If you want i'll keep on crying

Gali4697

New member
If you want i'll keep on crying

ני פותחת במקום אופיר כי היא סתם שמנהD: שיר השבוע של פוב: שיר השבוע לא של פוב: קליפ השבוע: להקת השבוע: דיסק השבוע: סרט השבוע: תכנונים לשישבת: עצבון השבוע: תמונת השבוע:

MyTearsDontFall

New member
נמממ אני^^

שיר השבוע של פוב:אמ.. The Pros And Cons Of Breathing שיר השבוע לא של פוב: Paramore-Here We Go Again
Taking Back Sunday-Your Own Disaster
Panic! At the Disco- This Is Halloween
Blink182-Stay together for the kids קליפ השבוע: Love Like Winter להקת השבוע: Blink182
וParamore דיסק השבוע: אמ..Taking Back Sunday-Louder now סרט השבוע: נמ. רוק בבית ספר^^ תכנונים לשישבת: אמ, מרכז היום!יאי. עצבון השבוע: אוחחח אמא@!###@#@@##@#@#@!#@!##@!!!!!@!@
תמונת השבוע:

noname20000000

New member
...

שיר השבוע של פוב: Chicago is so two years ago שיר השבוע לא של פוב: Avant Ft Nicole Scherzinger - Lie About Us קליפ השבוע: הקליפ הזה של ok go, שכחתי את השם. להקת השבוע: muse דיסק השבוע: אין לי מושג. סרט השבוע: ואז הגיעה פולי. תכנונים לשישבת: הערב, 22:30 סרט עם חברים ומחר - התבטלות. עצבון השבוע: הבעיות שעשו לי בבי"ס עם זה שלא יצאתי לגיחה. תמונת השבוע: -

panic girl

New member
~blue blue~ ../images/Emo110.gif

שיר השבוע של פוב: סניצ'ס אנד טלקרס... שיר השבוע לא של פוב: hurt-כריסטינה אגילרה קליפ השבוע:hurt-כריסטינה אגילרה להקת השבוע: MCR דיסק השבוע:דה בלאק פרייד סרט השבוע: סיפור אהבה שלא ישכח
תכנונים לשישבת: יש ספיישל MCR בגונזו!!!!!!!!!! עצבון השבוע:הורים [בעע] ביצפר [עוד יותר בעע] תמונת השבוע:ג'ר!!!
*אונסתאותורקחבלשהואשלקאסי* P:

every me

New member
זה לא ג'ר.

זה לא החיוך שלו, לא הגבות שלו זה לא הוא;;

every me

New member
זה פשוט לא הוא.

בתמונה הראשונה ששמת. בתמונה הראשונה החיוך מאריך לו את הפרצוף בזאת הפנים שלו עגולות. פה הגבות שלו עבות למעלה הם מסודרות. למעלה האף יותר ארוך. זה פשוט לא ג'ר בתמונה הראשונה.

panic girl

New member
שמתי לב ../images/Emo110.gif

אחרי שאני וקאסי בחנו ת'אף הבנו שזה לא הוא... אבל זה ממש דומה לו ><' והמישהו הזה [מי שזה לא יהיה] ממש חמוד!

Rose131

New member
did you get what you deserve?

אני קולטת שלא שמעתי כמעט שום דבר ישן של MCR מאז TBP
שיר השבוע של פוב:אר. pretty in punk? שיר השבוע לא של פוב:נו. בערך כל החדש של MCR חוץ מ.. אמ.. this is how i disapear וthe sharpest lives- אני חושבת שהם היחידים שאני לא יודעת בע"פ. though עדיין טיפה קשה לי לעקוב אחרי house of wolves וכמה אחרים.. קליפ השבוע:WTTBP להקת השבוע:MCR דיסק השבוע:נו TBP סרט השבוע:אר. לאדעת
תכנונים לשישבת: לראות מולאן רוז אולי
מזמן לא ראיתי עצבון השבוע:אממ. אנשים. תמונת השבוע:איןליכוח;[

חורףחורףחורףחורף../images/Emo99.gif

שיר השבוע של פוב: לא שמעתי ס_O שיר השבוע לא של פוב: MCR - Welcome To The Black Parade קליפ השבוע: כנ"ל להקת השבוע: MCR ^^ דיסק השבוע: אין סרט השבוע: אין תכנונים לשישבת: להיות בבית ולהנות החורף או לבלות.. עצבון השבוע: אין. תמונת השבוע: XDDD

orw93

New member
saven nation army na na../images/Emo205.gif

שיר השבוע של פוב:ליטל לס סיקסטין שיר השבוע לא של פוב: seven nasion army- white strips is it any wonder- kean liar-taking back sunday can`t catch tomorrow-lostprophets Avenged Sevenfold - Seize The Day mama-mcr קליפ השבוע: liar-taking back sunday can`t catch tomorrow-lostprophets להקת השבוע:וייט סטריפס דיסק השבוע:- סרט השבוע:גיבורים דמיוניים
תכנונים לשישבת:אממ..נדחה הטיול פתי"ש אז כנראה אני אצא היום בערב ומחר משלימה שיעורי בית ולומדת למבחן במדע
בעע עצבון השבוע: לא היה לי זמן לכלוווום תמונת השבוע:

למעלה