I'M BAAAAAACK

ocean boy 22

New member
I'M BAAAAAACK

כל פעם כשאני יוצא מהבית אני ח י י ב (או לפחות מרגיש חייב) לסדר את השיער בצורה מושלמת - וזה אומר ווקס וכו', ולעמוד מול מראה רבע שעה או יותר, ואם לא טוב לבלגן את השיער ושוב לסדר מחדש.. כמובן שזה לא ממש יעיל כי כשאני יוצא החוצה אז חם ומזיעים והכל מתבלגן ממילא.. ואז אני חוזר הביתה ורואה איך זה נראה ועוד יותר מתבאס.. בשביל מה טרחתי. ואני חייב להיראות טוב אחרת אף אחד לא יסתכל עליי בכלל - זאת המחשבה שמובילה אותי.. ואני כרגע בטיפול קוגנטיבי (עוד אחד) פשוט רציתי להוציא את זה..

יאללה - קרחת!

תאמין לי לא יתבלגן שם כלום

שריד

New member
והיא יודעת על מה היא מדברת...../images/Emo6.gif

מהניסיון שלי...

תשמע -

מה אתה רוצה שאגיד ברצינות? מדובר באיזה עניין כפייתי, OB22. עניין הפריזורה בפרט והמראה החיצוני בכלל שאתה שם עליהם חשיבות הרבה יותר ממה שמגיע להם - ולא כל כך מצליח להרפות. מה אפשר להגיד לך ברצינות פה שיעזור? הרי אתה עושה מה שאפשר - מנסה, הולך לטיפול ואפילו מתקדם פה ושם... נסה איך שהוא לשנות את מערכת הערכים שלך. שים עדיפות על דברים חשובים באמת ולא על הפריזורה. ואולי ברצינות נסה פעם ללכת עם קרחת? מי יודע אולי תשתחרר מכל זה? הרי בכל מקרה תוך שבועיים שלושה השיער גדל - ולמות לא מתים מזה.

טוב שהוצאת את זה.. ../images/Emo13.gif

אולי הצלחת להרגיש טיפונת הקלה. מקוה שהטיפול הקוגניטיבי עוזר ויעזור לך בהמשך.. בהצלחה

למעלה