"Im back...

• פותח הנושא kosh
  • פורסם בתאריך

kosh

New member
"Im back...

With all my darkness and the light With all my sadness and delight With all my mind and soul it s clear "m here אז חזרתי ואני אנסה קצת לספר על עצמי אבל מאיפה להתחיל. טוב אז אני אתחיל ממי אני? אני ויקאני כבר שלוש שנים, אני פחדן, אני עייף, אני מטומטם,אני קיים. או במילים של מרדית´ ברוקס שגם מתאימים להגדרה im a bitch, im a lover´ im a child, im a mother, im a sinner, im a saint, i do not feel ashema, im youe hell, im youer dream, im nothing in between יש לי כבר את הכול בראש אני אני צריך לתת למילים לזרום אז נמשיך. במי אתם עבורי? קבוצה של אנישם שכבר הרבה זמן אני בורח ממנה, ובהרבה זמן אני מדבר על בערך ארבע חמש שנים. ואל תחשבו שבאתי מסיבות טובות. כאן מגיע החלק שאני מסביר למה אני בחרתי בעכשיו לצאת לקהילה ולעולם. אני מחפש אותו את האחד, את הנמסיס שלי, אני לא מאלו שמאושר מהחיים אבל אני כאן, תמיד רציתי לעזוב אבל לא הצלחתית ואז לפני שבועיים קראתי את המחברת הישנה שלי ויש בא מעיין נבואה או משהו שכתבתי על המוות שלי. אני צריך לוות על הרצון הזה לואז ברגע שאני אתאהב והכול יהיה טוב כשאני לא ארצה למות אז זה יקרה זה דבר שאני יודע שיהיה אבל אני חחיב לא חשוב על זה אלא להתמכר לחיים, כי אני רוצה ללכת אז צריך להתחיל לפעול. אז אני עושה את זה בשלבים ואני חושב שזה נשמע דיי מטופש אבל נדע רק בעתיד אם אני צודק או לא. ןלנושא פחות דיכאוני. למשפחה סיפרתי על זה שאני הומו דיי מזמן והיה ריב כזה של אתה לא יודע מה אתה חושב אתה צעיר מדי וכו.. אבל מאז עבר הרבה זמן ולא מדברים על זה יותר הם לא שואלים למה אין לי חברה מה שהיה פעם ואני לא מדבר על זה איתם מעיין יחסים נוחים כאלו לכולם. אני לא בטוח מה עוד לספר אז אתם צריכים לשאול. אני אנסה לענות. חוץ מזה אני אני אולי אצליח להשתלב כאן אם אני אצליח להתגבר על הפחד שלי. ואם עוד לא הבנתם זה כנראה הפחד מהמוות האניסטינקט האנושי הולך לכיוון של חיים למרות מה שההיגיון אומר ואולי בגלל זה התת מודע שלי לא נתן לי לפגוש עוד הומואים אף פעם. kosh we are gray

BlueCat

New member
"נשמע דיי מטופש"?

ממש לא. לאיזושהי תקופה גם אני חשבתי בדיוק גמוך (וגם על החלק השני שכתבת עליו). אבל אז הבנתי שאני יכול לחיות את החיים שךלי כמו שאני רוצה, ועם קצת מאמץ ומוטיבציה אני יכול להשיג כל דבר שאני רוצה בחיים. אז, לא ניראה לי שאמרתי לך עדיין "ברוך הבא" רישמי ומכובד. אז הנה, במיוחד בשבילך:
ברוך הבא!

kosh היקר, קבל../images/Emo24.gif לבינתיים

נראה לי שזה מה שאתה הכי צריך כרגע. הו הקדרות שנשקפת ממילותיך... אני מקווה שתרגיש יותר טוב בקרוב

שמגג

New member
חשבת פעם?

שחברזה אולי לא מה שאתה צריך אלא לאהוב את עצמך קצת? כלומר אהבה היא ללא ספק הפתרון( להכל, וכן זה הזמן להקיא ממתיקות וקיטש אבל זה נכון, בבסיס בכל אופן...) אבל אני בספק אם אהבה ממקור אחר חוץ ממקור פנימי באמת תעזור לך. ושלא תחשוב שאני " גיליתי את האור הפנימי" או משהו כזה. ממש לא, אני עצמי בתהליך של "אהבת אני עצמי ומי שאני", ואני לא מדבר רק מבחינת הזהות המינית ( גם אני כבר מכיר את עצמי מספיק שנים, והתמודדתי עם זה כבר בעבר, אני קצת אחרי אני מאמין) זה רק חלק מכל העניין... האמת, קל לי נורא לדבר אבל גם אני הרבה פעמים ( בשנה האחרונה אמנם פחות) חושב על המוות,ועל בדידות ( שזה גם סוג של מוות) ועל כך שבטח לעד אני אהיה לבד ועוד הרבה מחשבות מדכאות, אבל בעצם מי לא? בכל מקרה תתעודד בסוף יהיה טוב. נכון? נראה לי בכל אופן. אני מקווה... סתמאחד

