i'm glad = raining men

shambi

New member
i'm glad = raining men ../images/Emo35.gif

ראיתם את הקליפ החדש של ג'יי.לו. i'm glad? לקראת סוף הקליפ היא מופיעה מול מס' מבוגרים שיושבים בשורה. היא לובשת תחתון וגופייה שחורה צמודה ופשוט רוקדת [דה..], זה נראה כמו מבחן קבלה, או משהו.. מוכר לכם? כאילו היא העתיקה את הקליפ של ג'רי אליוול [שכחתי איך כותבים את השם משפחה שלה] של השיר raining men והדביקה את הפרצוף שלה שם. לא מקורי! לא חבל?...... היא יכולה להצליח בלי העתקות

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifדי כבר עם ההשוואה הזאת!

שתיהן ביססו את הקליפ שלהן על הסרט "פלאשדאנס", אין לי כוח להסביר, היה הסבר מלא בגיא פינס... ואם כבר, אז ג'ניפר עשתה את זה יותר טוב מג'רי..

this is me then

New member
תן לי לתקן אותך...

מתי שמשהו ממציא משהו ולוקחים ממנו את זה ועושים כמוהו זה נקרא העתקה, אבל מכיון שג'רי לא המציאה את הסגנון, זה לקוח מסרט, אז זה לא נקרא העתקה.

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif ת'אמת, כבר נמאס

מהשאלה הזו
כל יום מישהו אחר בא וכותב שהקליפ הוא העתקה
אולי אני אשים איזה שורה שאומרת, ש- I'm Glad זה לא העתקה

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif נ"ש מה אתם אומרים

על החתימה החדשה שלי

shambi

New member
אני חדשה פה

כך שלא ידעתי שכבר העלו את זה לדיון אבל אני עדין עומדת על דעתי... היא יכלה לעשות קצת שינויים כדי שמשהו יעשה את הקליפים שלה מיוחדים חוץ מהתחת שלה [רק אל תבינו אותי לא נכון - אני מתה על המוסיקה שלה!]

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif איזה יופי שמישהו חדש

אני מבין לפי הניסוח שלך שאת תשתתפי בפורום כאן באופן קבוע, לא
אם כן, אז נשמח לדעת עלייך קצת דברים כדי שנכיר אותך יותר טוב (גיל, מתי התחלת להעריץ...) כמו שבטח הבנת, אני מנהל הפורום כאן.

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif ועוד משהו קטנטן:

אם יש לך אייסייקיו/מסנג'ר כלשהו, תרשמי אותו בבקשה

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifברוכה הבאה..../images/Emo39.gif

למה לעשות שינויים? היא מעתיקה את הסרט, אז למה לשנות? במקום בגד גוף שחור, ללבוש שמלה ורודה?!

למעלה