Im Home!!!!!

ט2לולה

New member
Im Home!!!!! ../images/Emo82.gif

יאוווווווווווווו חזרתי לפני שעה בערך מהמחנה!!!!!
היה הכי הכי הכי הכי הכי הכי כיף בעולםםםםםםםםםםםםםםם יאוו כל כך נהנתי! התגעגעתיייייייייייייייייייי
!!!! דיברתי עם נימה בסמס כל הזמן וגם נכנסתי דרך הפלא מקווה שההודעה נקלטה. שבוע בלי טלווזיה ומחשב, כל הזמן בחוץ, בלי מזגן, מזיעים, שירותים מג'אייפים, מים קפואים במקלחת, ג'וקים, חול, אבק.......... אבל לא איכפת לי כי זה חלק מהכיףףףףףףףףף היה כל כך כיףףףףףףף!!! להיות עם כל השבט וההנהגה ועם כל החברים ולהכיר מלא חברים חדשים וזה היה המחנה הכי כיף בעולם! מתוך כל המחנות שהייתי! היה נורא עצוב ביום האחרון להיפרד מהצוות המושלם ומכל השמיניסטים ומהחברים שלי שעוזבים אבל בכל זאת היה לי נורא נורא מושלם..... עכשיו חזרתי למקלחת חמה, למיטה, שירותים נורמליים, לחברים שלא יצאו למחנה, לטלווזיה, למחשב (דההה...)...... נ.ב שמו לנו טראנס בולי איש השלג זה ממש יפה!! תורידו!!!!!!!!!! וגם... היה לילה אחד שמישו צעק לי: נעמבה נעמבהההה והפריע לי כי נרדמתי אז קראתי לו פינגויין סקוטי וכל הגדוד התפקע מצחוקקקקקקק טחחטחטחטחח תודה נימה הכל בזכותך!!!!!! וזהווווווווווווווווו
יו אנשים!!! תגיבו. אההה וסליחה שזה ארוך פשוט שבוע לא היתי פה! שצ"ג אמפרייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוווווווווההההההההוווווווווווווווו

ייייאאאאא
שמחה שהיה לך כיייייייייף
אבל כ"כ הרבה זמן
סתםםםםםםם...........חחחחחחחחחח לאב לאב

Lucy88

New member
אני אישית../images/Emo26.gif

התגעגעתי אליך!! שמחה לשמוע שנהנת!וברוכה השווה
<כן התלהבתי מזה קצת מה לעשות?
>

H i L o L a

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שלומלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וואי כמה זמן!! התגעגעתי
ממצב? תספרי עוד חוויות חח נשמע מעניין.. פינגווין סקוטי חחחחח
אני אאמץ את זה

DAND00SHY

New member
נעמה../images/Emo70.gif

היי
איך היה? לא כתבת את זה כבר...? אוקי... לא משנה... היי! לא... את זה אני כבר אמרתי... אוקי... לא משנה... נעמה: חהחהחהחהחה... והפינגווין הסקוטי עשה את זה שוב.........

Ronush14

New member
נעמה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

טוב שחזרת!! התגעגענו!
מקווה שנהנת!

אסִי

New member
נעמההה... ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

נשמע שהיה ממש כיףףףףףףף...

ט2לולה

New member
../images/Emo51.gif כולםםםם!!!!

גם אני נורא התגעגעתי
!|
והפינגויין סוקטי היה ק-ו-ר-ע!!!!!!!! והטראנס בולי היה ממש יפה!!! חחחח היה ממש ממש כיף ונורא נהנתי כפי שאתם מביניםםםםםם
ולקחתי איתי מרגמיש שבמקרה (באמת שבמקרה!!) הוא כתום עם שיער ירוק והוא נראה כמו תפוז והוא הזכיר לי את הפורום וגם קראתי לו מוטי! והוא לא מת (התפוצץ)!

NimaZ

New member
לכל התוהים: הנה הפנגווין הסקוטי:

(המפורסם...
)
(תמונה דיי גרועה אבל שיהיה) קורות חייו של הפינגווין הסקוטי: הפינגווין הסקוטי נולד כ'פינגווין' בחנות. הוא הועבר לנעמה מבת דודה שלה. הפינגווין הסקוטי קיבל את זהותו הסקוטית רק שנעמה הלכה לדירה של ספתא שלה לבדוק אם יש משו שהיא רוצה לשמור מכיוון שספתא שלה עוברת לבית אבות... נעמה ראתה כיסוי לבקבוק של וודקה שהיא אהבה ולקחה אותו בביתה... נעמה חיפשה על מה לשים את הכיסוי של הבקבוק וודקה ואז נתקלה בפינגווין... היא הלבישה עליו את הכיסוי ומיד נהפך להיות הפינגווין הסקוטי המפורסם...

אוש7יתי

New member
../images/Emo2.gifנעמה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טבלולה לא המשוגעת עם האבטיחים...חח סתם סתם סתם.... אתמול כשהאינטרנט שלי לא עבד דיפדפתי לי בראש 1 ופתאום אני רואה במדור קוראים כותבים בחלק של הSMS:"ההופעה של "האקדמיה לצחוק" הייתה קורעת! טבלולה. זאת את?

ט2לולה

New member
כן! כן! כן! כן!

זאת אנייייייי
יש שמו את זה!!! חחחח זה ההודעה השנייה שלי ששמו! *התלהבות* חחחח גם על האקדמיה! רציתי לכתוב: ההופעה של האקדמיה הייתה קורעת מצחוק! אבל חפיף...

ט2לולה

New member
איזה מושלם!!!! ../images/Emo99.gif

הוא כזה חמידדדדדדדדדדדדדדדדדד יאוווו!!!

למעלה