"if Israel withdraws from Lebanon"

yoramgat

New member
מאכזב לשמוע שגם ביילין היה

נגוע בשיטת המחשבה הזו (קישור, מקור?). אגב, ברור שביילין כיום חושב אחרת - הסכם ז'נבה (בעקבות טאבה) מבוסס על הבנה שונה לחלוטין של העמדה הפלסטינית.

שכחת את הסכם ביילין-אבו מאזן

המפורסם מ 1995? באותה עת היתה חלוקת ירושלים בגדר הס מלהזכיר אצל ציבור נרחב, לכן שווקה אבו-דיס, להלכה חלק ממזרח ירושלים, כפשרה שכולם יוכלו לחיות איתה. האם ביילין ויתר המשווקים טעו, או שיקרו, או שהם טועים עכשיו והפשרה הזו עדיין ריאלית, או שהם צדקו לשעתו אבל ריכוך העמדות בציבור הישראלי ביחס לירושלים הקשיח, לבלתי חזור, את עמדת הפלשתינים - איני יודע. מצורף המקור לציטוט, מסמך doc של טניה רינהרט. אם יש לך בעיה לפתוח קבצי doc חפש בגוגל "רינהרט ביילין 1996", גוגל מאפשר הצגת המסמך כדף html קריא.

yoramgat

New member
כן - עד שהמנתח שהתבדה מודה

בפומבי שטעה. זהו פשוט מינימום של יושר אינטלקטואלי - אין לי כל עניין לקרוא אנשים בלתי הגונים, או כאלו שאינם מסוגלים להבחין בכך שטעו. כמו כן, אני מצפה שתחזיות עתידיות מצד המנתח יכילו מידה כלשהי של ענווה ויזכירו כי בהסתמך על ההיסטוריה ישנה אפשרות סבירה שהמנתח טועה. באופן כללי, ראוי שהמנתחים למיניהם (גם אלו שלא התבדו עד כה) יסתפקו בהצבעה על אפשרויות במקום להתיימר לחזות את העתיד.

yeshgvul

New member
שים לב שלמטה הבאתי בפניך מידע

על מעשי רצח ועינויים וכמויות האנשים שהרגנו בלבנון (רק ב- 1982, בלי לספור מה שקרה ב- 18 שנים אח"כ ).

מהי הגדרת "מידע"

הנייר סובל הכל. זה שאיזה ערבי או שונא ישראל אחר (אפילו אם הוא יהודי) כותב שישראל הרגה 20,000 לבנונים שווה בדיוק למה שכותב מכחיש שואה או לפרוטוקולים של זקני ציון. זה לא מידע. מאחר ואני השתתפתי במלחמת לבנון, אני יכול להעיד שלפחות בגיזרה שלי לא נהרגו כמויות גדולות של לבנונים.

yeshgvul

New member
אתה אונס קטינות ?

רוצה להוריד את הדיון לביבים כאלה, עם כינויים ובריחה מהתמודדות ? בבקשה.

6bcad

New member
החסרת מהמשוואה את החשוב ביותר

- סוריה. כל עוד אין הסדר איתם, הם לא ישמיטו את הפיון חיזבאללה שלהם.

yeshgvul

New member
מרכז יפה למחקרים התריע שאנו מתעלמים

מאיתותי שלום של סוריה. עכשיו הזדמנות טובה מאד לעשות שלום עם סוריה ועם הליגה הערבית. שרון מעדיף את הגולן

למעלה