.I'm freezing that frame

רעוּת

New member
.I'm freezing that frame

זה בגלל שנועה כלבה והלכה לקרוא הארי פוטר (שוב!!!!!!!!!!!) במקום לעשות לי שאלון בעצמה
אז עכשיו כולכם תסבלו. ואוי למי שלא עונה, אני ארדוף אותו גם בעולם הבא. ונועה- את חייבת לענות עליו
על הכל
טוב, אז בגלל כל הסגידה לסקארלט שהלכה פה היום (רינת
) ובגלל שככה בא לי (
) בחרתי בגולד דאסט. תהנו.
-מה זורק אתכם אחורה? -אוהבים להיזכר, או מעדיפים שלא? -זכרון ילדות שנעים לכם להיזכר בו: -בהשוואה ללפני שנה, טוב או רע יותר? -יודעים להעריך את מה שהיה לכם רק במבט לאחור? -הייתם (או עדיין, אם אתם צעירים
) מבריזים הרבה מביצפר? -And we make it up as we go along? -מעדיפים סתיו או חורף? - איזה תמונות יש לכם בארנק, אם בכלל? -מסתכלים הרבה בתמונות? -איזה רגע הייתם רוצים להקפיא? -מרגישים שהזמן עובר מהר מדי? או להיפך..? -הידעתם?! שהסרט "Eyes of Laura Mars" מספר על לורה אחת שכל מי שהיא צילמה מת, או משהו כזה? (ותודה לשירה על המידע
) -ובנימה אופטימית זאת- אוהבים לצלם? כמה חשיבות יש לזה בעינכם? -מה זה לפי דעתכם "gold dust"?
*לא* עוצב באמצעות תפוז- פד

רק לא השיר הזה ../images/Emo7.gif

-מה זורק אתכם אחורה?
שירים של אז. ריח של בושם של. אפילו טעם. חג שעשינו ביחד, שמגיח לו שוב. בקיצור, מה לא. -אוהבים להיזכר, או מעדיפים שלא?
אוהבת, ומעדיפה שלא. טוב, אוהבים זו לא בדיוק המילה. אבל זה סוג של ממכר. -זכרון ילדות שנעים לכם להיזכר בו:
ההרגשה הזו שהיתה, של - חופש. וזה כולל כל כך הרבה זכרונות. -בהשוואה ללפני שנה, טוב או רע יותר?
בואו נגיד ש, קדימה יותר.
-יודעים להעריך את מה שהיה לכם רק במבט לאחור?
כל כך כל כך ל-א. -הייתם (או עדיין, אם אתם צעירים ) מבריזים הרבה מביצפר?
חחח. הכי לא. אולי קצת בתיכון, וגם אז אולי רק פעם פעמיים כשהיה לי איזה חבר מדרדר לאיזו תקופה ממשששש קצרה. -And we make it up as we go along?
כל כך
. -מעדיפים סתיו או חורף?
סתיו. - איזה תמונות יש לכם בארנק, אם בכלל?
אני כבר לא ממש משתמשת בארנק, רק בחוגר. אבל באנרק הממשששש ישן, יש תמונה שלי ושל חברה מהחטיבה, וזה סתם במקרה כי פעם מזמן הצטלמנו במדבקות כזה וזה נשאר. אבל בפלאפון [איכס, עידן הטכנולוגיה הקקאית] יש מלא. גם של אנשים שזה בדיוק בדיוק השיר הזה. היינו וכבר לא [אפילו אם לא התכוונו ככה] שכאלה. -מסתכלים הרבה בתמונות?
לפעמים
. ותלוי של מי. -איזה רגע הייתם רוצים להקפיא?
. -מרגישים שהזמן עובר מהר מדי? או להיפך..?
תלוי איזה זמן. [רק זמנים טובים עוברים מהר מדי.] -הידעתם?! שהסרט "Eyes of Laura Mars" מספר על לורה אחת שכל מי שהיא צילמה מת, או משהו כזה? (ותודה לשירה על המידע )
רק אחרי ששירה אמרה לי [שירה, אל תלכי לעבוד לעולם
היה כה כיף לראות אותך
] -ובנימה אופטימית זאת- אוהבים לצלם? כמה חשיבות יש לזה בעינכם?
היום מצלמת כל כך הרבה פחות אבל - תמיד תמיד צלמתי המון. [למרות שפחות את עצמי ובדיעבד זה תמיד חבל לי כי זה פחות זיכרון כשזה לא כולל אותך אבל אני כזאת...] תמונות זה כל כך... -מה זה לפי דעתכם "gold dust"? משהו מדהים שהיה לך ונפל לך בדיקו בקלות ובפשטות שבה הוא הופיע, ככה, מבין האצבעות.

