I'm Back!

I'm Back!../images/Emo152.gif

נו טוב, בעצם לא
אני בספרייה, בגלל הניוז ריפוט המפגר הזה לאנגלית
בקיצר, התגעגעתי!!!!!!! אין לכן מושג כמה!!!!! אז קודם כל,ברוכות/ברוכים הבאות/באים לכל החדשים
ולבנות המדהימות, התגעגעתי אליכן ולבויז כ"כ!!!! אין לכן מושג כמה
אוהבת אותכן
ושניצל, הדר, אפרת, שירן, אלינור, סיון, עדן, אישתי, אביה, עטר, חן ולכל הבנות ששכחתי- אוהבת אתכן המון המון!!!! [וכמה נ.ב.: לשירן- קראתי את הארי פוטר ה-6, ואת שאר הספרים
, שניצל- התקשר אליך בקרוב, מבטיחה! ולשניצל ולטרייבר- יש קצת התקדמות בקשר לעג"ע. אישתי- אני מקווה שאני עדיין אישתך
... וחן- מתי הולכים להציק לו?
] בכל אופן, ראיתי את כלללללללל התמונות המהממות החדשות. ניק הסתפר!!!!! סוף סוף! והפוסטר בראש 1
אני כ"כ מתגעגעת אליהם! ועוד משהו לא קשור: שמעתי ברדיו שקלי [קלרקסון] באה ב-26 וב-27 במרץ, אממ מישהי יודעת מאיפה אפשר לקנות כרטיסים? כאילו את המספר וזה
טוב אני חייבת לזוז!! מתגעגעת
ומקווה לחזור בקרוב!! ביי

אישתי!!!!../images/Emo7.gif

יו התגעגעתי כ"כ!!!!1
אין לך מושג כמה!!! אני ממש שמחה לשמוע ממך
אבל שזה רק לשניה
בקיצור אני ממש מתגעגעת ואני ממש מקווה שתחזרי מהר!
ותזכרי שאני אוהבת אותך המון1!!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif!!

אוהבת המון!! טוב אני חייבת לעוף!!! ביי!!! [ותגיבו, תגיבו, אני אשכנע את אפרת לתת לי פירוט או מאתי (מבטיחה להתקשר בקרוב!)
]

elinor carter

New member
קארין וואי נשמה!

איזה כייף לראות את הכינוי שלך פה! איך התגעגעתי אין לך מושג! שולחת לך נשיקות וחיבוקים! תחזרי מהר הפורום לא אותו הדבר בלעדייך!

עטר9

New member
קארין../images/Emo7.gif ../images/Emo210.gif

יאאא איך התגעגענו!!!
אממ זכית בחברת הפורום הנעדרת
ואנחנו מתות עלייך!!!!!
ותחזרי כבר!!!!!
LOVE U
ותשובי אלינו!!!!

אביבא

New member
קאררררררררררררררררררין!!../images/Emo103.gif

מיי גודדדדדדד,אני לא מאמינה שזכרת אותי.
קלטי את הקטע,אני נכנסת לטקס הגראמי אבל עד שהוא נכנכ אני רואה הודעת 'איימ באק' הסתכלתי מי זאת וראיתי שזאת אתתתתת! אז מייד יצאתי והנה אני כותבת לך!! כ"כ התגעגתי,אין לך אפילו מושגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!1 ואמ,רציתי לבקש ממך שתביאי לי את המספר שלך לפני שינתקו לך,אבל כבר ניתקו לך
[זה היה בפעם הקודם] אז רק אם בא לך
אז אני ינצל את ההזדמנות הזאת כדי להגיד לך שאני כ"כ כ"כ כ"כ אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!
הכי הכי בעולםםםם!! ושרק שתדעי שירדן בוגדת בך,עם בון ג'ובי ועם אוריה!!
סופסופ האמת יצאה לאור
לב יוווווווווווווווווווווו!!!
!

טוב,תראי.

לא התכוונתי לפגוע בך,אז אם פגעתי סליחה. ולא אמרתי את זה כדי להביך אותך/שיצחקו עליך וכל זה (עטר
) ואם מישהו הבין את כבדיחה אז זה לא אני לא רגילה לקרוא לג'ון - בון ג'ובי אותי זה מבלבל בקיצור מה שאני באה להגיד פה, זה שאני מתנצלת אם פגעתתי בך.

Eti No Name

New member
ת'אמת? ../images/Emo14.gif

קורה לי מליון פעמים שאני מתייחסת לבון ג'ובי כאל בנאדם
אבל אני מתכוונת לג'ון עצמו.

אביבא

New member
לזה התכוונתי..../images/Emo103.gif

|*נדחפת*| וראיתי את בון ג'ובי,והם לא שיא היופי.

TrAd RaD

New member
../images/Emo45.gif גם אני ככה..../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif

למעלה