I'm back

פנגולין

New member
I'm back

חזרנו הסופ"ש ממקסיקו היה מ ע ו ל ה ! אחלה מדינה, נהנו מאד, אחלה חופים ונופים המקסיקנים מצחיקים בטרוף הייתי נשארת בכיף עוד חודש שלם אז שנה טובה ומתוקה לכולנו גמר חתימה טובה וצום קל לצמות שבינינו ובקשה קטנה: מה קרה אצל עקרות הבית הנואשות בחודש האחרון? היום גיליתי שזה פרק אחרון! ומה היה בפיק-אפ בקצרה? (כן אני מכורה, מה לעשות...)

YA!!! ברוכה הבאה!!! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

ורוצים תמונות!!!!!!!!!!!!!! לגבי עקרות בית בקצרה: ידוע שפול הוא זה שרצח את דירדרה גבריאל גילתה שקרלוס התעסק לה בגלולות והיא בהרון אבל לא יודעת ממי. אחותה של מיסס הובר סוחטת את פול והוא משאיר את הבן שלו אצלה. לינט גרמה לפיטורי בעלה בגלל הקינאה ההיסטרית שלה. ברי כועסת על בעלה כי הרוקח הדביל ג'ורג' סיפר לה שכולם יודעים שהם אוהבים סאדו מאזו. סוזן חזרה למייק.

dalina

New member
ברוכה השווה!!!

אח... מקסיקו מקסיקו... איפה הייתם?

dalina

New member
שלום שלום ואין שלום

אין לי טיפה של זמן. הסיבה היחידה שאני פה היא שאצלי עדיין סופ"ש (תקנאו תקנאו), אני מול המחשב לומדת, והבעל ישן את שנת היופי שלו אחרי שהוא חזר בשבע בבוקר מהמיניסטרי אוף סאונד. איפה הימים שאני הייתי חוזרת הביתה הפוכה אי שם בצהרים אל זרועותיו המפנקות של בעלי שמסרב לצאת לבלות? אוטוטו הולכת לצהריים עם הארגנטינאי שלי. כמה שהוא חמוד. כמה שאנחנו חברים טובים. כמה מתח נבנה לו שם...

dalina

New member
אני שיחקתי אותה? איך?

בזה שבעלי יצא עד שבע ואני נשארתי ללמוד? בזה שאני מפתחת יחסים עם ארחנטינאי שווה? הא? הא? (אני מגזימה עם היחסים. אנחנו באמת חברים טובים. חברה שלו מעצבת אופנה מתוקה מתוקה. והיא והראל מסתדרים מצויין, מבלים המון ביחד כשאנחנו לומדים)

dalina

New member
האמת... זה כיף

זה מוסיף עניין וצבע. כבר אמרתי שהאוירה הכללית פה היא בק אין היי סקול? בחיים לא ראיתי כ"כ הרבה הורמונים מסתובבים חופשי ברחובות

למעלה