רעוּת

New member
אמג תענו כבר, אני יושבת לבד בחושך וזה ../images/Emo46.gif

-מה זורק אתכם אחורה? תאריכים, תמונות, שירים. -אוהבים להיזכר, או מעדיפים שלא? בדר"כ זה מכאיב מדי, ואני לא מזוכיסטית כל הזמן. -זכרון ילדות שנעים לכם להיזכר בו: יש לי הרבה, אבל לפעמים גם זה מכאיב. -בהשוואה ללפני שנה, טוב או רע יותר? רע -יודעים להעריך את מה שהיה לכם רק במבט לאחור? כבר לא -הייתם (או עדיין, אם אתם צעירים ) מבריזים הרבה מביצפר? היו תקופות
בעצם, רק ביום חמישי הברזתי, אבל מהאונ'
-And we make it up as we go along? משתדלת -מעדיפים סתיו או חורף? neither - איזה תמונות יש לכם בארנק, אם בכלל? יש לי תמונה שלי ושל אחותי מלפני איזה 3 שנים. ויש לי בפלאפון מלא, של הילדים הפשושים
-מסתכלים הרבה בתמונות? בכלל לא. -איזה רגע הייתם רוצים להקפיא? לא רגע אחד, יש הרבה רגעים קטנים, יומיומיים. -מרגישים שהזמן עובר מהר מדי? או להיפך..? "..שאין כלי נשק בעולם שרק מתוקף אהבתי יכריע את הזמן".
-הידעתם?! שהסרט "Eyes of Laura Mars" מספר על לורה אחת שכל מי שהיא צילמה מת, או משהו כזה? (ותודה לשירה על המידע) תודות לשירה כן
שירה, הרסת לי ת'חיים
-ובנימה אופטימית זאת- אוהבים לצלם? כמה חשיבות יש לזה בעינכם? אף פעם לא הייתי מצלמת הרבה, זה בעיקר מעצלנות נראה לי, כי יש הרבה רגעים שאני חושבת שצריך להנציח, אבל מצד שני, אני לא מסתכלת כמעט בתמונות גם ככה, אז לא יודעת. אבל אני מניחה שזה כן חשוב. רק בפולין היה לי ממש חשוב, אבל גם אז לא חזרתי עם 20 פילמים כמו הפנאטים באמת, רק עם איזה 2-3. -מה זה לפי דעתכם "gold dust"? זה מזכיר לי את הספר שואה הזה שקראתי כשהייתי קטנה, "משחק החול", שיש בו משחק כזה שמעבירים חול בין הידיים וכל פעם נופלים למטה עוד גרגרים עד שכבר לא נשאר כלום ביד. אני חושבת שזה דברים שהיו שם, כאילו מובנים מאליו, ואז כמו חול , הם נפלו בין האצבעות, עד שלא נשאר כלום. |סניהליזם|

