I'm Back!

I'm Back!

כן כן לאחר תקופת הבצורת ליהי חוזרת אליכם! הידד! קודם כל הופתעתי לגלות שהפורום גוסס לו ושלא היו הודעות איזה שנתיים (דף וחצי מאז עזבתי?.!) וזה לא בסדר! עוד הופתעתי לגלות שהיה דיון על הבלוג של אחותי (אז לידיעתכן אין כתובת זה הומור שלי עם עצמי ולפעמים אני משחררת פנינים משם לאויר העולם). עוד הופתעתי לגלות שסיון חשה יחצנ"ית וגונבת לי את הלקוחות (הילה,נעמה, אייר, רוני, אביטל ושאר אנשים אל תשכחו מי עשה אתכם סלב אני מבקשת נאמנות!) בקשר לצחי סיימו לצלם את התכנית שלו ואף נכחנו בצילומי הסיום (סטייל סיינפלד עושה סטנדאפ רק שזה לא מצחיק בשיט!) בעולם הסטנדאפ: אח של רועי עלה להופיע והוא בול רועי (תנועות גוף סטייל סטנדאפ) רוני את צריכה לבוא לראות אותי! שחר חסון מנחה את במה פתוחה בתל אביב קומדי באר (ועד שאני יעשה "שלח" כבר ישתנה השם אז למי שתהה זה- צוותא/קומדי באר/קומדי קלאב/תל אביב אחד מהם לא להתבלבל!) בעולם ביפ (שאין לי): ראיתי את הלקט של הרצועה עם אבי נמני היה מצחיק ברמות! ראיתי פרק של המאסטרו ונשפכתי מצחוק! אני מניחה שזהו.. אשתדל להחיות טיפה את הפורום וראיתי שיש כמה חדשים אז ברוכים הבאים? נ.ב. התחלתי לעבוד בקיוסק וכבר עברו אצלי בני ברוכים, יוסי טרבלוס ומה קשור (אני סתם מנסה לגרום לכם לבוא לבקר כי משעמם לי?)

Sckkk

New member
ברוכה השווה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

היית חסרה
בקשרל צחי גם אני קראתי, אבל התקווה כבר נאבדה לגביו

Sckkk

New member
לדעתך התכנית תהיה מצחיקה../images/Emo35.gif

כמובן שצחי יישאר המצחיק לנצח
אבל אי פשר לדעת..

אני לא יודעת אם הבהרתי

"הוכרחנו לצחוק!!!" נאלצו לקרוא לרועי או שאיתי שגב יעשה מאחורה פאנצים כדי שנצחק...

Sckkk

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

צחי, לאן הדרדרת

EagleGirl

New member
הוא הכי מעפן בארץ

וכולם כותבים בו.... הוא בכלל לא אמן

NimaZ

New member
הלוהלו../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

אח של רועי?:| איך הוא?:| מצחיק? מה שמו? ברוכה שווה

EagleGirl

New member
חיים יפה

(גם אלמקינג וגם אוסדון) אני לא מנסה לגנוב לקוחות ולא כלום.. אני רוצה גיטרה!! אח של רועי גנב לאורי חיזקיה ולחיים תעשה לי ילד אוסדון קטעים (לכל אחד הוא גנב קטע) בקרוב למועדון יהיה ספונסר (iSivan) ויקראו לו תל אביב יופלה קומדי בר

EagleGirl

New member
עזבי אותי בשקט...

אני משיגה גיטרה בדרך הוגנת ומספיק ספורטיבית (דרך שעוזרת למועדון...) והשגתי גם שיעורים חינם וכמה שאני רוצה (לא מעוז...).

ליהייי../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

דבר ראשון... תודה על השיעשוע בליל הסדר..
ואני רוצה לבוא לראות אותך כבר
חחחחחח מתי את עובדת היום? ואמממ... עכשיו את חייבת להיות פה המון
פיצוי על כל הזמן שלא היית

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifכמה טוב לחזור

גם אני חזרתי סופסוף הביתה
ליהי וואלקם באק! איך מסתדר לי עכשיו הכל עם אייל לוי הזה... הייתי בטוחה שרועי קרא לו ככה כי הוא הזכיר לו את עצמו או משהו, עכשיו אני מבינה שזה אח שלו והכל מסתדר
באמת זיהיתי כמה פאנצ'ים,אבל לא נראה לי שהוא גנב אותם.. אני חייבת לדבר איתך
היה ממש כיף בקומדי בר חבל שלא באת... הייתי באה לבקר אותך אם זה לא היה במרחק 50 ביניינים
איך היה בבמה פתוחה בצוותא?

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifנ.ב.

עוד הופתעתי לגלות שסיון חשה יחצנ"ית וגונבת לי את הלקוחות (הילה,נעמה, אייר, רוני, אביטל ושאר אנשים אל תשכחו מי עשה אתכם סלב אני מבקשת נאמנות!) לא שוכחת קוקי

למעלה