I'm backkkkkkkkkkkkkkkk

k k1

New member
חחח כן אבל בכל זאת

אבל זה לא שהקישור לא עובד, הבעיה היא באינטרנט שלי זה כמו נאום תודה בגראמי-ותודה לאמי ואבי שהביאוני עד הלום! חחחחחחח סתם אל תתייחסו

k k1

New member
חחחחחחחחחחחח

זה הצבא חירפן אותי-תאשימי אותו! ומה איתך בייבי-איך הלימודים? מסתדרת?

אממ אפששר להגיד.... למרות שעכשיו יש

איזה שבוע בלי מבחנים(!!!!) אז נחמד לי.. אבל עוד מעט אחרי פסחחח מגנים ובגרויות מתחיליםם... (
) אה ושנה הבאה אנחנו צריכים לעשות עבודה על מישהו ששינה את הראייה על העולם.. משהו כזה עבודה באנגלית נו כמו שאחת באה לפה שביקשה מידע וכאלה זוכרים..? אז קיצר גם אני שנה הבאה עושה כזאת וברורררררררר שעל אמינם!..!

k k1

New member
חחח נראה לי כל המורות לאנגלית בארץ

יודעות את קורותיו של אמינם בע"פ! חחח כבר מיליון אנשים אני שומעת שעושים עבודה כזאת עליו! וואי זה הכי שווה בעולם לעשות עבודה על אמ בב"ס!!!

כן פעם ראשונה שבא לי לעשות עבודה..!

חחח..! אבל זה מאה עמודים על מה שהוא שינה.. מאיפה אני מוציאה מאה עמודים. חח גג אני מסכמת את זה ל5 עמודים.....

k k1

New member
חח בכל מקרה כל עזרה

שתצטרכי אנחנו כמובן נעזור לך!

LadyLuvJess

New member
ככה?! ככה?!?!?!

ככה לשכוח אותי?!?!?!? נעלבתי!
סתאאאם סתאאאם.. נסלח לך.. אבל רק כי את לא ממש מכירה אותי!! הממ ברוכה השבה בובה!! כן, כשהווינדואוז לא אוהב אותך זה לא כיף..
הממ אניויי... גלאד טו האב יו באק.. אינג'וי

eMiFrEaK

New member
../images/Emo8.gif תוותרו לי... :)

נו אז מה אתכם?????? עדי.. כבוד על הניק החדש!! אהבתי :) ומיי בנד חמוד ביותר!!!!!!!!!!!!! איך התגעגעתי לקול שלו כבר!! חח

רעהה... לקול שלהם!!!@ מה עם די 12

חחח וזה גם כל הקטע של השיר... ומה את אומרת על השני?..?

eMiFrEaK

New member
צודקת!!

התגעגעתי לקול ש-ל-ה-ם!! אמ.. יש לי איזה משהו לקול של פרוף.. סקסי בטירוף!! (יצא לי חרוז... איזה מוכשרת אני חח).... אבל אין כמו אמ ..:) תאמת די אהבתי את השיר השני..ראיתי פה שלא ממש אהבו אותו ..וגם בהייד פארק.. דווקא אהבתי.. את הראשון יותר.

k k1

New member
בייבי שלי! חזרת!!../images/Emo24.gif

סוף סוף!!!!!!!! פעם אחרונה שאת נעלמת ככה, הבנת?!?!
והתקופה המגעילה עברה אני מקווה,נכון בובה??
וכן גם לי יש הרבה אהבה לפופ בנשמה!

eMiFrEaK

New member
כן חמודה!!! חזרתי!!!

עזבו... לא רוצה לדבר על התקופה האחרונה.. די עברתי את זה.. אני מקווה..ועכשיו מסתכלים קדימה!! חיים את הרגע!! חחח כן כן.. אין לי מושג מה קרה לי..יש לי השקפה קצת אחרת על החיים עכשיו...:)

למעלה