תשמעי מותק, תשמעו כולן
אילי, את כבר איבדת את זה בזמן האחרון לגמרי. כל הזמן מקללת כמו איזה פרחה (ככה זה בבאר טוביה?). איפה האילי המקסימה (שסתיו הזכירה לי) שהיתה עונה את התשובות הכי מושקעות ובוגרות. את בטוחה שאתן אותה אחת? את מאשימה אותנו בשכפול זהויות, ואני חושבת שאת בפיצול אישיות!!! מה נהיה ממך! כבר כמה זמן שההודעות שלך נוטפות ארס. הייתי אומרת עוד כמה דברים, אבל אני מנסה להיות בוגרת ולא להעליב...... מתאפקת.... קשה.... גררררר... לכל שאר הבנות - רוצות לעזוב? תעזבו. רוצות קומונה? לכו על זה. היה כאן את הפורום הכי שווה בתפוז בגלל שהיו כאן בנות איכותיות, אבל כנראה שדבר טוב לא יכול להחזיק מעמד יותר מדי זמן. אז לכו תעשו מלחמת בוץ בקומונה שלכן. לנו יש את הפורום שלנו, והוא ימשיך להיות הכי שולתת גם בלעדיכן. נכון, יש עלינו קטע מסתורי. נכון, לפעמים הפרטים קצת מלוטשים כדי לשמור על חיסיון ועל מסתוריות. זה חלק מהקטע!!! לא מתאים לכן, לכו לפורום "ילדות שרוטות בלי חוש הומור". אסור לנו להיחשף, אנחנו לא רוצות ובגלל זה חלק מהאינפו עלינו שינינו קצת. לא כל כך רחוק מהאמת כמו שאתן חושבות. אימייל - בהתחלה לא היה באמת ואחר כך כשהתחלנו לקבל במסרים שבנות רוצות שנמליץ עליהן להיות מנהלות, עשינו מייל במיוחד לפורום. אייסי ומסנ - אמרנו שאין לנו כי לא רצינו לפתוח גם אותם כערוץ תקשורת. יש לנו מסרים, צ'אט ופורום. זה מספיק וזה היה יופי במשך שנה. מפגשים - הלוווו?! לייק - אסור לנו להיחשף- כאילו, לא הבנתן?! אנחנו מקנאות בכן שאתן יכולות להיפגש! אבל הפתעה הפתעה - אתן סתם מקשקשות ועוד לא נפגשתן. סתם נהנות לריב על כלום. לגבי ענת - מיותר להתייחס. אתן מכירות את הסיבה, ואנחנו מעדיפות להתייחס לבהמה כמה שפחות. נשמח, אגב, אם תקחו אותה אתכם מפה לקומונה. נראה לי שתסתדרו טוב ברפת שלכן!!! לגבי העניין של דנה והקול - אני מודה שגם בעיניי זה חשוד. דנה בבאסה על הפורום ונשבעה לי שזה נכון. ואני מאמינה לה כי היא החברה הכי טובה שלי יחד עם סתיו. אבל גם אם במקרה היא רצתה לעשות קצת קטעים - אז חמודות שלי לכולכן יש מיליון ניקים ואנחנו יודעות את זה. אתן לא יודעות אחת על השניה, אבל חלק מכן בטח ממש מתביישות במה שהן כתבו תחת ניקים אחרים. אז לפני שאתן שופטות איזה טעות פוטנציאלית של דנה, שמשקיעה בפורום הזה כבר שנה, ותמיד עוזרת ונותנת עצות הכי מושקעות, תבדקו בתחתוני דפוק-אותי שלכן - כי יש לכן לא פחות מה להסתיר!!! כן, גם את שם בצד ימין של האולם!!! אבל תאמינו לי, נראה לי שזאת לא דנה - כי אם דנה היתה ממציאה דמות זאת לא היתה דמות כזאת מפגרת ופתטית. היא התחילה לכתוב הודעה עם הברכה שלנו ואז יצאה מהחדר לשירותים והמחשב נשאר פתוח עם ההודעה. והטמבל בא ושלח. גם כן, אפשר לחשוב איזה תחכום. ממש מפגר, אם תשאלו אותי. לפחות ככה היא מספרת. ולחשוב שבדיוק דיברנו שלושתנו ואמרנו שאיזה פורום מדהים עם הבנות הכי שולתתות יש לנו ושאולי נעשה להן כבוד - פרק מיוחד לראש 1 עם חברות הפוורם, וכבר דיברנו עם המאיירת שלנו שהתחילה לעצב דמויות וכל זה... נו, באמת, אנחנו חושבות איך לעשות לכן טוב ושמח ואתן מעדיפות לירוק לבאר. אז תירקו, עלינו, אחת על השניה, על כל העולם. ככה זה בגיל ההתבגרות. ניסינו להוכיח שאצלנו זה אחרת, אבל כנראה שאין כזאת חיה. אין לי כוח לאייקונים