I'm not a perfect person

Radio Joe

New member
I'm not a perfect person

I never ment to do those things to you And all the things I put you throw
טוב
. אני פותחת תחרות ^^. אז ככה דבר ראשון זו תחרות בהשראת DEAC. Artist Vision אע עזבו אותי לא יודעת איך אומרים בעברית >< מה שאתם צריכים לעשות זה לבחור מתוך רשימה של 30 פריטים לבחור לפחות 10 פריטים שירכיבו/ייצרו ביחד דולי. אפשר לבחור עד 15 פריטים, אבל חובה לבחור לפחות 10. הבייס חופשי והפלטות חופשיות, הפריטים כנאמר למעלה, לפי הרשימה. מותר להוסיף רק 2 דברים שלא נמצאים ברשימה אבל זה לא חובה. כל מי שמתחייב שישרשר
שזה כן בתוך || כל מי שלא מתחייב שישרשר
שזה לא בתוך || שאלות והערות להודעה המתאימה שופטות כנ"ל והרשימה עוד מעט :].

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo12.gif

זה לא חודש
זה אממ...15 ימים

Radio Joe

New member
שופטות../images/Emo70.gif

אני צריכה 4 שופטות. רוצות לשפוט? תדאגו לא להבריז. מי שתבריז אני אעשה עלייה חרם. נשבעת.
שרשרו
להודעה הזו בלבד!

broken winges

New member
../images/Emo88.gif ניי רוצה ../images/Emo9.gif אבל אני צריכה

תאריך כי לא בטוח שאני יהיה פה אבל רוב הסיכויים(90 אחוז) הם שאני איהיה פה

Radio Joe

New member
That's why I need you to hear

I found the reason to show The side of me you did'nt know The reason to all that I do And the reason Is you... הרשימה~!!1 תסרוקות: שיער קצר בלונדיני עד האוזניים עם פוני מרובע. שיער שחור עד התחת עם שערות צבעוניות. שיער חום בהיר גלי עד הציצי עם פוני לצד. שיער אדום כהה עם ברק בהיר אסוף במלא צמות וקוקייה הדוקה מאחורה. שיער חום כהה ארוך וחלק עד הכתפיים וממשיך כבקבוקים צבעוניים. טופ: חולצת סטרפלס ארוכה מנופחת בצבע זוהר עם פרפר. גופייה שחורה עם פסים לבנים. חולצת רשת ומתחתיה חזיה סגולה. חולצה ורודה עם כיתוב לבן כלשהו. חולצת סירה בצבע בהיר אך לא לבן עם שרוולים מנופחים בהתחלה שממשיכים מתרחבים וחלקים. בוטום: חצאית עד הברכיים שחורה עם פרחים צבעוניים. מכנסיים אפורות קצרות עם 2 פסים ורודים דקים. ג'ינס בהירות עד הברכיים עם שוונצים וכיסים. חצאית לבנה מתנפנפת עם קשקושים ורודים. מכנסיים אדומות מתרחבות עם כפתור וכיסים והדפס לבן. הנעלה
: נעלי בובה שחורות. נעלי בובה אדומות עם פרח בסוגר. אולסטאר משובצות. מגפיים בשחור קאשוח עם סוגרים כסופים עד הברך. נעלי פלטפורמה ענקיות בצבע זוהר. אביזרים: מחושים צהובים. מלא מלא צמידים עבים. עגילי שמש ארוכות. עגילי פאקצות. משקפי שמש כהות. תיק צד שחור עם מלא סיכות. אוזניות של דיסקמן אבל גדולות. חותלות עם כוכבים או לבבות. רשתות. כובע קסקט עם מלא מלא קשקושים.

למעלה