IFL game 7 U@S - סטטיסטיקות

Quantum2

New member
תיקון

יוני, למרות ההתלהבות מהTD של עדי, שהיה לאורך כל המגרש, שכחת שהמגרש הוא 80 יארד ולא 100...? רשמת לזכותו 98 יארד בריצה לTD, בפועל זה היה 78...

omrili77

New member
יוני, מה אני, עז...?

שכחת אותי לגמרי (56)! יש לי איזה 3-4 תאקלים שהתעלמת מהם לגמרי (וגם ראיתי שכתוב לך 56 בדף)...

yoniyifat

New member
אבל עז שיודע לתאקל! ../images/Emo13.gif

סורי אם התפספס שם משהו. תאמין לי שזה לא מכוון. אולי הסיבה היא שאין כרגע רישום של assisted tackle ולכן רק שחקן אחד נרשם כמתאקל בד"כ. בכל מקרה, נדאג לצ'פר אותך איכשהו

omrili77

New member
לא אסיסט, סולו!

ראיתי 56 כתוב סוליקו בדף סטטיסטיקה!

yoniyifat

New member
צודק, אני אתקן....

אבל רשום תיקול אחד סולו ל 56. לא יודע לאן השאר נעלמו כי לא פיספסתי הרבה פרטים במשחק... sorry dude J

omrili77

New member
במקרה הספציפי הזה

אמנם היה loss of yards אבל בגלל שה-sack הסתיים בעבירה מטורפת (איתמר עשה על אורי מהלך שאני לא בטוח שחוקי אפילו ב-UFC) אז קיבלנו עבירה של 15 יארד. יכול להיות שבגלל זה יצא שאין loss

ofribecker

New member
שאלה ליוני

במהלך המשחק זכור לי שהיתה מסירה של אורי שטרנבך לעצמו (אורי מסר, הכדור פגע בגב של מישהו וחזר באויר לידיים של אורי שהתקדם עוד כמה יארדים). איפה זה בסטטיסטיקה?

yoniyifat

New member
תשובות לכולם...

קודם כל לגבי ה sack - אכן איתמר כמעט הוריד לאורי את הראש במהלך הזה וקיבל עבירה של 15 יארד ולכן בסה"כ חיפה הרוויחו יארדים. בסטטיסטיקה זה באמת צריך להיות 2 דברים שלא מתקזזים ותיקנתי את זה. עופרי - זה באמת היה מהלך מאוד מוזר. לא הייתי בטוח שאפשר לרשום ששחקן מסר כדור לעצמו ולכן זה פשוט נרשם כריצה של ה QB.

Yo-man

New member
אפשר לרשום את המהלך כמסירה

לבראט פארב יש מהלך כזה בו הוא מסר לעצמו מסירה ל-TD

DAnalyst

New member
../images/Emo63.gif QB-QB-pass

החוקים בנושא מאוד ברורים - המסירה הייתה מסירה קדימה ולכן היא מסירה לכל דבר, מה שאומר שבהתקפה מותר רק ל- eligable receivers לתפוס אותה. eligable receiver מוגדר ככל מי שעומד מצידי הליין או יותר מיארד מאחוריו. מה שאומר ש-QB שלוקח כדור under center נחשב כליין ואסור לו לתפוס מסירה, אבל QB שמקבל snap הוא רסיבר לכל דבר. אז השאלה היא לא האם זו מסירה או לא, אלא האם לאורי היה מותר לתפוס אותה.

yoniyifat

New member
לכל השחקנים במגרש מותר...

לתפוס deflected pass. וזה בדיוק מה שקרה.

omrili77

New member
החוק אומר

ש-eligible receiver היה חייב לגעת בכדור לפני ששחקן ineligible יכול לגעת בו. מאחר שכל שחקני ההגנה הם eligible, ועידו נגע בכדור, הכל בסיידר.

DAnalyst

New member
צודק

אני הנחתי שכשכתבו פה שהכדור פגע בגב של מישהו וחזר ל-QB, הכוונה הייתה לליין שלו. אבל אם מישהו חוץ מהליין (OL) נגע בכדור, המיקום של ה-QB ב-snap לא משנה.

למעלה