If you want i'll keep on crying

m i c k e y 15

New member
I'm so tired of being lonely.......

שיר השבוע של פוב: Fall Out Boy - Sophmore Slump Or Comeback Of The Year
שיר השבוע לא של פוב: McFly - Walk In The Sun
McFly - Lonely
McFly - Home Is Where The Heart Is- מדהים מדהים מדהים
Jesse McCartney - Just Go Razorlight - America
אלבום השבוע: McFly - Motion In The Ocean\Wonderland
להקת השבוע: מקפליייי
קליפ השבוע: Taking Back Sunday - Liar (It Takes One To Know One)
תוכנית הטלווזיה\סרט של השבוע: האנטומיה של גריי וסמולוויל
תכנונים לשישבת: לבנתיים כלום
עצבון השבוע: המבחן במתמטיקה..
משהו מיוחד שעשיתי השבוע: אממממ.....אין חח
תמונת השבוע:
די אני חולה עליוווו

shaya23

New member
משעמם לי..

שיר השבוע של פוב: Fall Out Boy - Sophmore Slump Or Comeback Of The Year שיר השבוע לא של פוב: secret smile - אין לי מושג של מי. סתם שיר שידיד שלי הדביק אותי אליו. קליפ השבוע: :/ להקת השבוע: פוב. דיסק השבוע: :/ סרט השבוע: יש לה ביצים. תכנונים לשישבת: לחרוש למתמטיקה. עצבון השבוע: חברה שלי. תמונת השבוע:

The doctors and the nurses../images/Emo55.gif

they adore me so but it's really quite alarming cause I'm such an awful fuck
שיר השבוע של פוב: פריטי אין פאנק. נראה לי. שיר השבוע לא של פוב: כל החדש של MCR, צפוי מדיXP paramore- pressure המון של TBS
^____^ desert song- MCR thank you for the venom- MCR under pressure- MCR& the used blue and yelow- the used בטח יש עוד אבל ני סניליתP: קליפ השבוע: דה קילרז- bones להקת השבוע: MCR, דה קילרז דיסק השבוע: TBP, הוט פאש- דה קילרזP: סרט השבוע: she's the man תכנונים לשישבת: לישון ולסגוד לאנשים שעושים מהדורות מיוחדותP: אה אולי גם לצאת עם חברהP: עצבון השבוע: אבאמא תמונת השבוע: :} הודגש על ידי ספירD:

מותק13

New member
ג'י אני עייפה../images/Emo185.gif

ני פותחת במקום אופיר כי היא סתם שמנהD:
שיר השבוע של פוב: what's this
שיר השבוע לא של פוב: TAI - slow down Sean paul - give it up to me כלמיני שירים של סינרגיה ^^ Be easy remix Feels like home
קליפ השבוע: TAI - slow down
Rihanna - we ride
להקת השבוע: סינרגיה
TAI
[נמאס לי להגיד כל שבוע פאניק ^^]
דיסק השבוע: פאניקקקקקקקק
סרט השבוע: אין
תכנונים לשישבת: שיעורים במתמטיקה
עצבון השבוע: לאמשנה
תמונת השבוע: ---> XDDD
הודגש באמצעות מדגישומטיק

הגרו

New member
כואב לי../images/Emo109.gif

שיר השבוע של פוב: דה מיוזיק אור דה מיזרי שיר השבוע לא של פוב: הרבה אבל בעיקר: My Love (Feat. T.I.) - ג'סטין טימברלייק&טי.איי&טימבלנד Can't Catch Tomorrow (Good Shoes Won't Save You This Time) - לוסטפרופטס
Love like winter - AFI קליפ השבוע: Love like winter - AFI Can't Catch Tomorrow (Good Shoes Won't Save You This Time) - לוסטפרופטס
להקת השבוע: פאניק!, פרמור, לוסטפרופטס דיסק השבוע: פאניק!, פוב סרט השבוע: לאדעת לא ראיתי סרטים תכנונים לשישבת: הלכתי לחברה אחרי בצפר עם עוד 2 חברות וידיד ואחרי זה רק אני ישנתי אצלה:] עצבון השבוע: אמא שחיטטה לי בבלוג וקראה ששתיתי ליטר אלכוהול
זונה זקנה שתמות כברררררר ותעזוב אותי בשקט;; תמונת השבוע: ריאן על סמים >> ס'יפה הוואאאאD:

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifmy nouth moves to fast

for you to figure it out! שיר השבוע של פוב: כל השירים שלהם מהדיסק בונוס! שיר השבוע לא של פוב:-- קליפ השבוע:-- להקת השבוע:פוב דיסק השבוע:דיסק הבונוס של פוב.. סרט השבוע:-- תכנונים לשישבת:-- עצבון השבוע:הרבה תמונת השבוע:ראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארררר

m a y a 333

New member
And I've hurt myself by hurting you

שיר השבוע של פוב: Champagne For My Real Friends, Real Pain For My Sham Friends שיר השבוע לא של פוב: St. Jimmy - גרין דיי קליפ השבוע: Promiscuous Girl XD להקת השבוע: MCR. דיסק השבוע: the black parade - MCR סרט השבוע: אושן 12 נראלי.. תכנונים לשישבת: אממ .. היינו בג'קוזי של חבר שלי . והיום נסעתי עם סבא וסבתא למסעדה D: עצבון השבוע: מחר יש מבחן במתמטיקה. ממש גדול. וא.י.ן ל.י .מ.ו.ש.ג מה לומדים אפילו
תמונת השבוע:

Covers girl

New member
לישון על שעת ביצפר זה טוב.../images/Emo99.gif

שיר השבוע של פוב: Calm Before The Storm. שיר השבוע לא של פוב: אל תדאג\ אביב גפן, מכה אפורה\ מוניקה סקס [בגיטרה
]. קליפ השבוע: נצמד ללב\ גלעד שגב. להקת השבוע: Green Day. דיסק השבוע: - סרט השבוע: "אדמה משוגעת"!
מכר שלי משחק שם תפקיד ראשי.
תכנונים לשישבת: נגמר כברP: אבל הייתי בטיול של הצופים.
עצבון השבוע: מבחנים בחנים עבודות והכתבות.
תמונת השבוע:

OriginalMe

New member
גאלי, השירשרתי היטב?#@!

•שיר השבוע של פוב: Nobody puts a baby in the corner ובכלל הרבה שירים שלהם מאותו האלבום פרום אנדר דה קורק טרי •שיר השבוע לא של פוב: אני לא בטוחה אם יש כזה><" •קליפ השבוע: אני לא רואה קליפים:X •להקת השבוע: Fall out boy •דיסק השבוע: From under the cork tree •סרט השבוע: בזמן האחרון לא ראיתי ממש סרטים •תכנונים לשישבת: להתנחל אצל ידיד עם כמה חברים •עצבון השבוע: הרופאת שיניים המפגרת שלי בגללה החניכיים שלי קצת דיממו ואחרכך היא ממש הכאיבה לי והיא עוד מאשימה אותי הזונה9*&!^ "אני מצטערת אני חייבת, את פשוט לא מצחצחת מספיק טוב" מההה הקשררר כלבה מפגרת!*)^#@!_ •תמונת השבוע: שמה:O

Nittle Grasper

New member
דיס איז האלאווין דיס איז האלאווין~!

שיר השבוע של פוב: i slept with someone... כל פעם שאני מספרת לחברות את השם של השיר הזה הן בשוק שאני זוכרת אותו.. [ואת המילים לשירים שלהם בכלל 3: בייחוד את הסוף של גט ביזי..] שיר השבוע לא של פוב: TAAR - I CANT TAKE IT או ליינג איז דה מוסט פאן של פאניק קליפ השבוע: לאזוכרת :X להקת השבוע: TAAR לינקיןפארק פאניק ופוב ^^ דיסק השבוע: אממ נו אלה של הלהקות שבתשובה הקודמת XD סרט השבוע: אמריקה אקס.. כי ראיתי את החצי הראשון היום בבצפר? ^^" ועוד סרט שראיתי שלשום בYES על מישהו שהחושים שלו מתחרפנים ואני לא יודעת את השם שלו @@ תכנונים לשישבת: להתפגר לאטלאט וביעילות 3: לא, סתם, הם כבר עברו והייתי בהם במפגש גדול וביומולדת של חברה וכאלה ^^ עצבון השבוע: אממ אני מניחה שגם התשובה הקודמת [למרות שחלק היה כיף] והבעיה עם הקביעת משמרות >< תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה ואני עצלנית ^^

Nittle Grasper

New member
from day one i talked about getting

out.
חעחע תמיד כשאני אומרת את הקטע הזה חברות שלי בוהות בי במבט כזה של "וואטדפאק איך את זוכרת?!!?", וגרמתי לאחת מהן לזכור את זה בעצמה XD אבל השאר יותר ב"פאק ילדה יש לך זיכרון משו #_#" P:

hermaioni

New member
כמה זמן לא הייתי פה ><

אבל עכשיו חזרתי D: שיר השבוע של פוב: what's this?-TNBC שיר השבוע לא של פוב: welcome to the black parade קליפ השבוע: enter shikari-sorry your not a winner להקת השבוע:my chemical romance דיסק השבוע:the black parade סרט השבוע:סיילנט היל, הטינה 2. 3> תכנונים לשישבת:כבר עבר XD עצבון השבוע:המבחן בחשבון
תמונת השבוע:אין לי כוח לשים >< קניתי את הדיסק של MCR!! D: הייתי חייבת לשתף

למעלה