I'm A Slave For You

Joni M

New member
I'm A Slave For You ../images/Emo15.gif

אין לי יותר מדי מה לספר (קנדה ו-EIG הייתי מצטרף לשיחה אבל אין לי שמץ של מושג על מה אתם מדברים
). אז מה אני קיבלתי לולנטיין? אני כרגע תקוע על אי קטן בטקסס (עובד וחוסך ללימודים), עוד 5 חודשים למניאק, ובריאן נשאר בניו-יורק. את היומולדת (8 בפברואר
) וולנטיין ביליתי די לבד (חוץ מהעובדות המכסיקניות בחנות), ולכן כל מה שנותר לי לספר לכם זה הסיפור הבא (ואני מקווה שאלונה לא תעשה עלי פולסא דנורא בגלל זה
.) לפני שבוע בריאן התקשר אלי והודיע לי שהשכנים המעצבנים שלנו מלמעלה פוצצו צינור ביוב במהלך ניסיונותיהם החוזרים (והכושלים) לשפץ את הדירה שלהם. מים התחילו לנזול מהתקרה על קיר התמונות שלנו (קיר מלא בתמונות שונות שלנו ובני משפחה, וגם דגל גאווה אחד
), וכל הדירה הסריחה. כמובן שהסברתי לו שיתקשר ללנדלורד ולסופרווייזר ויאיים בתביעה, ושיודיע לשלי וגיא (השכנים) שכדאי להם לעזוב את הבניין לפני שאני חוזר. אז מה הוא עשה? כמובן, פירסם מודעה ב-www.craigslist.org לעבד (SLAVE) שיבוא וינקה את הדירה. בחינם. כשהוא לבוש בגרביונים ופיאה. בריאן והשותף (הסטרייט) נהנו מכל רגע, ועכשיו הם רוצים להביא אותו שוב. אני ביקשתי שיביאו אותו לפסח ועוד פעם לפני שאני חוזר (כי זה כייף לחזור לדירה נקייה). אז התמונה שמצורפת, של בריאן והעבד, זאת המתנה שאני קיבלתי לוולנטיין. מקווה ששלכם היתה טובה יותר... (ומקווה שהקישור עובד, אם לא אני אשלח למי שמעוניין
).

ciccio

New member
זה ענק!

פעם אמרתי לערל בזמן של יאוש כלכלי שאני אתחיל לשפץ בתים לקהילה עם חוטיני.... הוא הסתכל עלי בגיחוך ואמר תבנה לעצמך גוף. בוולנטיין והיומולדת שלו הבאתי עוגה ופרחים נרדמנו מול החדשות וראינו מגנוליה. כלום מעניין האמת. לעניינים חשובים ולא קשורים אבל חשובים ואני גונב מפורום שכן. הקדם אירוויזיון יוצא לדרך ואפשר אפילו לשמוע את השירים

CANADA1979

New member
EIG, ANOTHER CANADIAN FACT

YOU CAN START FORGETTING ABOUT THE EUROVISION, NO ONE KNOWS WHAT IT IS OR WHAT IT IS GOOD FOR, ALSO THERE IS NO CHANNEL TO WATCH IT.... THERE IS NO ONE TO SHARE THE JOY AND GAYNESS WITH.... FROM YEAR TO YEAR YOU WILL START FORGETTING WHEN THE EUROVISION IS AND WHEN YOU FINALLY MEET A EUROPEAN HERE IN CANADA THEN SUDDENLY YOU HAVE SOMETHING TO BOND ON AND IT'S SO MUCH FUN.... I THINK WE SHOULD TRY TO INVESTIGATE WHERE WE CAN WATCH IT, I HAVEN'T WATCHED IT FOR 6 YEARS NOW AND AS A CHILD I USED TO MEMORIZE ALL THE SONGS BY HEART IN EVERY LANGUAGE.... HOW ON EARTH COULD ANYONE THINK I AM STR8????​

ciccio

New member
אני מאמין

שיש אפשרות לצפות בזה בקנדה, קרוב לוודאי שבאחת התחנות הצרפתיות שלכם, אם לאוסטרליה משדרים,אז אני מאמין שגם לכם. בכל מקרה שנה שעברה שידרו את זה גם באינטרנט. מאז שכבר כמה שנים איטליה לא משתתפת, היא גם לא משדרת את התחרות, אז פה מעולם לא ראיתי אז זה, אבל השנה יהיה אפשר לצפות דרך TVE או FRANCE2 וכרגיל אני אגיד שזה בכלל לא מעניין אותי אבל אצפה. אגב אני חלוק בדעתי איזה משלושת השירים שווה להישלח האחיות הכונפות, האבא המסטול או שירי הכוכבת הנולדת.

