IFL Game 4 Stats

yoniyifat

New member
IFL Game 4 Stats

היי, אז הנה הסטטיסטיקות של המשחק האחרון שלנו (ה pioneers) נגד חיפה. אני חושב שהסיפור של המשחק הזה הוא בעיקר העבירות - שיא חדש... enjoy! אם יש לכם בקשות או רעיונות לעוד סטט' אז תרגישו חופשי להעלות אותם (אבל אל תצפו בהכרח שאני אמלא אותם...
) ושוב תודה לברוך ועומרי על העזרה ברישום! יוני.

yoniyifat

New member
טעות קטנה בסטט' האישיות

במסירות של ה pioneers, איתי השלים 10 מתוך 18 ולא 8 מתוך 10 כפי שרשום...

yoniyifat

New member
זו לא טעות...תסתכל טוב

ותראה שהיארדים הכוללים הם היארדים ממסירות ועוד מריצות פחות היארדים שהופסדו ב sack. העתקתי את הצורה הזו מהסטט' באתר של ה NFL.

Reshefgarcia

New member
זאת לא טעות...

כשלוקחים בחשבון שיש אובדן יארדים בסאקס,זה יורד מהטוטאל

ofribecker

New member
כל הכבוד!!! דבר קטן אחד חסר

הסייפטי, שתל אביב צברו די מוקדם, לא מופיע באף סטטיסטיקה. ממליץ להוסיף שורה בשביל זה להבא.

ChiefsNo1

New member
מצאתי עוד טעות...

לא יכול להיות שלכל קבוצה נסיון אחד שהם לא הצליחו בדאון רביעי אבל יש - 0 טרנאוברס בדאונים.... יש הסבר לכך? אבל יופי של עבודה, יוני....

yoniyifat

New member
חצי צודק...

בחלק של ה 4th down conversion של החיפאים באמת טעיתי וזה צריך להיות 4/4. אבל אצל התל אביבים, המהלך האחרון במשחק היה 4th ולא הצלחנו להשיג דאון ראשון ומצד שני זה לא היה turnover כי נגמר המשחק...אכן מקרה מעניין. בכל אופן אני אתקן את הטעויות ואפרסם שוב בקרוב. תודה על תשומת הלב

yoniyifat

New member
סטטיסטיקות מעודכנות ומתוקנות...

אז הנה קובץ הסטט' אחרי התיקונים... בסטט' של המשחקים הבאים אני אנסה להוסיף עוד כמה דברים כגון forced fumble, assisted tackle, וכו'. תודה על ההערות יוני

למעלה