת.

למעלה