odedee

New member
יתכן באמת שיש אפשרות.

מה שכלל לא ברור, הוא אם יש בכלל סיבה.

דניאל07

New member
לגביי בנות פיק מזמר מיקצועי

במה הם מעולות,הדבר היחידי שהן מעולות זה שהן הבנות של פיק ,שבמיקרה הוא השפריץ אותן.כי קול יש להן כמו לעוד מיליון ילדות בישראל שמסתובבות ברחוב ומראה ,ממש לא מציאה כמו כל ילדה שנראית בינוני ומטה,העינין הוא שהן הבנות של פיק ורק ביגלל זה הקשרים שלו והפרוטקצייה וכו....שלא תשלה את עצמך לרגע שאם הם לא היו הבנות שלו הם היו ניראות ונישמעות.

ro99

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

אני שמחה שזה בא מגבר, כי אם אני הייתי אומרת את אותו הדבר (אתם רואים, אני כן יודעת להתאפק!) אז ישר היו יורדים עלי שאני בת, ומה אני מבינה בארוויזיון, ויש דברים שרק נפש גבר הומו יכולה להבין, ועוד כאלו.
למשמע אזני הן פשוט מזייפות והשיר גרוע במיוחד. אבל מה, זה גם חלק בלתי נפרד ממסורת הארוויזיון...

ciccio

New member
אוי נו קרציות...

כאילו מישהו באמת אוהב אותן (טוב, יהיו כאלו) הם כונפות ברמת על, שלא ברור מה הן עדיין עושות על המסך, וקשרים של אבא יכולים לעזור עד מרחק מסויים, הן כבר מושכות למעלה משנה... ואם להוכיח את עצמן כתופעה זה החיקויים שעשו עליהם, הירידות מימין ועל שמאל. אותו דבר האירויזיון, זה טראש מודע לעצמו, כמו כל טראש בעצם, ושזה יגיע ממך רו? שלפני שבוע היללת את אמנדה ליר? היא יודעת באמת לשיר? יש קול נמוך ממני באיזה שלוש אוקטבות והיא מאנפפת לחלוטין... התופעה סביבה יותר יותר מהכישרון.אבל נו, אנחנו אוהבים.

ro99

New member
../images/Emo6.gif

אני גם אוהבת את הטראש של הארוויזיון! דברי היו מיועדים ל-EIG שטען שבנות פיק מעולות. אם הוא היה אומר שהן כל כך גרועות שהן מעולות לא הייתי אומרת מילה...

eig

New member
אוקי אוקי אוקי

קודם כל לא התכוונתי לבנות באופן אישי. התכוונתי שמאסופת השירים שמתמודדים על הקדם השיק שלהם לדעתי בעל סיכויים טובים להיקלט באירופה. ולגבי הבנות עצמן. מכיוון שאני מכיר אותן לא מן הראוי שאומר את דיעתי :)

ro99

New member
Oi!

I'm the psychologist here! I say whether people should apologise or not! eig, go ahead and apologise - feel free. Forget the psychobabble: if you feel the need to apologise then you must have a very good reason for it.

ro99

New member
הייתי לרגע בתקן אחר... ../images/Emo72.gif../images/Emo21.gif

משהו בסגנון של white trash אנגלי, או כפי שזה נקרא בשפת המקור: yobbo או, כיום, chav. שלא תגידו שאתם לא לומדים ממני!

ro99

New member
המבחר עצום:

על מה שאמרת על בנות פיק, על טעמך המוזיקלי, על בנות פיק, על צביקה, על זה שקנדה הפילה עלינו את סלין דיון...

למעלה