I'm back and better than ever!!!

Nushi G

New member
I'm back and better than ever!!!../images/Emo6.gif

מה קורה אנשים!?!?!?! הגעתי חזרה לארצנו אתמול, ולמרות שאני לא כל כך זוכרת איך קוראים לי אני כן זוכרת שהתגעגתי!!!!
מה שלומכם יקיריי?? איך החיים???? לי אישית היה פשוט מעולה. נקודה.
חוויות ועניינים יגיעו בהמשך, רק רציתי להגיד שאני פה!

../images/Emo124.gifi'm back too!! והיי נעמונת!!

מה המצב נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעמה???????????? את בטח ישנה עכשיו -משלימה שעות... אבל
הלללללללו
תספרי לנו חוויות! והכי חשוב: תראי לנו תמונות! ~ ! נוווווווווווווווו כבר!!!!! יייייייייאי איזה כיף לך....
.....
ד"א... נחשו מה תרי הזכירה לי היום???? שעוד חודש יש לנו עונה 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם מתרגשים כמוני וכמוה???? זה אומר שכבר מתחילים לצלם ויהיו לנו ספויילרים ממש חמים ונכונים!!! everybody get rady

Nushi G

New member
מה, את צוחקת עליי? היא היתה צריכה

להזכיר לך?!?! אני לא מפסיקה לחשוב על זה! וגם תודה לכולם:) אני בדרכי החוצה, אבל אני אשתדל להעלות תמונות וחוויות מחר....

shipper heart

New member
קודם כל נעממממהההה וולקאם באק!!

ועכשיו סוז- התחילו לצלם את עונה עשירית כבר ב8.7 אז ספוילרים נכונים יש לנו כבר הרבה זמן. דבר שני- הזכירה לך?!?! ARE YAH OUT OF YOUR MIND?! דבר שלישי- אנ'לא בטוחה שאני רוצה שה-24 יגיע....למרות שזה חופש והכל.... חוצמזה שתריזה דיכאה אותי עם מה שהיא כתבה על HM בHBSPOILERS....זה לא היה כל כך מדכא אבל זה היה מספיק...

אוקיי... קודם כל הבהרה....

זה תמיד במוחי עניין ה24-9...לא מזמן היתה כאן מתיחת זולו בעניין הזה להזכירכם.. פשוט היום הייתי קצת מדוכדכת מאיזושהיא סיבה (ולא משנה מה היא) אז תרי עודדה אותי באמצעות sms עם הידיעה שעוד מעט העונה ה10 מתחילה... אז עכשיו הכל ברור? ו..למרות הכל...love u terry על כך שעודדת אותי כך מתי שהיה צריך..
ו.. אל תדאגי המחשב שלך אוטוטו יחזור לחיים... אני בכלאופן פה מחכה.

harmless

New member
שלום נעמה מה העניינים????????

איזה כיף לך גם אני רוצה ארה"ב! בכל אופן שמחים שחזרת ומחכים לשמוע חוויות! גל עכשיו אני פה! לא היה לי מחשב 3 ימים! את קולטת בכלל מה עבר עליי?!?! בכל אופן חזרתי ועכשיו אני הולכת להתעדכן בכל מיני דברים, ונקווה שיש עדכונים!

shipper heart

New member
תרררררררררררררררררררררררר ../images/Emo9.gif

ובאמת.... תחזרי קצת אחורה לסביבות החודש האחרון של העונה ה9... לא היה לי מחשב חודש! כן אני יודעת מה עברת חחחחחחחחחח

harmless

New member
גל! את יכולה להסביר לי בבקשה מה

עובר על הספוילרים??????????? קראתי את כולם, וגם אם תכווני אקדח לראש שלי אני לא יוכל לחזור עליהם כדי להציל את חיי! ואין לי שום בעיה עם אנגלית!!!!! ארגגגגגגגגגג לאט לאט זה מתחיל להשמע כמו פרקים של אלי מקביל- הספוילרים של אלי מקביל בטח היו הרבה יותר ברורים- גם אם הם היו קשורים לזה שהיא מדמיינת את עצמה רוקדת ושרה באמצע המשרד או דברים מוזרים אחרים! אני הגעתי למסקנה חד משמעית (הגעתי אליה כבר מזמן אבל לא משנה) הארם ומאק לא צריכים להיות ביחד! הם סתם יאמללו אחד את השני! הארם ותרי כן! צריכים להיות ביחד!!!! אנחנו רק נשמח אחד את השני! ואני גם לא יקנא במאק ובמערכת יחסים שלה עם הארם - כי איך שזה נראה הם בחיים לא יהיו ביחד! והארם צריך מישהי שהיא לא יותר מדי מתוסבכת! אני לא צריכה ממנו הרבה- רק הרבה פעילות גופנית
ושיאכיל אותי מדי פעם כדי שיהיה לי כוח לפעילות גופנית ( לא שאני צריכה תמריץ) וכל עוד שזה לא ה- meatless meatloaf שלו!

shipper heart

New member
את באמת חושבת ש-אני- יכולה להסביר?!

ממתי אני מצליחה להסביר דברים מסובכים?! אני רק מסבכת אותם עוד יותר! אבל תר אל תוותרי על הארם ומאק... אני יודעת שלמאק לא מגיע אותו ושהם שניהם מתוסבכים ביותר בכל מה שקשור אחד לשני אבל להגיד לך את האמת, עדיין יש לה סיכוי יותר גדול מלך.... אבל אם את רוצה כבר לבצע את ההחלפה אז יאללה!

harmless

New member
יש לה סיכוי יותר גדול רק בגלל שהיא

שם ואני לא! ושאני לא ישמע אחרת!!!! אני לא מוותרת- בטח זה יהיה מעניין החל מפרק הכריסטמס- סתם אני חושבת שהארם ואני זה שידוך הרבה יותר טוב מהארם ומאק

shipper heart

New member
אה....ברור...זה והעובדה שהארם טיפה

יותר גדול ממך.... בעצם על מה אני מדברת הוא בן 22!!
חח יופי שאת לא מוותרת... אוף יש עוד המון זמן עד הפרק כריסמס..... חחחח

harmless

New member
גם אם הוא לא היה בן 22

אני בדיוק בגיל המתאים וגם הוא לפי הוליווד!

shipper heart

New member
אני לא רואה שום סיבה לקלקל לך את

המצב רוח אז אני לא אגיד שומדבר חחחחח אוףףףף תר התגעגעתי אליך חח

harmless

New member
אני שמחה לשמוע

אוף הפרק הפתיחה יוצא בערב יום כיפור!

shipper heart

New member
אני יודעת....and your point is?!

*כן כן....אני צמה...בין פופקורן לפופקורן...טוב עזבו חחח..מעניין איזה סרטים ניקח השנה....ממממ נייס שישי, שבת, ראשון, שני, שלישי בבית ואז יש סוכות חחח א-ו-ש-ר!* חוצמזה אני בהיי של החיים שלללללייייייייייייי!!!!!

Dark Storm

New member
נעמה! ברוכה השבה!

איך היה בחו"ל וכמה תקריות בין לאומיות גרמת ??

למעלה