i'm bored to death so.....

omer landau

New member
i'm bored to death so.....

משעמם לי אז פתחתי שרשור קטנטן כזה שכל אחד יספר משהו חחחח יש פה מישהו? נכון תמונה יפה???

Nushi G

New member
מה למשל? (ד"א- אם אני כותבת בשרשור

שלך, אתה צריך לכתוב גם בשרשור שלי!!! חחחח)

omer landau

New member
השרשור שלי היה קודם חחח לא סתם

הסתכלתי כל פעם אם יש לי מסר ולא ראיתי זה מוזר כי הרי הגבת לי להודעה לא שמתי לב לשרשור שלך ובכלל כי ניסיתי להתקין משחק אחד אווף כל המשחקים הטובים שקצת ישנים לא פועלים כי הם לא עובדים בXP זה אמור להיות להפך

כן...אני כאן. היום לא כיף לי.

כולם עסוקים בFF ולי אין סבלנות לקרוא..... לא שיש לי משו נגד...גם אני כתבתי אחד או שניים.... זה רק שאין לי סבלנות לשבת ולקרוא עכשיו כי אני מתה מעייפות...ואני צריכה שמישו יעורר אותי..... אז מי פה?

cjharm

New member
סיפורים על הסדרה...

אולי יש הגדרה יותר טובה...אנהי לא יודעת תקרא את הFF של גל למטה!!

הרמוני

New member
הייתי בבי"ס, חזרתי הבייתה, ישנתי

ראיתי טלוויזיה והייתי פה, מעניין אה?

omer landau

New member
כן ../images/Emo13.gif

אני עשיתי יום הפוך חח בלילה לא ישנתי בבוקר ישנתי עם הפוגות כאלה הלכתי לרופא וחזרתי לישון אכלתי ארוחת צהריים תוך כדי גאג הלכתי לישון שוב ראיתי קצת טלוויזיה עוד קצת לישון וזהו מאווווווווווווווווווווווווד מעניין נכון חחחח

Nushi G

New member
הייתי בת"א לתחקור, חזרתי הביתה,

ראיתי ג'אג, ישנתי, הלכתי לסידורים למדתי למגן במתמטיקה (בדיוק שלושת רבעי שעה- אני מטומטמת!!!!) וזהו.... אתה?

היי אחיות שלי! (ועומר חחח....)

מה המממממממצב? אוף... כמה שאני עייפה! מזמן כבר לא הייתי ככה... נראה לי שמצטברות אצלי שעות מחשף(יותר נכון ג'אג...אבל אין מזה אפ'עם יותר מידי) ואני על סף חוסר מקום בדיסק של המוח...וצריך לעשות ניקוי...חחחח...
.

למעלה