I'm backkkkkkkkkkkkkkkk

eMiFrEaK

New member
I'm backkkkkkkkkkkkkkkk

כן כן... למי שהתגעגע ולמי שלא :) חזרתי... היתה לי תקופה ממש מגעילה חח וחוץ מזה לא היה לי מחשב , הוינדואז שלי נפל... איזה הפתעה!! טוב... עברתי תהפוכות בחיי אבל אני פה ואני כל כך התגעגעתי!!!!!!! מה קורה אנשים???????.. מה חדש???????????? עזבו את הקטע שאני מדברת לעצמי כי עכשיו כמעט 3 בלילה אבל זאת אני אז חפיף!! אמ.... קראתי את כל ההודעות שלכם...ואני חייבת לציין שאנחנו מתקדמים לאט לאט!! כל הכבוד.. והיה איזה שירשור שהזכירו את פייב ואמרו שאף אחד כמעט בפורום לא אוהב פופ אז אני חייבת לספר לכם על האהבה הגדולה שהיתה לי למלאני מהספייס.... כן כן.. וגם את ההופעה שלה בארץ אני בחיים לא אשכח כי לקח לי לפחות 40 דקות להפסיק לבכות ולקלוט שאני עומדת 5 מטר ממנה.. ואני בכלל לא כזאת!! כן.... זה היה באמת משהו מיוחד..אז ככה שיש פופ בנשמה.. אבל הוא חבוי עמוק כי כיום אני באמת לא מאמינה שהוא שווה משהו...במיוחד לא הביונסיות והבריטניות למיניהן.. קרינוששש ועדייייי והילההההההה ו2 הבנים שלנו חחחחחחח ולולו!!!! וכל הפורום!!! אני ממש שמחה להיות חלק מכם!! ואני כל כך התגעגעתי לאמ אין לכם מושג!! אז עכשיו הלכתי להתעדכן בהכל כי עדיין לא שמעתי את השיר של די 12!!!! צריך לטפל בזה תכף ומייד!! ובקשר למנהלת הפורום... אמ... לא יודעת..אולי..ואהבתי "תפוח"!! חחח

אנההההההה!@!

מה קורההההה? וואי שנים לא היית פה!@!@! התגעגנוווווווו..! אהההה זאת עדייייי my josh החלפתי......! הגיע הזמן.!! ולמה תקופה מגעילה מה קרה.????...? חחח ואל תדאגי כל הוינדאוזים של כולם נפלו מתישהוא את לא לבד.. חח פשששש ויפה שקראת את כל ההודעות חחח כמה זמן זה לקח לך..?..? חח תשתלבי בחזרה!!..!! (וזה ציווי)! ובעעעעעע ספייס האלה.. אף פעם לא אהבתי אותם... לא נראה לי שאהבתי כל כך פופ כשהייתי קטנה.. אבל אולי מי זוכר... ותפסיקו ךהגיד שביונסה פופ.. היא לא..... לא שיש לי משהו אלייה... לא אוהבת אותה אבל לא שונאת אותה.. היו לה כמה שירים נחמדים במיוחד האחרון אהבתי..1! ואיזה כיף להה היא מתחתנת עם ג'י זי!!..! מתה על הבנאדם!! השנה התחלתי ממש לאהוב אותו והוא פורש נו באמת..!! והשירים של די12 דווקא נחמדים!!..! במיוחד מיי באנד את השני לא אהבתי עושה לי כאב ראש.. אבל אולי צריך להתרגל... נראה..! ואני שמעתי(ראיתי במקרה הזה) אולי?! גם זה משהו!!..! יאללה יהיה נחמד אם המנלת תיהיה מישהי שגם אוהבת את אמ ולא איזה אחד שיבוא רק למחוק ולפקקח על התפוח שלנו.. חח קיצר אנה אנחנו איתך..! חח... לוב יאאאאאא והתגעגתי..!

LadyLuvJess

New member
עדייייייייייייייי

מותק!!!!!!!!!! תחדשי על הניק מותק!! ו..הממ ביונסה וג'יי זי מתחתני? ב'מת?! מזל"ט!!! לאב יההה!

תודההה בובה!

מה נשמעעעעעעע?? וואי כולם חוזרים.....!!@! איפה נעלמת לנו אהההההה?..?!!@! תתביישי! חח סתאםםםםםםםם... נו אז מה ככה?? משהו חדש..?

LadyLuvJess

New member
אממ אממ

(בעעעעעעעעעע תפוזונה!! עד שכתבתי הוא לא שלח!!) כל מקרה... מה חדש... מה חדש? אה כההההה, נדבקתי במיי באנד... שיר אלוווף... חולה עליו :) :) מה חוץ מזה? מה אצלך בובה? איך החיים?

k k1

New member
../images/Emo10.gif

אין לי את מיי בנד שמרתי אותו ונמחק לי והקישור לא עובד לי

k k1

New member
נופ

בקאזה זה מוריד לי כל הזמן רק ת'התחלה של השיר ואז זה חזר על עצמו כל הזמן

k k1

New member
לאאאא נוראאאא

תודההההההההההההה על החיפוש! מואההההה אני יצטרך לחכות לקליפ! :( חח

חחח איך לא שמרת..? טוב קיצר אני

עפתי לישו לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!! |נשקה|
!!

k k1

New member
אז זהו ששמרתי

בריל מדיה לייר הדפוק הזה ופתאום זה לא משמיע לי שם (זה עושה את זה גם בשירים אחרים) ולילה טובבבבב נשמתי!

הנה את יכולה לשמוע פההההה

http://www.bandbuilder.com/d12/index.php ושמתם לב שזה לא מקפיץ את ההודעות בפורום יותר..????? למה..?

LadyLuvJess

New member
כן, קאזה מלאה בקבצים דפוקים...

קאזה מתה מזמן. המממ באימיול יש.. eMULE אבל אני לא יודעת איפה מורידים (כי אחי הוריד...) אבל אני מניחה שיש להם אתר רשמי וכאלה... אז אם את מצליחה להוריד משם ת'תוכנה בטוח יהיה מיי באנד בגרסה המלאה והטובה :) ואם לא.. אז.. אז קודם כל :( אבל הממ יש לך אייסיקיו וכאלה? אני מניחה שמישו (כולל אותי) יוכל לשלוח לך... :)

bLAck hALo

New member
קרין בובה אני יחפש לך אבל עד אז הנה

קישור לפלייר שאת יכולה לשמוע משם את 3 השירים שכבר יצאו... http://www.bandbuilder.com/d12/index.php

k k1

New member
וואיייייייי תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה חמודות שלושתכן!! תודה תודה תודה! אבל....... אני לא יכולה להכנס לשום קישור כי האינטרנט הדפוקקקקקקקקקקקקקקק שלי שאני שונאת אותו כ"כ נתקע כל שניה ואני לא יכולה להכנס לקישורים... הילה יפיופה תודהההה אני יכנס לקישור ברגע שהאינטרנט יסתדר (אבל אין רק 2 שירים???) ליידילאבג'ס אין לי אייסי אבל תודההההההה על ההצעה! איזה מאמי את! עדידוש בייבי תודההההההההה מואהההההההה

למעלה