I'm backkkkkkkkkkkkkkkk
כן כן... למי שהתגעגע ולמי שלא
חזרתי... היתה לי תקופה ממש מגעילה חח וחוץ מזה לא היה לי מחשב , הוינדואז שלי נפל... איזה הפתעה!! טוב... עברתי תהפוכות בחיי אבל אני פה ואני כל כך התגעגעתי!!!!!!! מה קורה אנשים???????.. מה חדש???????????? עזבו את הקטע שאני מדברת לעצמי כי עכשיו כמעט 3 בלילה אבל זאת אני אז חפיף!! אמ.... קראתי את כל ההודעות שלכם...ואני חייבת לציין שאנחנו מתקדמים לאט לאט!! כל הכבוד.. והיה איזה שירשור שהזכירו את פייב ואמרו שאף אחד כמעט בפורום לא אוהב פופ אז אני חייבת לספר לכם על האהבה הגדולה שהיתה לי למלאני מהספייס.... כן כן.. וגם את ההופעה שלה בארץ אני בחיים לא אשכח כי לקח לי לפחות 40 דקות להפסיק לבכות ולקלוט שאני עומדת 5 מטר ממנה.. ואני בכלל לא כזאת!! כן.... זה היה באמת משהו מיוחד..אז ככה שיש פופ בנשמה.. אבל הוא חבוי עמוק כי כיום אני באמת לא מאמינה שהוא שווה משהו...במיוחד לא הביונסיות והבריטניות למיניהן.. קרינוששש ועדייייי והילההההההה ו2 הבנים שלנו חחחחחחח ולולו!!!! וכל הפורום!!! אני ממש שמחה להיות חלק מכם!! ואני כל כך התגעגעתי לאמ אין לכם מושג!! אז עכשיו הלכתי להתעדכן בהכל כי עדיין לא שמעתי את השיר של די 12!!!! צריך לטפל בזה תכף ומייד!! ובקשר למנהלת הפורום... אמ... לא יודעת..אולי..ואהבתי "תפוח"!! חחח
כן כן... למי שהתגעגע ולמי שלא