IM BACK !!!

N i c o l e

New member
IM BACK !!!

והיה לי טיול מדהים!! אם מישהי מתלבטת אם לנסוע לפולין שנה הבאה (או השנה) או לא, אז תסעו!!! זה היה המסע הכי מדהים שיש! ועוד דבר קטן- שמתי לב שכמעט בכל חור (ולא רק חורים) אפשרי יש כרזה עם הפוסטר של "דוגוויל"! אבל באמת בכל מקום!! בפעם הראשונה שראיתי את זה דרך החלון של האוטובוס נתתי צעקה ואמרתי לכולם לבוא לראות (כמובן שהרוב לא הבינו מה ההתרגשות- חוץ מאלו שממש מכירים אותי...), אחרי 5 שלטים כאלה כבר התרגלתי......עכשיו בישראל זה חסר לי מול העיניים.....

shiray

New member
חחח

היית תולשת מאיזה מקום פוסטר... בכל אופן אצלנו היום ראינו את כל אלה שהיו בפולין ודבר ראשון כ-ו-ל-ם קנו שרשראות וצמידים מאותו סוג רק בצבעים שונים וזה כבר משגע את השכל כי יש את זה לחצי שכבה... וגם קנו רובה של כדורי פלסטיק קטנים כאלה וחצוצרה מפלסטיק שאפשר למות מהרעש שזה עושה... הייתה גם אחת שסיפרה שלקחו אותם לאיזה חמישים בתי כנסת וחמישים בתי קברות והיא כבר לא ידעה איפה לקבור את עצמה... אמרנו שבטח המבחר שגע אותה... בכל אופן אני ממש שמחה ששמחת שבחרת לנסוע! לי הספיקה המשלחת לגרמניה ומחנה אחד שהיינו בו ואני גיליתי שאני ממש ממש רגישה לנושא.

American Girl

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

אני שמחה שנהנת
ושירה את כועסת עליי או משהו למה את לא עונה לי באיי סיי?

shiray

New member
מה פתאום

אני פשוט במחשב של אבא שלי והאייסיקיו הוא אצלי במחשב... אצלו האינטרנט יותר מהיר. ועכשיו בדקתי לוודא ואני ב-N/A אז.... זה די מתאר את זה שאני לא זמינה.

shiray

New member
ממש!!!!

שני בנים הביאו חצוצרות לכיתה והייתי בטוחה שחוש השמיעה שלי הלך לגמרי אחרי זה....

N i c o l e

New member
חצוצרות פלסטיק כאלה

ארוכות ארוכות בצבעים בוהקים שהרעש מהן מגיע עד לסין.....ועוד הטמבלים האלה באים עם זה לאנשים באוזניים....פיגור...

N i c o l e

New member
ועוד דבר מצחיק שהיה בבתי הקברות

שעדיין פועלים- היו כמה מצבות בלי שנת פטירה עליהן...מה שאומר שהן מצבות ריקות...אבל יש עליהן שם....מה שאומר שהבן אדם כבר קנה לעצמו מצבה למרות שיש לו עוד כמה שנים טובות לחיות....מוזרים הפולנים האלה....פשוט מייחלים לעצמם את המוות...

love amor

New member
עם השם?! גם אצלנו בארץ

אנשים קונים לעצמם מצבה קודם...אבל לא כותבים עליו כלום הם גם כתבו לעצמם ברכה? חחח

shiray

New member
ברור

אחרת מה שווה? למי עוד יש הזדמנות ככה לשפוך על עצמו מחמאות בלי חשבון?! ד"א סתם בגלל שאין לי כוח לחפש שרשור אוף- לקחתי הרגע מהספריה את פרחים בעליית הגג ויש לנו ממש הרבה ספרים מהסדרה הזאת אצלנו בספריה...

Padme Amidala

New member
יווווווווווווווווווווו!!

תקראי ותראי איזה מקסים זה! בכל מקרה, זה הסדר שבו את צריכה לקרוא את הספרים: 1. פרחים בעליית הגג 2. עלי כותרת עפים ברוח 3. פרחים הצמיחו קוצים 4. פרחים נבלו קמלו 5. גן של צללים תיהני!!

shiray

New member
תודה

אני קרובה לסיום החלק הראשון של "רחים בעליית הגג", אחרי שכריס מספר לקאתי על מה שהוא ראה בבית... אני שונאת את זה שאני קוראת לאט! זה מבאס שאי אפשר להתקדם מהר בספר...

Padme Amidala

New member
אני גם קוראת את זה עכשיו ../images/Emo13.gif

אבל בפעם השניה... אני ממליצה לך לקרוא שוב את הספר אחרי שאת קוראת את כל הסדרה, אין לך מושג איזה הנאה זה. הספר פשוט מלא ברמזים בקשר להתפתחויות העתידיות שאת פשוט לא שמה לב אליהם! זה מדהים!!

shiray

New member
אוקיי

בנתיים כמובן שאי אפשר להתעלם מהרמזים לגבי כריס וקאתי... טוב אני זזה להתקלח, להכין שיעורים המתמטיקה ולחזור לקרוא

Padme Amidala

New member
לא רק הרמזים שלהם...

אחרי שתסיימי לקרוא את הסדרה כולה אז תביני עד הסוף. את חלק מהרמזים את תביני כשתסיימי את הספר הראשון, אבל את חלקם את תביני באמת כשתסיימי את הספר החמישי...

shiray

New member
ברור

שיש עוד המון רמזים פשוט הרמז לגביהם ממש ממש ממש ברור

למעלה