Im back =\

DarkDevil1

New member
Im back =\

הי הפעם רציתי ממש להתייעץ איתכם, כי ראיתי פה כמה אנשים חכמים עם ראש פתוח הצגנו לה את ההוכחות היא בכתה, ואמרה שהיא הולכת להפרד ממנו. אחרי כמעט שבוע, היא אמרה שהיא נפרדה ממנו, שמעו עליה שהיא משקרת. היא גם אמרה שהיא הולכת איתו לסרט בערב כי הוא מכריח אותה. ירד המון גשם, ושאלתי אותה לא ממזמן מה היא עשתה הערב והיא אמרה שהוא בא אליה בהפתעה והם לא הלכו לסרט בגלל הגשם. אף אחד לא מאמין לזה שהם נפרדו אני לא יודע למה להאמין משגעים אותי כי אני הידיד הכי טוב שלה ואני צריך לתת מענה על הכל הייתם מאמינים במקומי?.

BlackUnicorn

New member
תפסיקו לחטט בחיים של אנשים אחרים

בכל מקרה, אם אתה לא מתכוון לשמוע לעצות פה, בשביל מה אתה חוזר לכאן?

seeyou

New member
אני הידיד הכי טוב שלה וצריך לתת מענה על?

אתה בתפקיד Devil ??
-אתה מאלץ אותה לשקר.

לנושנוש

New member
הצגת הוכחות, עשית מה שאפשאר.

ניראה לי שמפה אפשר רק לשחרר אותה מהשגתך הצמודה ............ רוצה, התרחק או תהייה אוזן קשבת אם אתה יכול. יתכן שתקופה לא תהייה ידיד הכי קרוב... זה סך הכל בחירה זוגית מחורבנת. היא לא הודיעה שהיא מתאבדת ואתם נירתמים להציל אותה.... היא מאוהבת בבחור ויש גבול למה שסביבה יכולה להשפיע ואולי כדאי שתשאר בסביבה ליתמוך כדאי שלא תהייה נתונה לחסדי החבר שלה לגמרה. שוב זאת בחירה שלך, עד כמה זה מעצבן אותך שהיא לא "נישמעת" לך וכו'.

מריוס זכריה

Member
מנהל
I'm back, I'm black

שמע, לא נעים לי להגיד לך, אבל... אתה בכלל אל הידיד הכי טוב שלה. אתה משלה את עצמך. לפי דעתי אתה ממש האויב שלה, ששם את עצמו בפוזיציה כאילו דואגת, כאילו אכפתית, כאליו מוסרית... כאליו אתה אלוהים ואתה יודע מה טוב בשבילה. כאילו האמת, כל האמת ורק האמת היא לצידך. אם אני מסתכל על מעשיך נטו, מתגלה לי משהו אחר לגמרי ממה שאתה מנסה להציג. אני מגלה אדם מניפולטיבי, שממציא סיפורים, שמרגל, אוסף הוכחות, מנסה להיכנס בין בחורה לבין החבר שלה, להפריד, לקלקל, לקחת ממנה את האושר שלה... היא שמעה אותך, ראתה הכל, והיא לא משתכנעת. האם היא לא אדם עם שיקול דעת? אתה לא מסכים איתה, בסדר, אבל זה לא נותן לך את הזכות להיכנס ברגל גסה לחייה ולנסות לחרב אותם. אתה מתהדר בידיעת האמת, שהוא רמאי והיא הקורבן ואתה המושיע. אבל תרשה לי לומר לך: האמת היא לא מה אתה מפנטז, אלא מה אתה עושה. ורשימת מעשיך רחוקה מלהיות מפוארת. אני מוכן לתת לך את הקרדיט שאתה מאמין לעצמך, שאתה רק טועה. אבל אני מציע לך להתעורר, לראות שמי שיש לו כאן בעיה אמיתית זה אתה, ולחשוב איך אתה פותר את הבעיה שלך עצמך, ללא התערבות אובססיבית בחיים של אדם אחר שלא רוצה את ההתערבות שלך. מריוס

czar

New member
אמרו לך כאן ובעבר

שאתה חטטן ואתה ממשיך, אמרנו לך שלא חשוב מה תעשו היא תשאר איתו ואתם "תדפקו"....וכך נהיה. אתה לא תריך לתת מענה על כלום, תפסיק להכנס לחיים של אחרים.