merman

New member
היי קוש

ויקאני זה wiccan, נכון? אני מאוד מכבד את הדתות הוויקניות (לא שאני מתמצא כל כך בדתות הספציפיות של הוויקה), אני חושב שיש שם המון דברים נכונים - שגם אני מאמין בהם. איך אתה מסביר את תאוות המוות עם הוויקניות? הם לא מאוד בעד החיים, הנאה מהחיים, חושניות, אהבה עצמית וכו´? חוץ מזה אולי חשבת שהעניין של מוות ברגע שתפגוש את האהבה זה יותר עניין סמלי? שתצטרך להשיל את האישיות והתפיסות הקודמות שלך ולהוולד מחדש ל"עולם חדש" של חוויות? בכל מקרה, אולי תספר קצת על האמונות הוויקניות שלך, שנדע קצת. וגם בן כמה אתה? טוב, ביי לבנתיים. merman - we are golden

kosh

New member
תגובה לכולם אני חושב

אוקי אני אנסה להגיב על הכול. מצבי הוא בעצם מאוד יציב אולי זה לא נראה כך אבל אני שולט במה שקורה ואני לא הולך לעשות שטויות אז לא צריך לדאוג בנושא הזה. בלו קאט אני יודע שאם המאמצ אני יכול לכבוש את העולם אל חסר לי הרצון הזה הניצוץ שמזיז הרים. אני מלא ביותר מדי אכזבה ופחד שמונעים ממני לפעול ולחיות. משנה תודה על התמיכה אבל אני אהיה לייב להתמודד עם עצמי לבד אבל בכול מקרה תודה. שמגג. אתה נוגע בנקודה מאוד רגישה אני מלא בשנאה עצמית אולי כי אני מכיר את עצמי אני לא יודע. אבל אני גם יודע שזה צריך להשתנות אחרי הכול אני זוכר את החיים האלו עכשיו אצ צריך לנצל אותם. אני חושב שזה מעיין גלגל שחוזר אלייך אם אתה אוהב מישהו אז אתה לפחות אמור לקבל אהבה בחזרה זה לא תמיד עובד אבל זה יותר קל מלמצוא אהבה מביפנים אני מאוד מקווה. ולשאלה שלך אם בסוף יהיה טוב זה מחשבה ששמורה לאופטימים אני לא בינהם אבל זה עוד נושאים מדכאים שקשורים לדברים יותר גדולים משנושא הכללי, אני מדבר על העולם בכללי וכמה שהמין האנושי נכשל בהרבה דברים והכשלונות יותר גדולים ממהשגים לדעתי. מרמן צודק לגבי זה שאני מחשיב את עצמי לויקה. אבל לויקה אני געתי בדרך מוזרה רק אומנם כיום אני מחשיב את עצמי לויקאני כבר ארבע שנים אבל את המילה ויקה גיליתי רק לפני בערך שנה לפני כן עשיתי דברים לבד ואז גילתי שיש עוד אנשים עם אותה אמונה ודברים שאני עושה והגעתי אליהם לבד כתובים בספרים שונים זה היה מאוד מוזר לגלות את זה כך. זה קשה לדבר על האמונה הויקאנית שלי כי זה דבר מאוד אינדיודואלי ואישי. מאוד הכלליות אפשר לדבר על זה שכול האלים הם אל אחד וכול האלות הן אלה אחת. לפחות לפני הראיה שלי יש כאלו שעושים חלוקה בין האלים ומאמינים בריביו אלים. האמונה שלי נמצאת בהתפתחות מתמדת מתאימה את עצמה לסביבה ומה שיש לי לעוד איתו. עוד דבר מאוד כללי יש חוק שאומר "אם זה לא פוגע, עשה מה שאתה רוצה" אבל זה מואד כללי, וכמובן חוק השילוש אבל זה כבר יותר מדי מי שבאמת מתעניין יש מאמרים בפורום פאגאניזם ושמאניזם. אני אוסיף משהו קטן נוסף שישמע לכם מוזר אולי אני לא מאמין בפיות אני יודע שהן קיימות. חוץ מזה שאלת בן כמה אני? אני בן 21 ממש בקרוב משתחרר ב16 ליולי ליתר דיוק. מספיק לעכשיו אני חושב. Kosh We are gray

פיציק

New member
ידעתי שאני מכיר אותך מאיפשהו ../images/Emo24.gif

מפרום פגאניזם ושמאניזם
ובכל מקרה, ברוך הבא לפורום
ורציתי רק לשאול - מה משמעות החתימה? הבנתי שזה חלק מציטוט (וזה גם נשמע לי נורא מוכר), אתה מוכן לעזור לי ??

merman

New member
טוב! מזלט על השחרור המתקרב (מה

התוכניות לאח"כ?). חוץ מזה - בפורום הזה יש הרבה פיות - והן בהחלט קיימות!!! ואולי אתה לא מאמין בהן, אבל הן מאמינות בך... מה עוד? אין לי משהו מיוחד להוסיף. רק שתמשיך לכתוב פה בפורום - כי אתה נשמע בחור ממש מעניין... merman (שלא מאמין אבל הוא הולך למצעד... כמה מוזר...)

kosh

New member
לא הבנת אותי.

אני לא מאמין בפיות כי אני יודע שהן קיימות יש הבדל בין דברים שיודעים ודברים שמאמינים בהם. kosh we are gray

merman

New member
טוב, תמסור ד"ש לפיות

אני בטוח שהן לא מרוצות ממצבי רוח כחולים ושוממים!

גיא^

New member
אתה דומה לי בצורה מפחידה מאוד

אתה בטוח שאתה לא אני ?

למעלה