I'm Back - שלום לכולם

greenzg

New member
I'm Back - שלום לכולם ../images/Emo185.gif

ניסיתי למחזר הודעה ישנה שלי מלפני שישה ימים - אבל לא הצלחתי אם שמתם לב או לא, נעלמתי לכמה ימים אבל יש לי תירוץ טוב במשקל 3.7 הילדה כבר כמעט בת שבוע ועדיין ללא שם - אשמח לשמוע אופציות מכם

ט ו ר ה

New member
שיהיה במזל ../images/Emo49.gif

מ-ז-ל ט-ו-ב !!!!!!!!!! מקווה שהיתה לידה קלה (ממתי יש לידה קלה?). .....יש לי הרבה שמות לתת לך
אבל ברצינות, כשתחליטו, תגיד הא?

שמש27

New member
מזל טוב יא גרינגז שלנו ../images/Emo24.gif

אתה מזכיר לי עם ההודעה שלך אחת מהחברות שלי לשעבר שהיתה כל הזמן בדיאטה, כי היא רצתה לחזור למשקל המקורי שלה... שלוש שבע מאות... חחח
שיהיה המון בהצלחה, ורק נחת. בקשר לאייטיז, אני ממליץ להתחיל עם ג'ייסון דונובן ככה, לאט לאט, אפשר מדי פעם גם קצת מארק אלמונד. בגיל שנה פלוס אפשר לעבור לאוכל מוצק יותר - קצת טוק טוק וכו'. אחכ" נעשה לך תוכנית חדשה...

Ovi Basha

New member
מזל טוב, גריני !

מזל טוב לרגל הולדת הבת. שיהיה לך הרבה נחת ואושר ממנה. ולמרות שהיא נולדה בתחילת שנות ה- 2000, אנו סומכים עליך שתדאג לכך שהיא תשמע את המוזיקה הנכונה. בהמשך להמלצותיו של שמש, אז אפרופו Talk Talk וילדים הייתי ממליץ על השיר השקט והמרגיע שבו נשמעת מקהלה של ילדים ששרים ברקע Happiness Is Easy - Talk Talk בתור שיר מרגיע ( ומרדים ? ) לפני השינה לאחר נשיקת לילה טוב.

adiville

New member
מזל טוב גריני !!!!!! ../images/Emo95.gif

איזה כיף
שמש : כבר הגעתי ל-3.700 אבל יש לי עוד עבודה עד 2.810

turrican

New member
מ-ז-ל טוב גריני!! ../images/Emo77.gif

מזל טוב ידידי! יש לך תירוץ טוב להעלם מהפורום שלנו.. עדיין אין שם??? מה יהיה??

DJ Dawn

New member
מזל טוב!!!../images/Emo95.gif

המון מזל טוב! שיהיה לכם ממנה המון נחת...
ואין לי רעיונות לשמות. סורי...

pimpf

New member
מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo95.gif

למעלה