החתימה שיר הכי מושלם בעולם!!!
E elena20 New member 9/2/06 #23 החתימה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שיר הכי מושלם בעולם!!!
E Eti No Name New member 9/2/06 #10 ../images/Emo2.gif!! ../images/Emo14.gif איך את באה לי בטוב. אני אוהבתותך הכי בעולם!!! ומתגעגעת לשיחותינו. [וגמלי יש התפתחויות:O ]
../images/Emo2.gif!! ../images/Emo14.gif איך את באה לי בטוב. אני אוהבתותך הכי בעולם!!! ומתגעגעת לשיחותינו. [וגמלי יש התפתחויות:O ]
S sivanick New member 9/2/06 #21 געגעתי../images/Emo10.gif תשכנעי את אמא שלך כבר.. ולבינתיים תבואי יותר לבקר!
N No NiCk15 New member 9/2/06 #22 ../images/Emo210.gifקאאריןןן ואני כבר קיוויתי שחזרתתתתת בכל מיקרה שתדעי לך שכולנו ממש מתגעגעים אליך פה ואת ממש ממש חסרה!! ו.. למרות שאני בקושי מכירה אותך.. אני יודעת כמה ואהבים אותך פה וכמה תרמת לפורום... וגמאני מתגעגעת! אז תחזרי מהר!
../images/Emo210.gifקאאריןןן ואני כבר קיוויתי שחזרתתתתת בכל מיקרה שתדעי לך שכולנו ממש מתגעגעים אליך פה ואת ממש ממש חסרה!! ו.. למרות שאני בקושי מכירה אותך.. אני יודעת כמה ואהבים אותך פה וכמה תרמת לפורום... וגמאני מתגעגעת! אז תחזרי מהר!
P poster girl New member 10/2/06 #26 אומייגד :| ../images/Emo99.gif ../images/Emo7.gif קאריןן!! אני כ"כ מתגעגעת תחזרי כבר... אוהבת אותך המונמונמון!!
אומייגד :| ../images/Emo99.gif ../images/Emo7.gif קאריןן!! אני כ"כ מתגעגעת תחזרי כבר... אוהבת אותך המונמונמון!!
C chenwest New member 12/2/06 #29 קארין../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif בסוף לא נסענו,סבא וסבתא שלי התחרטו בקשר לאילת אני יחשוב על יום,פשוט בזמן האחרון לחוץ לי.. אוהבת אותך (את בטח לא תראי את זה כבר,אני אתקשר אליך כשאני אחזור מהעבודה )
קארין../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif בסוף לא נסענו,סבא וסבתא שלי התחרטו בקשר לאילת אני יחשוב על יום,פשוט בזמן האחרון לחוץ לי.. אוהבת אותך (את בטח לא תראי את זה כבר,אני אתקשר אליך כשאני אחזור מהעבודה )