Im' baaack

שלקע

New member
Im' baaack

honey, im' home| השמועה נכונה! חחזזזזזזזזזררררררררתיייייייי אחרי שכנוע מאו דמאוד ארוך ומסובך של חן ואחרי דכאון... חזזזזזררתתתתתייי
לכל החדשים שאין להם מושג מי השרוטה שהרגע חזרה לפורום- אני שלקע! (שלי בשבילכם
) אגדה משל עצמה! סיפור עם! איים באאאאקקק

babygrl

New member
אוהב להציץ?

יס! יס! יס! יס מביאה לכם את הריאליטי הגדול מכולם.. בשנית.. או משו כזה..

שלקע

New member
אוקיי אני צריכה להרגיע את חן, כנראה

היא פשוט יותר מדיי מתרגשת מהעובדה שחזרתי... איטס סואו נייס טו בי הום!

babygrl

New member
איי בג יור פרטן?!..

להרגיע אותי? נאהא האני.. אני לא אנרג'ייזר! אני? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פיו. אני ילדה רגועהההההההההההההההההההההההההההה

שלקע

New member
האני, יו אר אה...

יור אר אה.. אה... האו שוד איי פוט איט ג'נטילי? וול, האני, יור אר אינסיין! האו כן אה פרסן ליב לייק דאט?! יו אר קרייזי! (באט סו אם איי...)

babygrl

New member
me? r u sure? noooooooooooooooooooo

i am not crazy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי מייבי ליטל... קרייזי.. איי ג'סט כאנ טינק.. איימ סו אקסייטד... do i look like britney? hell yes.. so hot and blond me? ye r u sure? noo im kidding.. duhh nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dont do that to me!! how can u break my heart? omg!!

שלקע

New member
listen girl-

איי אנדרסטנד יו! איי רילי דו! ווי אר סול מייטס! ווי אר קרייזי, אינסיין, אנד אן סטופבל באאאאטטטט- ווי אר אול דואוס סטאף טוגאבר! דונט פורגט מי אנד איי וונט פורגט יו האני! ווי אר לייק דה סאן שיינינג אנד דה ווין בלוינג.. ווי אר קרייזי- באט טוגאבר!

שלקע - איפה היית?

אני חדשה כאן, יש לי קוצים בתחת, ובגלל זה אני מענטזת כל היום וכל הלילה.
מה זה הניק שלך??

שלקע

New member
ובכן, מענטזת יקרה..

עזבתי ת'פורום. הניק זהו שם החיבה שלי

לא הבנתי

עזבת? אז למה את פה?? לא להעלב, פשוט לא הבנתי כל כך. היה לך שם אחר? והכי חשוב - את אוהבת לענטז?

שלקע

New member
שאלה לי אלייך מענטזת-

אני חזרתי מהעזיבה שלי... אה ולא היה לי שם אחר... מה ז"א לענטז?

שלקע

New member
אה.. סורי, איי דונט דו דאט אנימור.

זה קטע של צפוניות...

צפוניות?

מה אומרת לך המילה... אשדוד... ?? כאילו, דא? כאילו, צפוניות? לא, מותק. רק בנות אורגינל מנענעות אורגינל.

למעלה