i'm back

t i n k

New member
i'm back ../images/Emo13.gif

היי חברה מה קורה? לא הייתי כאן כבר כמעט חודש... מה לעשות צבא... אני אפילו ויתרתי על שתי התשוקות הכי גדולות שלי בחיים בגלל זה שינה (שצומצם מ12 שעות ל6...) וצפייה ממושכת בטלויזיה שצומצם להתחלת הפרקים של באפי כשאני מתחילה את ההקלטה... אפילו בסוף שבןע לא יוצא לי כי צריך ללכת לבקר את כולם (מה שאני ממש לא מספיקה לעשות וכולם כועסים עליי, תשתפו אותי איך אתם עושים את זה...). בכול מקרה ראיתי לפתע מחשב פנוי וקפצתי עליו הברחתי אותו לחור נידח ומרקיב בבסיס ואני מסתתרת כדי לשלוח את ההודעה... (או שלא), בכול מקרה ממש התגעגעתי וממש עצוב לי שאין לי זמן לבקר יותר בפורום...
בתקווה שיצא לי לעשות את זה יותר, מסיימת את הדיווח מהשטח כאן tink לוץ הארונוב קרפיט סממה, בחזרה לאולפן. (או משהו כזה...)
tink

ANGEL N

New member
פחחחחחחח

אחותי את קצת מפחידה פה את האנשים מהצבא :) מה את בטירונות או משהוא?

t i n k

New member
סיימתי לפני שבוע וחצי טירונות..

למה מפחידה? האמת אני ממש נהנת, זה משנה את סדר החיים הרגיל שלך אבל זאת חוויה להכיר אנשים חדשים, לראות איך אתה מתמודד במצבים חדשים, אתה יכול ללמוד דברים חדשים על עצמך!!! (הבנתם את זה ילדים אמרה המורה...), סתם זה ממש אחלה הכול תלוי בגישה שאיתה אתה מגיע לצבא! צריך לקחת את זה ממש בקלות, זה ממש חפיף (בנתיים...)

ANGEL N

New member
כן, גם אני מאוהבי הצבא...

פשוט איך שתארת את זה בהודעה הקודמת, היה נראה שאת לא ממש נהנת!

Lady of Buffdom

New member
היי ../images/Emo13.gif

תודה על העידוד! אני מתגייסת ביולי ותמיד אני שומעת סיפורים שטירונות זה קשה ונוראי וכו' וכו'. תבואי עוד לבקר!

t i n k

New member
הטירונות...

אני אישית עשיתי טירונות ב"קיטנה 80" שאני יודעת שזה המחנה הכי טוב לעשות בו טירונות, אבל לפי דעתי זה ממש לא משנה איפה אתה שני דברים יעשו לך את הטירונות, החברה שתהייה איתם והגישה שלך, אם את בקטע של חפיף קיטנה של 3 שבועות, ולהנות מהגיפה עד הסוף את ממש תהני, אבל אם כל הזמן תתבכיני (ויש על מה שרותים מקלחות אוכל וכ"ו) ממש תסבלי! בלי פינוקים!!! אבל זה באמת עובר ציק צק ויש מלא צחוקים והאמת תחשבי על זה זה רק שלושה שבועות... ואחר כך זה עובר...

B a n j o

New member
שייחנקו ../images/Emo13.gif

האמתי שהטירונות היתה החלק הכי כיפי בצבא שלי אומנם 4 שבועות היו לי ולא הכי קלים פיזית וצריכים להתרגל לתת-תנאים, אבל באמת מה שעושה הכל זה החברה ואיך לוקחים את זה. אני ממש נהניתי בטירונות כי הייתי עם אחלה אנשים והיה צחוקים וסבבה אז הכל עבר ככה חפיף. השירות עצמו היה מזעזע והשאיר צלקת נפשית איומה

ANGEL N

New member
לי זה היה בדיוק הפוך

תראו הטירונות כמו שבנג'ו אמר זה עניין של מזל. בעיקר עם איזה אנשים את נופל. בוא נגיד שאני נפלתי על ערסים שממש לא היו עם הראש שלי. אז לא היה לי הכי כיףףףףף. אבל כשאני מסתכל על זה עכשיו אני שם לב שכל הזמן צחקתי, בכלל היינו מריצים קטעים על המפקדים. היינו באים עליהם עם בעיות מצחיקות והם היו חייבים לעזור לנו (למרות שהם ידעו שאנחנו צוחקים עליהם). תת תנאים? ממש ממש לא. אני לא יודע למה ציפיתם כשהגעתם לצבא, אבל לי היו תנאים מצויינים. הי אוכל סביר ביותר (רק בטירטנות), יחס של מפקדים מצויין. ת'אמת מאוד התאכזבתי שלא טירטרו אותי, אני זוכר שביום הראשון כ"כ חיכיתי שיריצו אותי. בכלל לא רצנו בכלל, כבר עשיתי הכל כשדי שיתנו לי עונש לרוץ. אחרי הטירטנות היה לי שירות ממש טוב, אפילו הייתי בקבע!

למעלה