shiray

New member
i was here, i was here ואז אני יוצאת מהר

לאסוף חברה (ההיא ששמעה את המוזיקה שלי מהכניסה לבניין, ד"א. אחח איך הכל מתקשר) -מה זורק אתכם אחורה? בעקרון, מה לא? אבל כשאני רואה מישהו שלא ראיתי מלא זמן, זה מחזיר אותי אחורה בצורה הרבה יותר חזקה מכל דבר אחר. למרות שכן, גם סרט, שיר, ריח של מסטיק, בושם, הכל עובד. -אוהבים להיזכר, או מעדיפים שלא? תלוי במצב רוח. בעקרון אין מה לעשות- כשלגמרי כיף לי איפה שאנ יעכשיו, אני לא מוצאת טעם לנסות ולהזכר יותר מדי. אני עסוקה בלחוות את מה שאני חווה עכשיו. למרות שכן יש העלאת זכרונות נוסטלגיים וכל זה מדי פעם. אבל כשאני לבד בבאסה קל לי לשקוע בזכרונות. -זכרון ילדות שנעים לכם להיזכר בו: שינה עם הבני דודים אצל סבא וסבתא... כולל הבניית אוהל משמיכות וכל זה... -בהשוואה ללפני שנה, טוב או רע יותר? טוב יותר -יודעים להעריך את מה שהיה לכם רק במבט לאחור? לדעתי זה לא שאנ ייודעת להעריך, אלא שאני נוטה לעשות אידאליזציה לחוויות שעברתי, מבלי לשים לב, ואז מן הסתם יותר כיף להזכר, כשידוע שזה די בולשיט. -הייתם (או עדיין, אם אתם צעירים ) מבריזים הרבה מביצפר? חחחח לא נו, לא הייתי סופר-חננה, אבל אם לא היה לי כח לשיעור פשוט הייתי נרדמת בו. -And we make it up as we go along? לחלוטין -מעדיפים סתיו או חורף? מעדיפה שקר בלי גשם. עובד? או לפחות לא כשיש גשם ואני מבינה שככה אצטרך לחזור לי הביתה כל יום... אבל בכללי, אם אני במקום סגור, אני מעדיפה חורף. לפחות לדעת שקר, ולא סתם להיות מופתעת בכל פעם מחדש. - איזה תמונות יש לכם בארנק, אם בכלל? מה אין לי בארנק?! יש לי בלוק גדול שנקרא ככה... וכן, יש בו תמונות שלי עם חברות מכל מיני תקופות. גם כאלו שעדיין החברות הכי טובות שלי וגם כאלו שכבר לא. בדר"כ הלשעבריות מוסתרות, אבל הן עדיין שם. -מסתכלים הרבה בתמונות? כשהוא נפתח יש הצצה, אבל אני לא מתמקדת בהן כ"כ. -איזה רגע הייתם רוצים להקפיא? אופוש זה ישר מזכיר לי את לפני הזריחה, לקראת הסוף... אין לי איזה רגע אחד כזה לדעתי. זה יותר בא אצלי בתקופות. יש תקופות שבה לי לחזור אליהן, אבל נקודת זמן ומקום ספציפיים זה קשה לי, כי כיפיות ו"מושלמות" של זמן מסוים נמדד אצלי ביותר משניה שאפשר להקפיא (או 1/25 לשניה וכל זה) -מרגישים שהזמן עובר מהר מדי? או להיפך..? מהר מדי!!! ומי שיגיד לי מזל טוב עוד חודשיים וקצת יקבל או מכות או מחזה חרדה מול עיניו. -הידעתם?! שהסרט "Eyes of Laura Mars" מספר על לורה אחת שכל מי שהיא צילמה מת, או משהו כזה? (ותודה לשירה על המידע ) ותודה לויקיפדיה שהביאני עד הלום. ולחשוב שחיפשתי רק לורה מארס שם, כי חשבתי שזו אישו אישיות מעניינת... -ובנימה אופטימית זאת- אוהבים לצלם? כמה חשיבות יש לזה בעינכם? אוהבת לצלם, ואוהבת כשיוצאות לי תמונות טובות. אבל אני נוטה יותר לצלם נופים מאשר אנשים, כי ככה הכל פוטוגני וגם ככה זה מזכיר לי בול איפה זה ואיך היה כשצילמתי... הבעיה היא שאני לא מצלמת ביום-יום. גם המצלמה גדולה קצת וגם אני לא מאלו (בעיקר כי אני אישית ממש לא פוטוגנית), אבל כשיוצא אני מתלהבת. -מה זה לפי דעתכם "gold dust"? דאסט תמיד מתקשר לי לאבק שמצטבר על דברים ישנים, שלא השתמשו בהם המון זמן. אז השילוב של אבק זהב אומר לי שמשהו יקר רך הצטבר על אותם דברים ישנים, אותם זכרונות. גם אולי מהמקום של אידאליזציה של רגעים שעברו, וגם מהמקום שבאמת לכל אחד יש זכרונות מדהימים, והם נשארים בתור זכרונות ואי אפשר לחיות אותם שוב כי זה עבר, ופתאום הערך שלהם עולה ועולה עם הזמן, עם הרצון לחזור לשם. כמההזכרון שלנו הוא חלק גדול מאיתנו וחשוב.

