if

nimrod1995

New member
if

שלום, איך אני מוסיף עוד השוואה למשפט? כלומר כמו and בVB אבל בC. תודה מראש, נמרוד רותם

24sharon

New member
אפשרות לדוג במקום דג

אם אתה יודע את הקוד בVB לדוגמא
If a = "a" And b = "b" Then End If​
אתה פשוט הולך לאתר הזה: http://www.developerfusion.co.uk/utilities/convertvbtocsharp.aspx שממר קוד VB לקוד C# מדביק את זה בתיבת הטקסט ולוחץ על CONVERT. בהצלחה!

nimrod1995

New member
ניסיתי את שתי האפשרויות, שגיאה זהה

Compiler Error Message: CS0019: Operator '&&' cannot be applied to operands of type 'System.Web.UI.WebControls.TextBox' and 'string'​
אני משתמש בstring בתוך זה, זה משנה משהו? תודה מראש, נמרוד רותם

הבדואי

New member
Default property

ב VB אם תשווה TextBox עם מחרוזת, הקומפיילר יודע לקחת את המאפיין ברירת המחדל של האובייקט אם הוא מתאים. ב C# אתה צריך להשתמש ב"כתב מלא" .Text יעני b.Text == "b" כאשר b הוא TextBox

הבדואי

New member
../images/Emo45.gif העליתי שאלה למעלה, אם תרצה

אשמח אם תוכל לנסות לעזור

BogN

New member
../images/Emo26.gif

הבעיה היא לא בסימן && אלא בהשוואה שלך. אתה לא יכול להשוות אובייקט מסוג TextBox ל-String הם לא מאותו הסוג. בכל מקרה אני מניח שאתה רוצה להשוות איזהשהו String לקלט שהוזן ב-TextBox. למשל:
if (myTextBox.Text == myString) { // Do bla }​

nimrod1995

New member
יש שגיאה אחרת -

Compiler Error Message: CS0117: 'string' does not contain a definition for 'text'​
ניסיתי לעשות סטרינג שמכיל בתוכו את התוכן של התיבות טקסט. תודה מראש, נמרוד רותם

nimrod1995

New member
עוד נסיון שנכשל

Compiler Error Message: CS0019: Operator '&&' cannot be applied to operands of type 'string' and 'string' Source Error: Line 51: //****************************************************** Line 52: Line 53: if (UserName = txtUsername.Text && Password = txtpassword.text) Line 54: { Line 55: Session("admin") = Request.QueryString[Site];​

רצוי לפחות...

שתלמד את הבסיס הבסיסי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד של C#, אחרת הקוד הכי מסובך שתכתוב יהיה Console.WriteLine("Hello Worls"), וגם הוא יחזיר שגיאה כי לא סיימת משפט כראוי;

BogN

New member
../images/Emo45.gif מסכים

אוהד צודק. בהחלט לפני שמתחילים בכלל לתרגל צריך ללמוד את הבסיס של הבסיס... אח"כ (אחרי שאתה יודע את הבסיס של הבסיס) הייתי מציע להתחיל פשוט לבנות אפליקצייה ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת... וככל שיהיו לך יותר באגים כך תלמד יותר טוב... ניסוי וטעיה זה שם המשחק אבל לאחר שיותר את הבסיס... שנראה שהוא קצת חסר לך כאן.

nimrod1995

New member
אין מדריך אחד באינטרנט שנוגע לנושא.

ועדיין אותה שגיאה
Compiler Error Message: CS0117: 'System.Web.UI.WebControls.TextBox' does not contain a definition for 'text' Source Error: Line 51: //****************************************************** Line 52: Line 53: if (UserName == txtUsername.Text && Password == txtPassword.text) Line 54: { Line 55: Session("admin") = Request.QueryString[Site];​
תודה מראש, נמרוד רותם

nimrod1995

New member
הנושא הזה מתהרך סתם...

אפשר בבקשה תגובה פשוטה עם תשובה? זה יחסוך לכם הרבה הקלדה. תודה מראש, נמרוד רותם נ.ב - הפורום הזה ברמה נמוכה מאוד - למה לכתוב את אותה תגובה? בשביל שהפורום יתהרך?

למעלה