DarkDevil1

New member
ועל כך אני אגיד לכולכם

או לפחות לרובכם אתם על הזין שלי D: לכו תזדיינו אחד אחד. עם אמאמאמאשלכם. אתם לא מודעים למצב הזה ולכל פרטיו, אני לא "מחטט בחייה" היא משתפת אותי. אתם פשוט אנשים בעלי תחום חשיבה מצומצם ומיזערי, שלא יכולים לתאר מערכות יחסים מעבר לאיך שזה נשמע. "לחטט ולסכסך ולחטט ולסכסך" אתם בכלל לא מודעים למה שהוא עושה לה, להכנס להם בין הרגליים? אתם חושבים שאני היחידי? כל העיר שלנו מודעת לכל מה שקורה. אני מנסה לעזור לה. אתם כמובן חושבים שאתם אלים בעלי הדעה המושלמת, וישר הולכים על הביקורת הרעה. לכו תזדיינו, אתם לא מיעצים, אתם יורדים על אנשים שבאו לקחת את העצות שלכם, וראיתי את זה גם בפניות של אנשים אחרים. מנהלת הפורום היקרה, צריכים להעיף אותך לאלף עזאזל. אמן. וזהו ^_______^ אני לא חוזר לכאן, כי אני יודע שאתם אנשים עלובים. אז את יכולה לחסום אותי ;) , זה לא ישנה את זה שאת גרועה, ושאני הולך להגיש פניה לתפוז על הקהילה העוינת הזאת. CYA

nate2000

New member
אל תעליב 7 אנשים אם יש לך רק 6 כדורים באקדח

כדאי שתשתמש בחתימה שלך מידי פעם....

מריוס זכריה

Member
מנהל
לגופו של עניין

רוב הכותבים כאן ענו לך בצורה חריפה אבל עניינית. זה מה שאנחנו חושבים... חבל שנפגעת, אבל תבין: אתה עושה דברים שבעיני האנשים כאן בפורום הם דברים קשים. מה ציפית - שנריע לך? מריוס

BlackUnicorn

New member
עזוב, לא שווה תגובה. מה ציפית מילד בן 16?

באופן עקרוני, לא היה אמור לרשום כאן בכלל בפורום (מוגבל ל- 18+).

מריוס זכריה

Member
מנהל
או קיי, אבל הוא כן רשם...

לכן מגיעה לו התייחסות לא פחות רצינית מלמישהו אחר. ברמת התוכן - מה לעשות - כל אחד ודעתו... ברמת היחס - זה שמישהו נפגע זה בכל זאת מצער. לפעמים אין ברירה, וצריך לומר את מה שאנחנו מאמינים בו, נכון? אני יודע שאת מסכימה (זה את, או אתה?) מריוס

nate2000

New member
אין שום סיבה שבן 16 יידבר ככה

לא בפורום ולא מחוצה לו.

BlackUnicorn

New member
נכון, אבל מי אנחנו שנחנך אותו?

בעצם.. אין לי כוח לפתח את הנושא
זה יוביל לויכוחים ארוכים נראה לי בנושא חינוך אנשים בפומבי..

../images/Emo6.gif

יש לי ברחוב שכן בדיוק כמוך - צ'יוואווה קטן ועצבני שמתנפל ברעש גדול על האופנוע שלי כל פעם שאני יוצא מהחניה. רק שמאז הפעם שבה התייצב מולי וכמעט נדרס (בטעות, נשבע לכם
) הוא מקפיד לעשות את זה רק אחרי שאני עובר. (ואני לא עויין, באמת - רק מנסה לעזור
)

nowonder

New member
אמא שלי לימדה אותי שכלב נובח לא נושך.

(וגם שאם אוכלים בעמידה, כל האוכל הולך לירכיים).

שנונה, צודקת, צדקת

ובעלת ירכיים חטובות - אין ספק, אמא שלך היתה (עודנה?) אשה ששווה להכיר
. (ולמען הדיוק, הביטוי הנכון הוא "כלב נוב-אח אינו נוש-אך)

למעלה