שלום לכם וחג שמח ../images/Emo113.gif

הי
מה זורק אתכם אחורה? וואו. כמעט כל דבר - אני מאלה שבאמצע ויכוח יכולים להעלות משהו שקרה לפני איזה 100 שנה ולהשתמש בזה כטיעון בויכוח... -אוהבים להיזכר, או מעדיפים שלא? תלוי במה - יש זכרונות מדהימים ויש כמה קצת פחות - ממש ממש תלוי - למרות ששני הסוגים צפים מזמן לזמן, בהתאם לנסיבות. -זכרון ילדות שנעים לכם להיזכר בו:לא עולה לי כלום לראש, בחיי. -בהשוואה ללפני שנה, טוב או רע יותר? פשוט שונה. אני בתקופה חדשה בחיי ואין לי רפרנס לשום דבר אחר בחיי...(וגם אין לי רפרנס לתרגיל בשפת C - למרות שאסור להעתיק....הייתי חייבת לדחוף הערה חננית...
) -יודעים להעריך את מה שהיה לכם רק במבט לאחור? יש המון דברים שכן ויש כאלה שקיבלו אצלי שינוי טוטאלי בהתייחסות, אבל דווקא לרעה -הייתם (או עדיין, אם אתם צעירים ) מבריזים הרבה מביצפר? אפשר לספור על יד אחת את מספר הברזותיי בכל שנות התיכון והבית ספר גם יחד (שתי ידיים אם ממש מתעקשים...
) -And we make it up as we go along?נראה לי שכן. כאילו אני כל פעם ב-delay, אבל מצליחה להשיג את עצמי... -מעדיפים סתיו או חורף?חורף. אבל רק כשאני מסתכלת על הגשם מתוך מחסה ולא כשאני ממש בגשם עצמו
הסתיו הוא הרבה יותר דכאוני בעיני - יש בו תחושה של כמעט, אבל לא ממש... - איזה תמונות יש לכם בארנק, אם בכלל?הלכתי לבדוק כי לא הייתי בטוחה - אין לי אף תמונה בארנק - הכל פורמלי לגמרי - כרטיס סטודנט וכאלה... -מסתכלים הרבה בתמונות?די הרבה. בעיקר כשאני רוצה להזכר בזמנים ותקופות ורגעים טובים יותר
-איזה רגע הייתם רוצים להקפיא?כל מיני ואף אחד... -מרגישים שהזמן עובר מהר מדי? או להיפך..?הזמן רץ לי בטיל. -הידעתם?! שהסרט "Eyes of Laura Mars" מספר על לורה אחת שכל מי שהיא צילמה מת, או משהו כזה? (ותודה לשירה על המידע ) שירה סיפרה לי על זה מתישהו לא מזמן כשדברנו על השיר הזה
-ובנימה אופטימית זאת- אוהבים לצלם? כמה חשיבות יש לזה בעינכם?אוהבת לצלם מאוד למרות שכיום יוצא לי פחות...
יש משהו מאוד חזק בלהקפיא רגעים מסוימים מצד אחד ומאוד עצוב מצד שני, בעיקר בראייה לעתיד (וגם לעבר - תבינו את זה איך שתרצו...
) -מה זה לפי דעתכם "gold dust"?משהו קסום שהיה ואיננו. מן סתירה פנימית שכזו כי אבק זה משהו ממש דוחה בעיני (אחת המטלות הביתיות השנואות עלי זה הורדת אבק) והזהב נותן לזה נופך קסום, אם כי לא בהכרח מציאותי. רעות, חתכת עם השאלון הזה - נראה לי שגם אותו פסיכולוגים מאוד יאהבו
והשארת אותי מהורהרת ומעורערת) ביותר. ילא ביי לכולכם
אוהבת, ליבי

