IIS

a l i c e 2 6

New member
IIS

התקנתי לא מזמן VISUAL STUDIO 2003 איך אני מתקינה את הIIS?? זה פשוט לא נותן לי לפתוח קבצי ASP.NET חדשים הIIS גם לא מותקן במחשב שלי תודה רבה לכל עונה

itaysk

New member
תשובה

תכניס את הדיסק של Windows, Control Panel > Add or Remove Programs תבחר בצד Add\Remove Windows components סמן את Application Server, כנס Details וסמן את ASP.Net ד"א, אתה יכול גם ליצור ASP.Net בלי IIS, כשאתה עושה New WebSite תבחר Local ולא HTTP.

עידו פ

New member
תיקון קטן להודעה הקודמת

ב-VS 2003 אין web server פנימי כמו ב-2005, ולכן הרעיון של localhost לא יעבוד. בנוסף, על-מנת להתקין IIS ראשית כל וודא שאתה עובד עם מע' הפעלה שמאפשרת התקנת IIS, כגון וינדוס 2000 או וינדוס XP פרופשיונל (גרסת home לא תומכת ב-IIS אלא אם בא לך לשבת שעות ולשחק עם ה-registry). להתקנת IIS ב-XP פרופשיונל/2000 - כפי שרשמו, הכנס ל-add/remove, עבור ל-window components ושם בחר ב-internet information services (iis). לאחר ההתקנה סביר להניח שתצטרך להריץ את aspnet_regiis (בדוק בגוגל לגבי אופן השימוש בפקודה)

a l i c e 2 6

New member
תודה רבה לכל העונים... אבל..

אין לי וינדוס שתומס בIIS, אין לי וינדוס 2000, יש לי רק proffesional home גרסת 2002 ואין לי רכיבי IIS בתוך הוינדוס יש איזה מקום שאני יכולה להוריד IIS? דרך אגב אני בת ותודה רבה..

a l i c e 2 6

New member
ועוד משהו בקשר לCassini

הורדתי Cassini וזה כותב לי ______ Application Directiony Server port: 80 /: Virtual root למישהו יש מושג מה כל אלה ומה צריך לכתוב שם? תודה:)

עידו פ

New member
-->

מחיפוש של installing iis on xp home הנה הלינק הראשון (את השאר אני משער שתוכלי למצוא לבד) http://www.webthang.co.uk/Tuts/tuts_server/iis_xph/pippo_xp.asp אישית אני ממליץ לך שאם את מפתחת, עדיף להשתמש ב-xp pro או בוינדוס 2000.

למעלה