If the nigure's got an atitude...
Drop it like it's hot! אוקיי מלאן דברים: דבר ראשון מצאתי אינטרנט בבסיס!!!! כולי בהתלהבות נכנסת לתפוז כבר מתכננת את ההודעה שאני אכתוב לכם ומה אני מגלה- אי אפשר להכנס שם לפורומים
עצבים... דבר שני- שבת שעברה נשארתי בבסיס (וטחנו לי את התחת בשמירות כל הלילה) אבל השבוע החולף מאז היה ממש כיף (כן, כן אני יכולה להגיד בכנות שפשוט כיף לי בצבא..
) אז השבוע הוציאו אותי חמשוש אבל ישר שחזרתי אתמול הבייתה החלפתי מהר בגדים וטסתי לאירוע משפחתי וחזרתי רק ב 1:00 בלילה והלכתי לישון (לא לפני ששמתי לב שההורים שלי קנו לי טלוויזיה לחדר
) אז התעוררתי לא מזמן אבל נשארתי במיטה כדי לראות טלוויזיה (זה כל-כך כיף להגיד את זה) ואז בדרך למטבח מצאתי רשימה בגודל העולם שאחי השאיר לי- איזה סדרות לאפות לו וזה לקח לי בערך כל הבוקר ואז בעודי משוטטת בתנורים שונים ראיתי את האור ונגלתה לעייני כתובת זהב ופנינה: JAG.. ואז נזכרתי כמה אני אוהבת ומתגעגעת גם אלייכם וגם לג'אג!!! אז עבר עליי שבוע מטורף ועכשיו אני הולכת לחדר לשמוע כל דיסק של בון ג'ובי שאי-פעם יצא, לא לפני שאני אקרא את כל ההודעות שהשארתם בפורום כי עוד לא יצא לי לעשות את זה... love you guys.
Drop it like it's hot! אוקיי מלאן דברים: דבר ראשון מצאתי אינטרנט בבסיס!!!! כולי בהתלהבות נכנסת לתפוז כבר מתכננת את ההודעה שאני אכתוב לכם ומה אני מגלה- אי אפשר להכנס שם לפורומים