i'm back

SoldieRonit

New member
i'm back

איזה כיף היה לצפות היום בפרק ... דבר אחד ברור לי --אם אני אחזור לראות את הסדרה ,זה יחליף חצי שעה אצל הפסיכולוג: 1.תמיז עוזר לראות שאצל אחרים צרות גדולות יותר 2.הפרק משעמם-אני עושה חשבון נפש ובעצם בוהה במסך,אך עסוקה במחשבות... ולענייננו: אמבר בוכה הרבה יותר טוב ,נוזלי ומלוכלך מברוק
תומס ילד קטן ..ולא החלטתי אם זה טוב או רע ברידג'ט החדשה חמודה ,לפחות היא לא מעצבנת כמו קודמת קודמתה הוסיפו את השמות של השחקנים לפתיח עד כאן רונית בטח נשמעת מה זה לא מעודכנת

S c a r l e t t

New member
אולי בביג בר...?

עד כמה שידוע לי האמיצים שלנו עדין באל. איי. אבל כשהם יגיעו ללונדון אני מבטיחה שאני אעדכן אותך

לינה18

New member
הפרק היום-ממש טוב

חוץ מהאיפור הגרוע של אמבר-טוב, אחרי מה שטלי כתבה אני לא בדיוק מחדשת, אבל היא פשוט ניראתה כמו ליצן! אבל אם לא להתייחס שניה לאיפור שלה, אז היו סצנות ממש טובות בינה לבין ריג'. בסצנה שלה ושל תומס ממש לא אהבתי אותה. היא היתה פתטית מדיי. אבל אהבתי איך תומס סוף-סוף גילה קימצוץ של אופי. פשוט נמאס שהוא כזה ילד טוב! עכשיו, בסצנה בין אמבר לריג', בכל הקטעים שבהם היא לא בכתה, ממש אהבתי אותה. לדעתי אדריאן שיחקה ממש טוב. מה שלא אהבתי זה שריג' אמר לאמבר דברים מוגזמים לחלוטין-מאיפה הוא הוציא דברים כאלה? וזה שניראה כאילו ברוק ממש מיזדהה עם אמבר. זה די מטומטם, אם ניזכר בכל השינאה הגדולה שברוק רחשה אליה פעם. אבל כמובן-תומס לא הבן שלה, אז ברור שכבר אין לה כל-כך סיבות לשנוא אותה, נכון? והכי דפוק מה שאמבר אמרה:"הייתי שם,ראיתי באיזה מבט של תשוקה הוא הסתכל עליה"-הלו? איך מהמקום שבו עמדת בחוץ ראית את המבט בעיניים שלו? יש לך אולי ראייה של סופרמן שלא ידענו עליה במיקרה?

NOA N1

New member
../images/Emo58.gif- שאלות

הדמות מן העבר זה הסטוקר האלמוני של ברוק? בקשר לדמות האהובה מן העבר שחוזרת- זה יקרה בחתונה הנוכחית של בריד' וניק או בחתונה במאי?

girlontop

New member
זה הפרק עם האיפור הנמרח ../images/Emo6.gif

אני חולה על הסצינות של רידג' ואמבר ביחד - הם הסטפני וברוק של שנות ה-2000. טוב, היו מתים
ואם כבר ברוק, היא לא עשתה כלום בפרק חוץ מלפלוט "רידג'" מסכן כשהוא ממש הגזים. שתלך לטפל בתינוק שלה קצת.

S c a r l e t t

New member
פרק קורע../images/Emo13.gif

האיפור של אמבר הרס אותי מצחוק, אפשר לחשוב שזאת פעם ראשונה שמישהו בוכה שם (ע"ע ברוק) וגם אם רוצים קצת להיסחף ולהראות שמדובר שמשהו רציני יותר אפשר לאפר עם טיפה שחור אבל מה שהיה לאמבר היה כ"כ מגוחך ומצחיק פשוט כל הפנים שלה היו שחורות
אני מתה על הסצינות בין אמבר לריגד'- היא יורדת עליו, הוא משפיל אותי לגמרי- בדיוק כמו שאני אוהבת את זה
אחח מזכיר לי זמנים טובים יותר עם יריבויות אמיתיות! ברוק תיפקדה מצוין היום בתור הקישוט של רידג' וברידג'ט וניק לא היו קשורים לשום דבר, למה בדיוק היינו צריכים לראות את השיחה המיותרת הזו בינהם??

לינה18

New member
טוב, גם לי זה מאוד הזכיר את סטפני

וברוק. כאילו, כמעט כל מה שריג' אמר לאמבר, סטפני נהגה לאמר לברוק במילים אלו או אחרות.

לינה18

New member
ברוק לא פלטה אף מילה כי היא היזדהתה

עם אמבר! אבל היא לא יכלה לאמר את זה, כי עוד בפרק הקודם הראו שהיא כביכול האמינה לריג'. אז היא בעצם היתה סותרת את עצמה!

כמה הערות

1. על הפרק היום-אני לא היחיד ששמתי לב למה שהמאפרת ניסתה לעשות עם האיפור הנוזל של אמבר, זה נראה דפוק כל כך, ועוד לפני שהיא התחילה להזיל דמעות ידעתי שזה מה שיקרה וזה כל כך פתאטי ומכוער. 2.לא היה אמנם בפרק (אולי בין בריג'יט לניק, אבל באופן כללי על היפים והאמיצים) עליתי על אחד הדברים הכי מעצבנים בסדרה: סצינות שבהן 2 אנשים שלא קשורים לעלילה בכלל מדברים עליה. זה סצינות מיותרות ומשעממות, הרי ברור לכולם שמהדיונים האלה לא ייצא שום דבר, אז מה אם אריק ישכנע את סטפני שדיקן לא מתאים לג'קי, מה זה אמור להזיז לנו?

לינה18

New member
לסייד הנודד-מסכימה

זה בהחלט אחד מהדברים הכי מעצבנים בסידרה. טוב, בין שאר הדברים.

למעלה