Im Home!!!!! ../images/Emo82.gif
יאוווווווווווווו חזרתי לפני שעה בערך מהמחנה!!!!!
היה הכי הכי הכי הכי הכי הכי כיף בעולםםםםםםםםםםםםםםם יאוו כל כך נהנתי! התגעגעתיייייייייייייייייייי
!!!! דיברתי עם נימה בסמס כל הזמן וגם נכנסתי דרך הפלא מקווה שההודעה נקלטה. שבוע בלי טלווזיה ומחשב, כל הזמן בחוץ, בלי מזגן, מזיעים, שירותים מג'אייפים, מים קפואים במקלחת, ג'וקים, חול, אבק.......... אבל לא איכפת לי כי זה חלק מהכיףףףףףףףףף היה כל כך כיףףףףףףף!!! להיות עם כל השבט וההנהגה ועם כל החברים ולהכיר מלא חברים חדשים וזה היה המחנה הכי כיף בעולם! מתוך כל המחנות שהייתי! היה נורא עצוב ביום האחרון להיפרד מהצוות המושלם ומכל השמיניסטים ומהחברים שלי שעוזבים אבל בכל זאת היה לי נורא נורא מושלם..... עכשיו חזרתי למקלחת חמה, למיטה, שירותים נורמליים, לחברים שלא יצאו למחנה, לטלווזיה, למחשב (דההה...)...... נ.ב שמו לנו טראנס בולי איש השלג זה ממש יפה!! תורידו!!!!!!!!!! וגם... היה לילה אחד שמישו צעק לי: נעמבה נעמבהההה והפריע לי כי נרדמתי אז קראתי לו פינגויין סקוטי וכל הגדוד התפקע מצחוקקקקקקק טחחטחטחטחח תודה נימה הכל בזכותך!!!!!! וזהווווווווווווווווו
יו אנשים!!! תגיבו. אההה וסליחה שזה ארוך פשוט שבוע לא היתי פה! שצ"ג אמפרייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יאוווווווווווווו חזרתי לפני שעה בערך מהמחנה!!!!!