iHome Ih9

Alvie Singer

New member
iHome Ih9

שלום, השאלה קשורה לא לאייפוד ישירות אלא למערכת שהאייפוד מתחבר אליה, ihome. קניתי את המכשיר מחו"ל והוא עובד מצוין עם האייפוד, אבל יש לי בעיה עם הרדיו - הוא מאפשר כיוון תחנות במספרים אי זוגיים בלבד כלומר - אי אפשר לכוון 91.8, 102 וכו' אלא רק 91.7, 101.9 וכד'... פניתי לחברה במייל ונמסר לי שמדובר במכשיר שמתאים לארה"ב. הבנתי את התשובה אבל בעבר רכשתי מכשירים בחו"ל ובאמצעות קידוד מסוים יכולתי לכוון את התחנות ברדיו כפי שהן מסודרות בישראל - מישהו יודע אם אני יכול לעשות זאת גם פה? בדרך כלל צריך להגיע לתכנות המכשיר אבל אין לי מושג איך עושים את זה. תודה.

LinkTree

New member
לא מכיר את המכשיר

אבל אם בחברה אמרו לך שאין מה לעשות לא ברור אם אנחנו נדע... שווה לנסות למצוא את היבואן בארץ של המכשיר ולשאול אותו

סהר דוד

New member
היבואן זה IDIGITAL

לצערך הרב, -מכשיר IHOME שנרכש בארה"ב מיועד לשוק האמריקאי בלבד. מכשירים שנמכרים באירופה הם עם עם שנאי 220V ואפשרות בחירת תדרים מקובלת. IDIGITAL מייבאים מאירופה ולכן מה שהם מוכרים בארץ -מתאים לארץ. המכשיר שהבאת מארה"ב לא יוכל לקלוט תחנות רדיו בארץ. בבירור שעשיתי , גם אין שום אפשרות "לתכנת" אותו .

Alvie Singer

New member
תודה :(

זו פשוט שערורייה שבעידן הכפר הגלובלי מכשיר שנקנה בארה"ב לא פועל כהלכה בארץ. לפחות ב DVD אפשר לתכנת למשל multi zone וכו'... הקיצר אני תקוע עם מכשיר שהרדיו בו לא יכול לעבוד. חבל. בזמנו קניתי רדיו טייפ JVC בניו יורק ובארץ הצלחתי לתכנת אותו כך שיקלוט תדרים ישראליים. כנראה פה אי אפשר.

ehudyud

New member
מצטרף להודעה של דוד

לפני 4 שנים קניתי את האייפוד הראשון שלי בניו יורק, יחד איתו התכוונתי לקנות IHOME, ממש לפני הקניה שמתי לב לאין אפשרות לשנות את התחנות ברדיו לתחנות זוגיות. בדקתי בכל חנות ובכל מקום אם יש פיתרון והתשובה: תלוי בדגם, יש דגמים שניתן לשמוע בהם את כל התחנות, יש כאלו שלא. אתה ככל הנראה רכשת אחד שלא. צר לי בשבילך, לשמחתי אני גיליתי תגלית זו לפני הרכישה. ההצעה שלי, אם אתה טס בקרוב לארה"ב/ אם יש לך משפחה שם תנסה למכור את זה.

למעלה