I'm like Estella זה מטריד אותי. מי זאת אסטלה? או מה זה? all i really want כמובן
K kerry cordano New member 1/7/05 #1 I'm like Estella זה מטריד אותי. מי זאת אסטלה? או מה זה? all i really want כמובן
A AlanisJunkie New member 1/7/05 #2 לפי מה שאני יודע, אסטלה היא דמות ספרותית מאיזו נובלה שאני לא זוכר את שמה. דמות בודדה, נקמנית, כזו שהיתה מנצלת את הגברים בחייה. יש מצב שאפילו היתה הורגת אותם אחרי שלא היתה זקוקה להם. צריך לבדוק...
לפי מה שאני יודע, אסטלה היא דמות ספרותית מאיזו נובלה שאני לא זוכר את שמה. דמות בודדה, נקמנית, כזו שהיתה מנצלת את הגברים בחייה. יש מצב שאפילו היתה הורגת אותם אחרי שלא היתה זקוקה להם. צריך לבדוק...
R Rוית New member 1/7/05 #4 מצאתי כמה! אמיל מדבר על השיר וקצת על UR. רעות מפרשת את החלק הזה בשיר, ומה שאני דיברתי עליו, שזה החיפוש המעמיק יותר שאמיל העלה בחכתו..
מצאתי כמה! אמיל מדבר על השיר וקצת על UR. רעות מפרשת את החלק הזה בשיר, ומה שאני דיברתי עליו, שזה החיפוש המעמיק יותר שאמיל העלה בחכתו..
K kerry cordano New member 1/7/05 #5 thankyou שיר מעולה.... השורה הזאת הייתה תקועה לי בראש לפני כמה ימים ולא זכרתי מאיפה זה, עד שחיפשתי. נ.ב הורדתי את alanis behind the music ... מחכה לראות
thankyou שיר מעולה.... השורה הזאת הייתה תקועה לי בראש לפני כמה ימים ולא זכרתי מאיפה זה, עד שחיפשתי. נ.ב הורדתי את alanis behind the music ... מחכה לראות
K kerry cordano New member 1/7/05 #6 ראיתי ../images/Emo13.gif../images/Emo179.gif היה מוזר לראות מן בריטני ספירס קטנה כזאת. וחוש לתסרוקות לא היה לה אף פעם. אוי מיי גוד כאילו קשה להאמין שהיא הוציאה את JLP כשהיא הייתה עוד לא 21, ואני 21 וחצי.. ממש זקנה..
ראיתי ../images/Emo13.gif../images/Emo179.gif היה מוזר לראות מן בריטני ספירס קטנה כזאת. וחוש לתסרוקות לא היה לה אף פעם. אוי מיי גוד כאילו קשה להאמין שהיא הוציאה את JLP כשהיא הייתה עוד לא 21, ואני 21 וחצי.. ממש זקנה..