מבלי להיכנס להשוואות כאלו ואחרות
אני רוצה ממש לסיים את נושא מלחמת ג'קסון ארזי. אני חושב ש"קוליפון" היטיב לחנסח את הדברים, ירדנה שבשלב מסויים הבינה שהקריירה המוזיקלית שלה קצת תקועה,המשיכה הלאה לכיונים אחרים. מה שלדעתחי פגע בה יותר, משופם שהיום היא מזוהה בעיקר כמנחה, והקהל קצת שכח שהיא גם ובעיקר זמרת. לגב ג'קסון, אני לא חושב (לפחות באופן ישי...)שמשהו כבר יוכל להזניק את הקריירה שלו, אין ספק שהוא מעניין מיליוני אנשים ברחבי העולם, אבל אותם מליונים לאמביעים את אהבתם בצורה כלכלית, ומייקל כבר שנים נחשב לאבן שמתגלגל מטה במדרון. אין פה שום רצון חלילה לפגןע באיש ממעריצי מייקל, אבל אני חושב שכל מה שעוד אומרים עליו אולי לא הכי טוב, אבל זה בהחלט מסב לו תשומת לב נוספת, שאולי הוא באמת ראוי לה. כעיתונאי אני חייב לומר, שכל זמן שאתה בכותרות, ולא ממש משנה למה, אנשים זוכרים, ומדברים עליך. מייקל שם כלהזמן, רק חבל שלא ברמות החיוביות. חשוב לציין , שדעתי על ירדנה היא דומה, גם המופע החדש, גם היא תחליט להוציא שיר פופ, סטייל שרית חדד, או סטייל כל דבר אחר, היא לעולם לא תחזור לתארים השונים שקיבלה אז, או למכירות אליהם הגיעה אז. היא די מפוכחת ומבינה טוב את מצב השוק, באחד הראיונות שנתנה לפםני כמה שנים אמרה "אני לא אחזור לשיר את אותם שירים, אני לא בגיל ולא במעמד..." וזוהי לדעתי, גדולתה.