IIS רשע

gilad g

New member
IIS רשע ../images/Emo4.gif

מי יצילני מיד הIIS הרשע והאכזר שיש לי
על _כל_ בקשה של דף ASP (או ASP.NET) אני מקבל את השגיאה:
Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance.​
בדקתי ב-Event Log, ויש שם שגיאה מוזרה על +COM - שאין לי מושג מה היא אומרת. מה עשיתי לו
מה הוא רוצה ממני
אגב, זה קרה פתאום, ללא כל אזהרה מוקדמת...

gilad g

New member
הנה היא:

A condition has occurred that indicates this COM+ application is in an unstable state or is not functioning correctly. Assertion Failure: SUCCEEDED(hr) Server Application ID: {02D4B3F1-FD88-11D1-960D-00805FC79235} Server Application Instance ID: {CED3FFDD-32AA-4739-B783-87599DE0CCCE} Server Application Name: System Application The serious nature of this error has caused the process to terminate. Error Code = 0x8000ffff : Catastrophic failure COM+ Services Internals Information: File: d:\nt\com\com1x\src\comsvcs\tracker\trksvr\trksvrimpl.cpp, Line: 2992 Comsvcs.dll file version: ENU 2001.12.4414.42 shp For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.​
לא יודע אם זה אומר לך משהו
אגב, ה-Event ID הוא 4822.

nattygur

New member
תבדוק ב COM+ מי האפליקציה

בעלת ה GUID הזה : 02D4B3F1-FD88-11D1-960D-00805FC79235

gilad g

New member
ב-Component Services?

לצערי, אני לא יכול להיכנס לשם, (וזה ממש מוזר) כי אחרי שאני פותח את העץ מתחת ל-Component Services, הוא פשוט סוגר לי את החלון(
).

nattygur

New member
אופס, משהוא נדפק

אתה משתמש ב COM+, יש לך אובייקטים רשומים ב COM+.? סגרתה \ פתחתה את המחשב ...

gilad g

New member
אמממ

עד כמה שידוע לי, לא. (אולי אני משתמש באובייקטים כאלו, אבל לא מודע לזה?) מה הכוונה, "סגרת/פתחת את המחשב"

nattygur

New member
כן כל אפליקצית WEB שרצה ב

Applicatio Protection Medium רצה למעשב ב COM+ תחת אפליקציה בשם IIS inprocess application. נראה שיש בעיה ב COM+ וזה משפיע על כל האפליקציות ASP ו ASP.NET. בדרך כלל REboot עוזר ...

gilad g

New member
reboot לא עזר ../images/Emo4.gif

כנראה משהו דפוק לגמרי ב-+COM. אגב, ניסיתי להפוך את ה-Application Protection ב-IIS שלי ל-Low, אבל זה לא עזר (די הגיוני, כי ASP.NET בכל מקרה רץ בפרוסס משלו). מה שהפתיע אותי שגם דפי ASP קלאסיים לא עבדו

yuval k

New member
עובדה שזו לא בעיה ב-framework...

הוא אמר שגם Traditional ASP לא עובד.

ניתקלתי במשו דומה

לאחר התקנה של framework עודכנו אצלי גם רכיבים של asp קלאסית. אחד ה patch ל windows שהתקנתי (משו שקשור ל RPC ול MsBlaster) הפיל לי את אפליקציות ה- net ועוד כמה אפליקציות שעבדתי עליהם. זה הסתדר אחרי שהתקנתי גירסה יותר חדשה של ה framework. יש כמה באגים דומים שמטופלים ע"י מיקרוסופט. יכול ליהיות שאתה סובל מאחד מהם.

gilad g

New member
פתרון מוזר..

אבל אני במצב נואש כ"כ, אז אני אנסה אותו...

gilad g

New member
ארתור --

קודם כל, תודה
ניסיתי להריץ את ההתקנה של SDK 1.1. בהמלך ההתקנה, היה נראה כאילו הוא לא עושה שום דבר. כלומר, זה לא נראה כאילו הוא העתיק קבצים או שינה ערכים ברג'יסטרי. הוא ישר עבר משלב ההכנות, לשלב הסיום, מבלי לבצע התקנה של ממש. בסוף ההתקנה, הוא כתב לי "Installation is complete (ההודעה הרגילה הזאת עם #J)". אבל אחרי שאני סוגר את התיבה הזאת, צצה לי הודעת שגיאה שאומרת שמשהו נדפק ב-windows installer, והיא אומרת לי לעשות reboot ולהריץ את setup שוב. כמובן שהרצת setup פעם נוספת לא תועיל, כי זה יעשה לי בדיוק את אותו דבר
יש רעיונות נוספים?

למעלה