I'm A Slave For You ../images/Emo15.gif
אין לי יותר מדי מה לספר (קנדה ו-EIG הייתי מצטרף לשיחה אבל אין לי שמץ של מושג על מה אתם מדברים
). אז מה אני קיבלתי לולנטיין? אני כרגע תקוע על אי קטן בטקסס (עובד וחוסך ללימודים), עוד 5 חודשים למניאק, ובריאן נשאר בניו-יורק. את היומולדת (8 בפברואר
) וולנטיין ביליתי די לבד (חוץ מהעובדות המכסיקניות בחנות), ולכן כל מה שנותר לי לספר לכם זה הסיפור הבא (ואני מקווה שאלונה לא תעשה עלי פולסא דנורא בגלל זה
.) לפני שבוע בריאן התקשר אלי והודיע לי שהשכנים המעצבנים שלנו מלמעלה פוצצו צינור ביוב במהלך ניסיונותיהם החוזרים (והכושלים) לשפץ את הדירה שלהם. מים התחילו לנזול מהתקרה על קיר התמונות שלנו (קיר מלא בתמונות שונות שלנו ובני משפחה, וגם דגל גאווה אחד
), וכל הדירה הסריחה. כמובן שהסברתי לו שיתקשר ללנדלורד ולסופרווייזר ויאיים בתביעה, ושיודיע לשלי וגיא (השכנים) שכדאי להם לעזוב את הבניין לפני שאני חוזר. אז מה הוא עשה? כמובן, פירסם מודעה ב-www.craigslist.org לעבד (SLAVE) שיבוא וינקה את הדירה. בחינם. כשהוא לבוש בגרביונים ופיאה. בריאן והשותף (הסטרייט) נהנו מכל רגע, ועכשיו הם רוצים להביא אותו שוב. אני ביקשתי שיביאו אותו לפסח ועוד פעם לפני שאני חוזר (כי זה כייף לחזור לדירה נקייה). אז התמונה שמצורפת, של בריאן והעבד, זאת המתנה שאני קיבלתי לוולנטיין. מקווה ששלכם היתה טובה יותר... (ומקווה שהקישור עובד, אם לא אני אשלח למי שמעוניין
).
אין לי יותר מדי מה לספר (קנדה ו-EIG הייתי מצטרף לשיחה אבל אין לי שמץ של מושג על מה אתם מדברים