if

nimrod1995

New member
בואו נגמור את זה וזהו.

ואני לא בא להעליב, אבל הנושא הזה סתם מתהרך על שאלה פשוטה. אותה הודעה נשלחת מלא מלא פעמיים, וגסטין - מה אתה קשור? תודה מראש, נמרוד רותם

עידו פ

New member
אם זה היה עם אות גדולה כל הזמן

לא היית מקבל הודעה בנוסח definition for 'text' או שתעתיק לכאן את הקוד במדויק (אתה יודע, copy&paste) או שתפסיק לבזבז לנו את הזמן.

BogN

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אתה חושב שאנשים יירצו לעזור לך בגישה הזו!?!? עכשיו באמת פספסת הזדמנות שתותח אמיתי פה בפורום (למי שהוא הבין - ג'סטין) יענה לך על השאלות העתידיות שלך וחבל... כולם פה ענו לך על התשובה תשובה1 תשובה2 אם אין לך סבלנות זו כבר בעיה אחרת, ואמרת מדריך!?!? www.corner.co.il ופעם הבאה תשאל שאלות בפורום ברמה גבוהה, כי כנראה הרמה פה מאוד נמוכה בשבילך

IdleThought

New member
אני מצטרף ל BOGN ../images/Emo45.gif

בתור התחלה אף אחד פה לא חייב לך כלום! שנית, אנחנו גם בני אדם וגם אנחנו נפגעים כאשר עזרה שאנחנו מציעים בחינם מתוך רצון לעזור מקבלת ביקורת כל כך מבזה עקב צרות מוח ולידיעתך ישנם כאן הרבה אנשים מאוד מקצועיים ומאוד מנוסים גם בטכנולוגיה וגם בלהדריך משתמשים חדשים שמשתתפים בפורום הזה מטעמים אלטרואיסטים לחלוטין שהעלות שלהם לשעת יעוץ היא מאוד מאוד לא נמוכה... לא מאמין לי אז פשוט תכנס לעולמות של כל אחד ואחד מהאנשים פה ותגלה ארכיטקטים לתוכנה ,ראשי צוותים, מתכנתים בעלי נסיון של מספר רב של שנים( אה כן ויש לנו גם MVP אחד
) שעונים לשאלות שלך ושל אחרים ב ה ת נ ד ב ו ת ! אני מציע לך למתן את דבריך כי אין לגישה הזו מקום כאן וכלל חשוב לחיים : "יותר קל לתפוס דבורים עם דבש מאשר עם חומץ" כל טוב

חרף מה שקורה כאן...

אני אגיד לך את זה בפעם האחרונה, א. תלמד C#, תלמד C# ותלמד C#, אתה לא באמת מצפה שנטפל לך בכל השגיאות שיש לך, במיוחד כשמדובר בארבע שגיאות בשורה וכולן נובעות מהעדר ידע בסיסי מאוד מאוד מאוד מאוד ב - C#. ב. אני מדגיש לך פה את השגיאה, באדום צועק! נשבע לך שלא עשיתי עריכה לגודל האותיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 זה ממש צילום מסך של הפורום!!!!!!!11111111111111!!1 ג. תלמד C#. ד. VWD שהוא עורך חינמי היו פותרים לך את הבעיה המטפושת הזו. ה. אל תזלזל באנשים שמנסים לעזור לך פה בפורום, אני מבטיח לך שאתה לא עושה למישהו טובה כשאתה שואל אותו שאלה. ו. ואם לא אמרתי את זה כבר, תלמד C#. ז. תזכיר לי להזכיר למיקרוסופט לא להמציא שפות כמו VB הכי חשוב, תזכור תמיד - תלמד C#. ולסיכום, תלמד C#. ואם לא הפנמת מזה כלום, אני מוכן לעזור לך במסרים, ולשלוח לך הודעות בסגנון: תלמד סי שאאאאאאארררפפפפפ!!!!!!!!!11111111111111 בהצלחה (ד"א, אם לא אמרתי, מצורף צילום מסך, ועל הדרך, תלמד גם C#)

dino_din

New member
חבל שאתה כל כך מעורפל בניסוח שלך

בפעם הבאה - חשוב שתלמד להדגיש את העיקר בצורה ברורה יותר :)

nimrod1995

New member
אוקי - הבנתי למה אתה מתכוון חשבתי

שאתה מתכוון לP. ומנהלים, אתם יכולים למחוק את הנושא הזה בבקשה? הוא הולך רחוק מידי.

nimrod1995

New member
חוץ מיזה, אני עובד באתרי אינטרנט -

לא תוכנות. לכן אני לא מצליח למצוא מדריך ואפילו ספר שמדריכים על שימוש בשפה באינטרנט.

למעלה