If the nigure's got an atitude...

הרמוני

New member
If the nigure's got an atitude...

Drop it like it's hot! אוקיי מלאן דברים: דבר ראשון מצאתי אינטרנט בבסיס!!!! כולי בהתלהבות נכנסת לתפוז כבר מתכננת את ההודעה שאני אכתוב לכם ומה אני מגלה- אי אפשר להכנס שם לפורומים
עצבים... דבר שני- שבת שעברה נשארתי בבסיס (וטחנו לי את התחת בשמירות כל הלילה) אבל השבוע החולף מאז היה ממש כיף (כן, כן אני יכולה להגיד בכנות שפשוט כיף לי בצבא..
) אז השבוע הוציאו אותי חמשוש אבל ישר שחזרתי אתמול הבייתה החלפתי מהר בגדים וטסתי לאירוע משפחתי וחזרתי רק ב 1:00 בלילה והלכתי לישון (לא לפני ששמתי לב שההורים שלי קנו לי טלוויזיה לחדר
) אז התעוררתי לא מזמן אבל נשארתי במיטה כדי לראות טלוויזיה (זה כל-כך כיף להגיד את זה) ואז בדרך למטבח מצאתי רשימה בגודל העולם שאחי השאיר לי- איזה סדרות לאפות לו וזה לקח לי בערך כל הבוקר ואז בעודי משוטטת בתנורים שונים ראיתי את האור ונגלתה לעייני כתובת זהב ופנינה: JAG.. ואז נזכרתי כמה אני אוהבת ומתגעגעת גם אלייכם וגם לג'אג!!! אז עבר עליי שבוע מטורף ועכשיו אני הולכת לחדר לשמוע כל דיסק של בון ג'ובי שאי-פעם יצא, לא לפני שאני אקרא את כל ההודעות שהשארתם בפורום כי עוד לא יצא לי לעשות את זה... love you guys.

צבא זה כיף../images/Emo35.gif

עוד מוזרה. את מוזמנת לפנות לאוסף המוזרים עם אחותי, לא סתם, צבא לא נשמע לי באמת כ"F נורא אם אתה מגיע לתפקיד שאתה רוצה... טרלילי, התחדשי על הטלוויזיה, טוב שבאת לבקר
. הממ, זהו

הרמוני

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

"טוב שבאת לבקר?? אתה לא מתכוון- טוב שחזרת הבייתה?!?!?!? כשאני חוזרת לפה- זה לא שאני "באה לבקר", אני חוזרת לפה כי זהו מקומי הטבעי ואם היה אפשר לכתוב בפורומים במחשב שבבסיס המפקדים לא היו רואים אותי ממטר...

נו ביקור כי הזמנים קצת השתנו

ברור שזהו מרבצך הטבעי, ומרחב מחייתך^^. הכל סבבה
. טוב קצת משעמם לי, אבל נו

Dark Storm

New member
היי שירשור! ../images/Emo24.gif

אני שמח שאת נהנת בצבא, בדיוק ראיתי אתמול ALIAS ונזכרתי בך
אני מקווה שהכל בסדר אצלך, אני מניח שעוד לא ראית את ההודעות על עזיבתו של דוד... אני מקווה שזה לא יהרוס לך את המצב רוח יותר מדי

../images/Emo41.gifהיי שירה! מה קורה?????../images/Emo42.gif

מצחיק אותי הקטע עם הטלויזיה בחדר...חחחח כבר שנים שאני לא יכולה להרדם בלי הטלויזיה...
חוצמזה... הצבעת בסקר? כי המצב שם הולך ומתחמם ובאד ואייג'יי עוד רגע ילכו מכות לגבי המקום שלהם פה....חחחחחח העניין צמוד ואני עדיין לא הצבעתי... נראה אולי אני אהיה זו שבסוף תכריע את הכף.. פשוט..נורא קשה לי להחליט...

Nushi G

New member
היי שירה!../images/Emo66.gifשמחה שאת נהנית...

אני מתחילה טירונות יום שני... יהיה כזה שוק! *as in market...*
ד"א- רק עכשיו נפל לי האסימון- אבל איך זה שאין אף אייקון, אבל ממש אפילו לא רבע, שקשור לצבא?!?!?!? ועוד במדינה שלנו??? מוזר...

vitamin P

New member
היי שירה(-:

עכשיו כולם יעשו לי פרצופי ]-: חחחח אבל אני כן קורא כל יום את ההודעות פשוט לא יודע מה לכתוב חחחח סורייי וגם יש לי מבחנים מעצבנים ררררררררררגגגג

../images/Emo124.gif נכון לעכשיו:

בהפרש של כמה שעות, באד פתח פור עצום על אייג'יי: 4-7 ... מעניין כמה זמן המצב הזה יימשך... בכל אופן, יש לנו עד מחר ב24:00 להנות משניהם בסקר...ואז מישהו יצערך להגיד יפה שלום וביי ביי. (אגב - מחר כוווווולם לצ'אט, אומרים לאמיר יפה יפה שלום הבחור הגיבור שלנו יוצא למילואים של שבועיים בסמטאות ראמאללה... אגב - אמיר? הארם יש רק אחד אז אל תשחק לנו אותה גיבור . קאפיש
)

vitamin P

New member
לצאט אני יכול להגיד שאני נכנס מידי

יום אבל כנראה בשעות שאין פה אף אחד חחח השעות הרגילות של פעם

vitamin P

New member
וכמובן שיהיה פה מחר

ועונה תשיעית וחלק מעשירית מחכות לי כמו ילדות טובות על המחשב לזמן שאני אראה אותן
עכשיו יש לי מלא מבחנים מעצבנים אז נתתי עדיפות קלה עד עכשיו ל24... מה לעשות זה יותר מותחחחח חי חי חי

Dark Storm

New member
אני מחר בערב לא אהיה בכלל

אבל בכל אופן אמיר, תהנה במילואים אני יודע כמה אתה אוהב את זה
שיהיה בהצלחה ולך תלמד תסדירניקים הצעירים הפעורים איך עושים את העבודה
שירשור - אני אהיה פה היום כנראה אבל מחר לא אז אם אני לא אראה אותך אז שתהיה לך שבת שלום ובהצלחה בשאר הקורס

הרמוני

New member
היי אנשים!

כמה טוב לשמוע את קולכם... אני בינתיים פה, ואשתדל להיות פה גם מחר בערב... פשוט חברה שלי מתגייסת ביום ראשון אז היא עושה מסיבה. נעמהההההה שיהיה לך אחלה גיוס!! קחי את זה בקלות... גיל- תודה!!

למעלה