רעוּת

New member
רק את אוהבת אותי ../images/Emo7.gif

או שבעצם כבר לא אוהבת אותי יותר

rfranko

New member
רעות מה זה השאלון הזה???? עכשיו עצוב לי

-מה זורק אתכם אחורה? - שירים, ריחות, טעמים, אנשים -אוהבים להיזכר, או מעדיפים שלא? - מממ...תלוי במה, רצוי בדברים הטובים -זכרון ילדות שנעים לכם להיזכר בו: - טקס הקימה באמצע הלילה בחורף [כולל שוקו חם] כדי לנסוע לחרמון - זה קרה כל שנה ואני עדיין חולת שלג
-בהשוואה ללפני שנה, טוב או רע יותר? - טוב, זה ככה וככה יש דברים טובים יותר וטובים פחות -יודעים להעריך את מה שהיה לכם רק במבט לאחור? - בד"כ כן, רק שהזמן תמיד מייפה דברים -הייתם (או עדיין, אם אתם צעירים ) מבריזים הרבה מביצפר? - אוווו המון, לים לת"א לשוק הפשפשים מה לא -And we make it up as we go along? ממש משתדלת -מעדיפים סתיו או חורף? -אוף זה קשה, סתיו בפריס חורף בארץ
- איזה תמונות יש לכם בארנק, אם בכלל? - של מישמיש הקטן -מסתכלים הרבה בתמונות? - כן, זו דרך מעולה להעלות ולשמר זיכרונות -איזה רגע הייתם רוצים להקפיא? - 21.07.2007 -מרגישים שהזמן עובר מהר מדי? או להיפך..? לרוב הוא עובר מהר מידי -הידעתם?! שהסרט "Eyes of Laura Mars" מספר על לורה אחת שכל מי שהיא צילמה מת, או משהו כזה? (ותודה לשירה על המידע ) - אה... לא... אבל זה מסביר המון דברים -ובנימה אופטימית זאת- אוהבים לצלם? כמה חשיבות יש לזה בעינכם? - אני מאד אוהבת לצלם, ובעיקר צילום ספונטני של לתפוס את הרגע -מה זה לפי דעתכם "gold dust"? - חלקיקי האושר הקטנים המצפים את החיים שלנו

דוVשה

New member
../images/Emo124.gif רעות!!! שימי לב להקרבה!.

-מה זורק אתכם אחורה? המון דברים יכולים. מילים מוזיקה וכו'. -אוהבים להיזכר, או מעדיפים שלא? אם זה זכרונות טובים אז כן ואם לא אז לא [דדדההההאאאאאא סתומה!]. -זכרון ילדות שנעים לכם להיזכר בו: יומולדת 3. -בהשוואה ללפני שנה, טוב או רע יותר? תמיד במגמה למעלה. -יודעים להעריך את מה שהיה לכם רק במבט לאחור? משתדלת שלא. -הייתם (או עדיין, אם אתם צעירים ) מבריזים הרבה מביצפר? לא המון. -And we make it up as we go along? טורי לא עושה לי את זה :/. -מעדיפים סתיו או חורף? סתיו. - איזה תמונות יש לכם בארנק, אם בכלל? של אחיותיי. -מסתכלים הרבה בתמונות? בכל הזדמנות שיש לי, אני אוהבת תמונות המוןהמון. -איזה רגע הייתם רוצים להקפיא? צריכה לחשוב על זה יותר לעומק. -מרגישים שהזמן עובר מהר מדי? או להיפך..? תלוי. -הידעתם?! שהסרט "Eyes of Laura Mars" מספר על לורה אחת שכל מי שהיא צילמה מת, או משהו כזה? (ותודה לשירה על המידע ) - ואללה? לא ידעתי, אבל זה יכול להיות רעיון נחמד לסיפור. -ובנימה אופטימית זאת- אוהבים לצלם? כמה חשיבות יש לזה בעינכם? אם הייתי יודעת יותר טוב אז היה יותר כייף, אבל אני מאוד אוהבת לצלם. כמה חשיבות יש לזה? לא חשיבות אטומית. -מה זה לפי דעתכם "gold dust"? שוב לחתוך וכאלו?

behappy

New member
גמאני!

-מה זורק אתכם אחורה? שפעת -אוהבים להיזכר, או מעדיפים שלא? תלוי -זכרון ילדות שנעים לכם להיזכר בו: נדנדות
, הים בקיץ -בהשוואה ללפני שנה, טוב או רע יותר? טוב יותר, ברוב התחומים -יודעים להעריך את מה שהיה לכם רק במבט לאחור? משתדלת מאוד שלא -הייתם (או עדיין, אם אתם צעירים ) מבריזים הרבה מביצפר? תמיד אשאר כזו כנראה:| -And we make it up as we go along? זה קורהההה, יש ללכת, ללכת.. -מעדיפים סתיו או חורף? סתיו, או סוף החורף - איזה תמונות יש לכם בארנק, אם בכלל? אין. כאילו, בתעודות יש אבל תמונות ממש אין -מסתכלים הרבה בתמונות? לא -איזה רגע הייתם רוצים להקפיא? לא להקפיא, לשחזר -מרגישים שהזמן עובר מהר מדי? או להיפך..? לא -הידעתם?! שהסרט "Eyes of Laura Mars" מספר על לורה אחת שכל מי שהיא צילמה מת, או משהו כזה? (ותודה לשירה על המידע ) פלגיאט מהמלך מידאס? -ובנימה אופטימית זאת- אוהבים לצלם? כמה חשיבות יש לזה בעינכם? אוהבת, לא מאוד, לא הכי חשוב לי ולרוב לא מצלמת. לזיכרונות הכי יפים שלי אין תיעוד ולפעמים זה חבל -מה זה לפי דעתכם "gold dust"? רינת כתבה יפה. וגם, רגעים כאלה שמציפים ביופי ובחיוכים יומטוב אנשים!

