I'm back

axnholic

New member
I'm back

טוב נתחיל בזה שאני מצטער שלא הייתי פה שנים, מחשבי קרס ואני עכשיו כותב על מחשבי החדש. דבר שני: מזל טוב לנוגה ולשרון על המנהלת החדשה. אם הייתי פה כדי להציע את עצמי... (אז עדיין נוגה הייתה זוכה, נו טוב שטויות). דבר שלישי: קבוצת הסקרים המקורית מחדשת: מש"ה, למכורים מהפרק הראשון או לכל מי שמצטרף? תשובות: 1) כן 2) לא 3) יא מטומטם לא שמת לב שנידינו אותך מהסקרים?!?! טוב עכשיו אני יהיה פה הרבה! אז זהו זה לבנתיים. רות סוף

L i l A L o

New member
לא הבנתי תשאלה....

וד"א וולקאם באק.

axnholic

New member
הסבר

הסקר אמיתי לחלוטין! תשובה 3 היא סתם. רציתי לדעת עם כבר החליפו אותי. אם עדיין לא הבנתם את השאלה אז: האם אפשר להתחיל לראות עכשיו מש"ה ולהבין או שרק מכורים מהפרקים הראשונים יבינו? אם עדיין לא הבנתם...: תמיד יש בדיחות פרטיות כאלו. כמו הפעם שקלסו שרף את הבית של ג'קי (טוב נו, כמעט שרף). יש גם את כל היחסים ביניהם. מי היה עם מי וכל זה. התשובה שלי: כן, אפשר להצטרף מאוחר. כי סך הכל זו לא תוכנית מסובכת פשוט צריך להיכנס לאתר של שרון ונוגה להבין, זה הכל

mor kutcher

New member
לפי דעתי אפשר, אבל...

פשוט קל יותר להתמכר מהפרקים הראשונים.... זה יהיה קשה יותר אם אנשים יתחילו לראות מהעונה ה6, אחרי כל הקטע בעונה שעברה עם אריק-דונה והחתונה, ומשולש הייד-ג'קי-קלסו... למרות שהמון חברות שלי התחילו לראות עונה שעברה ואהבו את זה...

L i l A L o

New member
תשובה!

לפי דעתי אפשר להצטרף מכל פרק כי בכל זאת זה קומדיה קלילה ואפשר להבין אותה.. אבל בכל זאת מי שרואה מהפרק הראשון מרוויח כי הוא מבין את כל הבדיחות וכו'... אבל זה לא אומר שאי אפשר להצטרף באמצע..

axnholic

New member
מודה לכולן (איפה כולם?) על הגישה

החמה שקיבלתם (תם נשמע יותר טוב, לא שובניסט תם זה כווווווווווולם) אותי

L i l A L o

New member
תן! קיבלתן!

על פי האקדמיה עיברית ללשון הוחלט חוק שבו אם הרב הם נשים כלומר נקבות מדברים לכולם(כולן) בלשון נקבה
חה
סליחה שאני נשמעת כמו המורה ללשון...
סתם סתם סולחת לך...אבל פעם הבאה תדבר נכון! ובבקשה לך

axnholic

New member
הא?

מאיפה הבאת את זה? עם הרב הוא בנות על Xן??? אוף אני לא סובל את החוקים המפגרים בלשון, אני נכשל בבגרות בטוח!!! חכו חכו תגיעו לכיתה י' ולשון יש לכם על הוורידים! אתם בטח לומדים פיעל, פועל, התפעל.... בכיתה י' תכפילי ב-10 וזה יהיה החומר (לא כולל תחביר ושיחבור, בעעעע...). לא משנה אז אני יכשל, אני שונא שמתקנים אותי! בכלל השפה העיברית היא שפה כל כך מטומטמת... תראו את האנגלית, הרבה יותר פשוטה. אבל עזבו אנגלית, עזבו עיברית, פורטוגזית שולטת!!! (סתם, אין קשר).

BiRd Of PrEy

New member
יאאאאא פורטוגזית והוווו../images/Emo70.gif

ררר.. שונאת לשון
אה וברוכה השבה

axnholic

New member
../images/Emo46.gif

אני... תקראו לאט לאט.. א-נ-י ב-ן! כמו זכר, ההפך מנקבה. טוב הפורום הזה דל בבנים (טוב אני הבן היחיד) אז אני מבין שהמושג זכר לא מוכר. כל יום לומדים משהו חדש

BiRd Of PrEy

New member
אוי באמת? טוב חח סורי

היתי בטוחה שאתה בת כי מישו פנה אלייך כבר כבת או משו כזה.. טוב סורי
בכל מקרה אני מבינה אותך גם הרבה אנשים חושבים שאני בן קקה

L i l A L o

New member
תאמת..

יש חוק כזה אבל לא יודעת מה איתו... סתם חברה לי פמיניסטית אחת אמרה פעם למורה לדבר בלשון נקבה לכל הכיתה כי היינו יותר בנות מבנים... זה היה מבדר...
חח וגם אני לא אוהבת שמתקנים אותי... זה היה סתם כדי לעצבן... כן ככה אני אוהבת לעצבן אנשים..

popit

New member
welcome back!../images/Emo184.gif

ונשארתי לבד....או או עצוב!סתם...

למעלה