I'm back... מי פנויה ביום חמישי בערב?
ר ראסטלין New member 17/7/13 #3 לא אני לא בוחר מהבחורות שיביעו התעניינות, הראשונה שמעוניינת אני קובע איתה, אז ההצעה לא רלוונטית. המטרה היא להכיר ולפגוש בחורות שאני לא מכיר.
לא אני לא בוחר מהבחורות שיביעו התעניינות, הראשונה שמעוניינת אני קובע איתה, אז ההצעה לא רלוונטית. המטרה היא להכיר ולפגוש בחורות שאני לא מכיר.
ב ביזיון ברשת New member 17/7/13 #7 שיטת הפעולה לא טובה. אתה צריך פילטר. תרשום הודעה אחרת. למשל: "מי בזרימה לערב חמישי בלתי נשכח? את אני וערק אננס" כאלה.
שיטת הפעולה לא טובה. אתה צריך פילטר. תרשום הודעה אחרת. למשל: "מי בזרימה לערב חמישי בלתי נשכח? את אני וערק אננס" כאלה.
ר ראסטלין New member 17/7/13 #8 אני לא הולך לצאת למקום הקבוע שלי שאני לוקח חברים... אני מחפש דייט.. נ.ב, ארק אננס... מישהי פה לומדת ולומדת מהר
אני לא הולך לצאת למקום הקבוע שלי שאני לוקח חברים... אני מחפש דייט.. נ.ב, ארק אננס... מישהי פה לומדת ולומדת מהר
ב ביזיון ברשת New member 17/7/13 #12 כל הכבוד שהצלחת להשאיר את הפרעות הקש והריכוז מאחור. יאללה נשות הפורום - אתן, ראסטה וערק אננס!
ל לירי לא שרה New member 17/7/13 #15 שכחת עוד מרכיבים.. לימונדה, עלי נענע ולימונים. אולי זה יפתה אותן יותר.