I'm Baaaaaaaaaaaack

AngelKrash

New member
I'm Baaaaaaaaaaaack

טוב, אני לא בטוחה אם זה מצדיק שירשור חדש אבל אם לא אתן מוזמנות לשנות את זה. אז ראיתי את אדם בהופעה פעמיים בניו יורק. כן, הייתי שם בשורה החמישית!!! מהבמה כשאדם ליקק את טומי וכשטומי ליקק אותו בחזרה. אגב, בIIHY כשאדם הציג את טומי טומי ליקק לו את הזרוע. וכן, הייתי שם בשורה רביעית!!! כשאדם נישק את טומי משהו כמו 5 פעמים במהלך פיבר בהופעה השניה. אני הישראלית עם הכי הרבה מזל בעולם. אני שמחה שאני כזו חולת נפש ושטסתי לשם בשביל זה. זה היה כ"כ שווה את זה! אני מצרפת תמונות.לא צילמתי הרבה כי-אדם היה פאקינג מולי!!!

AngelKrash

New member
אגב, להופעה השניה הגעתי יותר מוכנה

וקשרתי דובי מנצנץ ליד שלי מה שגרם לאדם להסתכל עליי כמה פעמים ולחייך. חוץ מזה, בשירים האקוסטיים בהופעה השניה הפרחתי בועות סבון, מה שגרם לאדם לחייך אליי שוב. הוא כזה חמוד, רואים שהוא ממש נהנה בהופעות בנוקיה.

mayarel

New member
רעיונות ממש מגניבים

איזה כיף זה כמה שהקהל רוצה תמיד לתת לאדם גם בחזרה. וואו לקבל ממנו חיוכים אישיים!!! אושר!!!!

nini18

New member
עוד איזה אושר חחחח חמודדדדדדדדד

אבל לגמרי מרחמת עליו אם הוא יחייך אליי חחחחחחחח ואת יודעת למה חחחחחחחחחחח

R o c k s e n

New member
איזה כיף הלוואי עליי!!! אני חושבת שלא הייתי

שפויה אם הייתי רואה את אדם במרחק כזה קצר ממני בטח התרגשת ומאוד שמחת ואני שמחה בשבילך

mayarel

New member
איזה יופייייייייי

ואת לגמרי חייבת לי על הנשיקות של אדם וטומי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה רק בזכות האיחול שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif איך שמחתי בשבילך חחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
איזה כיףףףףףףףףף לךךךךךךךךךךךך ../images/Emo236.gif

איך הקהל היה??? השתוללתן?? איך הוא נראה במציאות בטח יותר מהמם מבתמונות אם הדבר בכלל אפשרי כמה שהוא יפה . ואיך ליטל מקרוב????????????????.

nini18

New member
איזה יופייייייייייייייייי חחחחחחחח

אני גם רוצהההההההההההההההההההה |מתהמקנאה|

ר ו ח ל י

New member
וווואיי יפה לך!!! שמחה שנהנת ../images/Emo140.gif

(בטח שמצריך שרשור חדש) זאת אחת החוויות ובכלל להיות ב2 ההופעות הכי סקסיות שלו זה דבר אדיר, כיף לך שנפלת על 2 ההופעות האלה!

וואאאאאוו איזה כיף !!!!!

אין גבול לקנאה שלי כרגע חחחחחחחחחחח זכית לראות את ההופעות הכי טובות EVERRRRRR !!!!!!! ואהבתי את הרעיונות בהופעה השנייה, מגניב לגמרי !

XoLilMissLolaoX

New member
וואייי איזה כיף לך!!!!!

באמת הישראלית הכי ברת מזל!!! ידעת בדיוק לאיזה שתי הופעות ללכת!!! יצגת אותנו בכבוד!! חחחחח
הקנאה גדולה אבל כיף שחזרת!!!

AngelKrash

New member
תודה לכולן../images/Emo24.gif

כן, הייתי בהלם שזה קרה ממש מולי. אני חושבת שפיספסתי איזה דקה ומשהו מפיבר בשתי הפעמים האלו כי לקח לי זמן להתאושש
תאמינו לי שאם הייתי יכולה הייתי לוקחת את כולכן איתי במזוודה
. כן, אדם (וטומי) יותר יפה במציאות והקול שלו כ"כ מדהים. אין מכשיר הקלטה בעולם שיכול להעביר אותו בצורה מושלמת
. אני חושבת שעם אדם זה הכל עניין של האנרגיה שהקהל נותן לו. בשתי ההופעות של נוקיה הייתה אנרגיה מטורפת. מדובר על הרבה מעריצים שטסו מחו"ל (לפניי היה בחור מלבנון) וידעו שאלו ההופעות היחידות שהם יראו בזמן הקרוב. בשתי ההופעות חילקתי צמידים כחולים שזוהרים בחושך למעריצות שפגשתי שם. ממש היה אפשר להרגיש את אהבה בחדר. אדם אפילו כתב הודעות בטוויטר אח"כ על ההופעות בנוקיה.

למעלה