im not at home

מורע

New member
../images/Emo93.gif

שוב שכחתי להחליף כינוי!

MiTzi Miau

New member
חתיכת חנפנית מסריחה ../images/Emo108.gif{

את פשוט חנפנית אפילו הודעה כועסת את לא יכולה לשים כמו בנאדם תוקעת איזה
מסכן שלא עשה לך כלום בלי קשר באמצע החיים את יודעת למה.. כי את רוצה שכולם יאהבו אותך ולא יחשדו בך.

יבח

New member
ואת המנהלת אה?

תראי איך את מדברת.. דנה משקיעה בפורום?דנה נכנסת ל10 דקות פעם ב3 חודשים..! גמלי יש הרבה מה להגיד אבל פשוט אין לי כוח לא שווה להרוס יום חג שכזה אז תהנו לכם בפורום הנטוש שלכם! בעע בייי

חזרתי.. ולא להרבה זמן... ../images/Emo15.gif

היי.. דבר ראשון אני ראוה שהעיניינים יצאו קצת מהשליטה (בלשון המעטה) אני מודה לא הייתי פה כבר הרבה זמן ואני לא זאת שצריכה להחליט... אבל אני זוכרת שרוני דנה וסתיו שיקרו לכל הבנות בפורום בזה שהם אמרו שהם הבנות שמציירות ועוד מלא שקרים כאלה... אז יש לי רעיון גדול... אם אתן כל כך בטוחות (רוני סתיו ודנה) שזה אתן אז מה אתן מתווכחות בכלל... מי שלא מאמינה זאת בהחלט בעיה שלה.. העובדה שאתן מנסות לשכנע בנות להאמין לכן.. בהחלט מראה שאתן משקרות וכן אני אומר את זה שוב... מ-ש-ק-ר-ו-ת-
-
-
בעקבות כל מה שקרה.. "הפורום שלכן" מתפורר והולך לו... בקיצור.. נדפקתן ונדפקתן ח-ז-ק-
-
-
אהה ודרך אגב.. באר טוביה שולטים!!! D-:

פיה 504

New member
../images/Emo54.gif תיכנסי לקומנה ובקרוב שלנו

ובקרוב אני יתחיל להציף את ה"פורום" מואה אה אה אה אה אה אה אה אה אה אה *כעבור שעה* אה אה אה אה אה אה

a good demon

New member
ובכן, "רוניני"../images/Emo141.gif

ההודעה נשלחה בניק אחר. כשמחליפים ניק אחרי שההודעה נכתבה התוכן שלה נמחק. את סבורה ש"קול" כתב את ה"מאיתנו" הזה, לגמרי בסגנון של דנה, ושלח? אנחנו לא מטומטמות. ומיליון ניקים? כמה יש לי? הדבר הכי מרומה שעשיתי הוא להתחפש לפקצה והדבר הזה החזיק יומיים, לא שנה. תודו כבר, נמאסתם.

שלקע

New member
תקשיבו. הפורום הזה הפך לשדה קרב../images/Emo70.gif

ואני תומכת בנו
חלאס עם השקרים
רוני תרגיעי ומהר כי אילי לא עשתה לך כל רע
אתן משקרות והכל ואז אתו עוד כועסות עלינו
צבועות.

למעלה