FooK MI

New member
|וריד|

מה זורק אתכם אחורה? מקומות. (לצערי, או לשמחתי, לא מוזיקה ולא ריחות, ואפילו אנשים מתקהים אצלי עם השנים.) אוהבים להזכר, או מעדיפים שלא? עדיף שלא. זכרון ילדות שנעים לכם להזכר בו: אני לא בטוח שיש. לא כי הייתה לי ילדות עשוקה או משהו, פשוט כי הזכרון שלי תמיד היה בוגדני ויש אצלי המון רסיסים שמתחברים לאיזה פסיפס לא ברור, אבל שום זכרון מגובש ושלם. בהשוואה ללפני שנה, טוב או רע יותר? ...טוב. יודעים להעריך את מה שהיה לכם רק במבט לאחור? לא. אני מעריך דברים בזמן שהם מתרחשים ולפעמים כשהם לא מתרחשים בכלל. הייתם (או עדיין, אם אתם צעירים) מבריזים הרבה מביצפר? לא נכנס לזה
And we make it up as we go along? אינדיד. מעדיפים סתיו או חורף? כמאמר ברי סחרוף, 'בתל-אביב אין סתיו'. גם בחולון אין
. אם העצים היו מאדימים והמדרכה מתכסה שלכת, והשמיים מאפירים ומדי פעם היה מטפטף לו גשם, אז ללא ספק הייתי מעדיף את הסתיו. אבל הוא לא כך ועל כן השאלה פסולה
. אילו תמונות יש לכם בארנק, אם בכלל? יש לי שלוש תמונות, של אנשים שאני שמח שיהיו איתי תמיד (באופן פואטי ובלתי-מציאותי להחריד). בארנק הקודם היו לי גם, המון, של כל מיני אנשים שאני לא בקשר איתם ואפילו תמונות שלי איתם, אבל כולן חבויות בחדר אחר כך שלא אתקל בהן אף פעם. מסתכלים הרבה בתמונות? לא ממש. אני רק אוהב להראות את זה לאחרים ולשאול אותם אם גם להם יש, אבל מעטים אלה שבאמת מנדבים לי תמונה. (זה הזמן להצטלם ולהביא לי אחת שלכם במפגש הבא!) איזה רגע הייתם רוצים להקפיא? את הנכונות שמעוררת שביעות-הרצון הראשונה אחרי סדרה של אכזבות. מרגישים שהזמן עובר מהר מדי? לא. הידעתם שהסרט "Eyes of Laura Mars" מספר על לורה אחת שכל מי שהיא צילמה מת, או משהו כזה? (ותודה לשירה על המידע)
ובנימה אופטימית זאת - אוהבים לצלם? כמה חשיבות יש לזה בעיניכם? על זה אני לא יודע לענות
פעם שנאתי לצלם, כנסיון להפריך את הטענה שתמונה שווה אלף מילים, וסירבתי לחוות נופים או הופעות או אנשים דרך עדשה. אבל לאחרונה אני מתרכך. חשיבות זה עדיין לא ניכס לעצמו, למרות זאת. מה זה לפי דעתכם gold dust? כנראה הכי קרוב שנוכל להגיע לזהב האמיתי. |סוריד|

כנראה הכי קרוב שנוכל להגיע לזהב האמיתי ../images/Emo14.gif

ולפעמים כשהם לא מתרחשים בכלל.

