if you can't convert them tell them

Nirvana0

New member
if you can't convert them tell them

not to have sex !!! ================================================= from the article: The homosexual feelings may never go away, but they can be mastered so that non-sexual relationships with both sexes can be learned -- and even development of sexual interest in the opposite sex for some. ================================================= עוד חבורת הוזים!
 

Noile

New member
מזעזע

וגם מזעזעת שיטת המשפט בארה"ב שכל הגנה, ותהיה מהתחת ככל שתהיה, עדיין ימצאו מושבעים מספיק מטומטמים בשביל לקבל אותה
 

ro99

New member
Gay panic defence

זה מושג ידוע לשמצה במשפט האמריקאי. זה התירוץ שהציל פסיכופטים רבים בעבר, אבל אם תקראי שוב, תראי שמעריכים שבמקרה הזה זה לא יעזור. יש הורים שהורגים ילדים בגלל שהם תחת כישוף או אחוזי שד - האב הזה מצא תירוץ אחר. למרות ההערכה הנמוכה שיש לי למערכת המשפטים האמריקאית ולחסרונות האיומים שלה, אני לא חושבת שמשהו יקח את זה ברצינות.
 

סלסרו

New member
"התירוץ שהציל פסיכופטים רבים בעבר"

התוכלי להביא לי מקור לכך שזה הציל פסיכופטים *רבים*? חפשתי בגוגל ובכמה אתרי LAW ומצאתי רק שני מקרים שבהם התירוץ הועלה וחבר המושבעים הקל בעונש (מmurder לmanslaughter), אך לא פתר מעונש, וגם בהם לא ברור לי האם ההקלה בעונש היתה בגלל התירוץ הזה או בגלל משהו אחר. בכל שאר המקרים שראיתי בתי המשפט אמנם הרשו להעלות את התירוץ במספר מקרים (וזה עצמו בזיון), אך התירוץ נדחה לחלוטין ולא הציל אפ'חד מעונש. נראה לי שהblack rage defense הציל הרבה יותר פסיכופטים מאשר gay rage או gay panic..
 

ro99

New member
Can't a girl be melodramatic?

רק מפעם לפעם? כרגע כואבת לי הבטן - כשזה יעבור קצת אעשה חיפוש. מסכימה איתך אבל שזה לא קשור למספר המקרים אלא לכך שבכלל מתירים להשתמש בתירוץ כזה להקל על העונש.
 

ro99

New member
אין חדש תחת השמש

ההתנזרות היא אחת מאבני היסוד של הגישה הנוצרית להומוסקסואליות (וגם של היהודית ועוד דתות). יש בארה"ב יותר קבוצות נוצריות הומופוביות מאזרחים. אם את רוצה, אני יכולה להפנות אותך לדברים הרבה יוצר מזעזעים ממה ששמת פה (ואני רק מדברת על המאמר על התנזרות, לא למאמר על רצח התינוק), אבל מה הטעם? ארה"ב היא ארץ עם רמת קידמה כמו אפגניסטאן אבל עם נצרות במקום איסלם. להלחם בקיום הקבוצות האלו זה כמו להלחם בטחנות רוח. מה שכן אפשר לעשות הוא להפריך אותם ברגע שהם מסתתרים מאחורי מסווה של מדע, ולתת הסברה מנגד במצבים שהם מנסים לשכנע אנשים מהשורה שהם אנשים שקולים עם מסר אמין.
 

Nirvana0

New member
נכון רו אבל...

אני לא יודעת למה, דווקא בהתנזרות כפי שמוצעת כאן אני רואה פרברסיה מסוימת! אבל זו רק אני, לא להיבהל :)
 
למעלה