I'm back

carmikush

New member
I'm back

היי, זו אני כרמי...(מתקופת הקומונה עוד...). אז ככה: כמו שידוע לכם מסרתי את גוצ'י כי הייתי חולה. החלטתי לגדל שוב חמוס. אני מחפשת כלוב אז אם מישהו מכיר מישהו שמוכר שיגיד לי. כי ביד 2 יש בעיקר כלובים של תוכים ובהומלס לא מצאתי. תודה לכל העוזרים, ושנדע ימים טובים מאלה, כרמי

Sweet Fantasy

New member
אם באת רק לבקש כלוב

אנחנו לא מוכנים לקבל אותך בחזרה
תבדקי בלוחות הפורום, כבר הספקת למכור את שלך? בעיקרון אני מתכננת בעתיד לבנות לחמוסים כלוב ענקי במקום החדר שלהם, שיהיה בחצר, אבל זה עתידי מאוד, אם עד אז (מה שלא נראה לי.) לא תשיגי כלוב, אני אמכור לך.. ברוכה השבה

carmikush

New member
:) תודה חחח

"כבר הספקת?" עברה למעלה מחצי שנה חחח. נראה לי שאם אני לא אמצא בחודשיים הקרובים אני פשוט אקנה חדש. אבל אני לא רוצה XL כמו שהיה לי כי הוא לא עובר בדלת...אני רוצה כלוב יותר קטן שיהיה אצלי בחדר...ואני רוצה זוג חמוסים כדי שלא יהיה משעמם:) אני כבר לא יכולה לחכות שזה יקרה:) אבל חייבים. חחח. התגעגעתי לכולם:) האמת שפה ושם קראתי בפורום. ראיתי שיש המון מגדלים חדשים.

Sweet Fantasy

New member
כלוב זה לא תמיד משהו שקל למכור

וחשבתי אולי שמרת
בקשר לזוג, הכלוב הL לא קטן? (לא מכירה את הכלובים של הפרפלסט, לא ראיתי בעיניים עדיין) לבודד בכל מקרה אני לא חושבת שאת צריכה גדול, ממילא את משחררת הרבה, רק שלא יקרה מצב כמו קודם
התגעגענו גם

ברוכה השבה!

בקשר לכלובים, יש כאלה שמוכרים חמוס+כלוב תשאלי אם יש אפשרות רק לכלוב. תחפשי בגוגל כלובים לחמוסים יד שניה(או משהו בסגנון) אני בטוח שתצאי. מיכל רשמה שאת משחררת הרבה אז אולי אפשר כלוב נשיאה גדול? או שאולי תבני משהו? מקווה שעזרתי .

Sweet Fantasy

New member
לדעתי, תמיד טוב שיש כלוב

בעיקר למי שאין שטח "מוגדר" לחמוס - כמו אצלי, חדר (מרפסת) למשל.. אצלי הכלוב ממש מיוצר, אבל החמוסים אוהבים לישון בערסל וכאלה, וגם נוח לי לסגור אותם שם למקריהצורך -נקיונות וכו'...

carmikush

New member
המון תודוות. אני יותר חושבת על

כיוון של כלוב בינוני ולא גדול כמו שהיה לי. למרות שזה לא לשני חמוסים. כי אני רוצה שפשוט יהיה כלוב כדי שיהיה מקום לשים את החמוס אם הוא נשך או כשיש אורחים שלא אוהבים אותם. אני מתכוונת הפעם למקם את הכלוב בחדר שלי (פינית לכך מספיק מקום) כך שהם רוב הזמן יסתובבו בחדר שלי... אני אחפש בגוגל. אולי אני אמצא משהו. מקסימום אני אקנה בחנות חיות. יש חנות חיות מומלצת? משהו זול? באיזו המרכז.

חנויות

חיות ברוב המוצרים יקרנים יותר. עדיף להזמין מהאינטרנט, כנ"ל אוכל ועוד... במרכז יש את הג'ונגל ועוד...אם תחפשי את תמצאי. בקישורים את יכולה למצוא קישרים לאתרים בארץ שמוכרים(פט פלנט,...)

Sweet Fantasy

New member
המחיר שם כמו באינטרנט.

ואולי אפשר כבר היום למצוא בפחות, יאללה ליל"ט

גם אני

חשבתי על זה אבל אני לא יודע אם היא רוצה חבר חדש. אז אני העדפתי שלא לדבר בשמה (ולא ידעתי שהיא פירסמה אותו ביד2)

carmikush

New member
כן, היא מכרה. דיברתי איתה

בידיוק היום על זה... שבוע שעבר מכרה. את הכלוב הקודם שלי קניתי בPETPLANET יכול להיות שאני אקנה מהם שוב אם אני לא אמצא כלוב יד שנייה ממישהו. לילה טוב

WTR

New member
את לוקחת שוב את ג'וצי?

אם לא, למה לא לשדרג את ההצעה של דודי, ולקחת חמוס עם כלוב? כלוב לשני חמוסים של פרפלסט (כמו שיש להרבה מאיתנו כאן) עולה היום כבר 700 שקל, ואפילו פחות.

Sweet Fantasy

New member
גוצ'י של ענת

ולא כולם וכרים חמוס על כלוב
ואם כן לא תמיד זה גור צעיר.

carmikush

New member
אני רוצה גור קינמון ואחד סייבל

ואני יודעת כמה עולה הכלוב הזה כי היה לי אותו איילת. אני קניתי אותו ב650 בזמנו. ענת קנתה אותו באלף ומשהו חח. טוב נראה לי שאני פשוט אבנה כלוב. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? האם אני, ילדה בת 16 יכולה לעשות זאת לבד? מה החומרים שדרושים? כמה החומרים עולים בערך ומאיפה קונים? יש למישהו אתר או הסבר לאיך מכינים כלוב? תנקס בייבז

למעלה