noosh

New member
I was here

עדיף עכישו מאשר בלילה
זה רק כי אני אוהבת אותך ממש. בחרת את אחד השירים שקשים לי. -מה זורק אתכם אחורה? מוזיקה, ריחות, מקומות, קטעים של פעם, דברים קטנים כמו משפטים או חפצים או רגעים כאלה. מלא, יש לי זיכרון טוב
. -אוהבים להיזכר, או מעדיפים שלא? אני אוהבת שיש לי את הזכרונות, לרוב אני מעדיפה לא לנבור בהם. אבל לפעמים כשמשהו זורק אחורה, אז אין ברירה. -זכרון ילדות שנעים לכם להיזכר בו: אמממ. לא יודעת. בטח משהו עם האחים שלי. יש את זכרון-החורף שלי, אבל זה לא ממש ילדות, זה כיתה י"ב
-בהשוואה ללפני שנה, טוב או רע יותר? אני לא יודעת להגיד. פשוט אחרת. -יודעים להעריך את מה שהיה לכם רק במבט לאחור? לא, אני יודעת להעריך את מה שיש לי גם כשהוא שם, ואם לא אז אני דואגת להזכיר לעצמי. -הייתם (או עדיין, אם אתם צעירים ) מבריזים הרבה מביצפר? הו, בהחלט. אין כמו להשאר בבית ביום גשום ולאפות. או לשבת על הדשא ביום נעים כזה, ולהקשיב למוזיקה. או סתם לצאת לבית קפה באמצע היום. -And we make it up as we go along? אני רוצה להאמין שכן, אבל קשה לדעת תוך כדי. בכל מקרה, זו אחת השורות. -מעדיפים סתיו או חורף? חורף, עונות מעבר לרוב עושות לי רע. - איזה תמונות יש לכם בארנק, אם בכלל? חחחח האמת שיש לי
יש שם תמונה של איאן אנדרסון, של ג'ניס ג'ופלין, ושל טורי. וחוצמזה נראה לי שיש שם איזו תמונת פספורט שחברה שלי נתנה לי פעם. -מסתכלים הרבה בתמונות? לא ממש, האמת. רק על אלה שיש לי על המחשב, אבל זה תוך כדי דברים, לא במטרה להסתכל עליהן. אני באמת צריכה לפתח איזה 200 ולארגן אלבומים. -איזה רגע הייתם רוצים להקפיא? וואו. מלא קטנים כאלה, שכביכול אין להם חשיבות, אבל הם מלאים בהכל. וחוצמזה, יש את הרגע הזה בפסטיבל הג'אז 2005, כשהייתה קצת רוח והיה לי את החברים שלי לידי ואת המוזיקה, והרגשתי שאני לא צריכה יותר מזה בחיים. ואת היום של ההופעה, במיוחד רגעים קטנטנים ממנו, כשזה כל מה שהייתי צריכה. -מרגישים שהזמן עובר מהר מדי? או להיפך..? מהר, עכשיו, אני לא יודעת להגדיר אם מדי. לפעמים אני מרגישה שהוא ממש בורח ולפעמים העבודה מתישה או שיש פקקים והוא סתם נמרח
. -הידעתם?! שהסרט "Eyes of Laura Mars" מספר על לורה אחת שכל מי שהיא צילמה מת, או משהו כזה? (ותודה לשירה על המידע ) לא ידעתי, אבל מגניב! קצת מזכיר את הבסיליסק. -ובנימה אופטימית זאת- אוהבים לצלם? כמה חשיבות יש לזה בעינכם? כן, אני מאוד אוהבת לצלם, תעיד על כך פאריס (המצלמה
ותודה ליעל שסמויה פה
) וערמת הסוללות-למיחזור (ובקרוב מטען הסוללות שאקנה). אני אוהבת לשמר רגעים ואני אוהבת שיש לי משהו מתועד, יש הרבה מקומות שלא צילמתי בהם מספיק ואני מתחרטת על זה עד היום. ואני גם אוהבת אלבומים וחבל לי שעם כל הדיגיטלי הזה, לא מפתחים כמעט תמונות. אם יש משהו שבא לי, זה מצלמת פולורואיד. -מה זה לפי דעתכם "gold dust"? מנסה להעתיק ממני שאלות?
. אממ. לא יודעת, כל הרגעים האלה, כל הרגשות ותחושות שחולקים, המחשבות. בעיקר דברים שאי אפשר לשים עליהם את האצבע, וכשהם נוזלים מהידיים זה אפילו מפחיד, שלא מצליחים להאחז בהם או להשאיר אותם שם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה