IELTS או TOEFL די דחוף.

המשנה

New member
IELTS או TOEFL די דחוף.

1. מהי רמת המבחנים בגדול? מה ההבדל בין מבחנים כאלה למבחנים של 5 יחידות אנגלית בבית ספר? 2. איזה מבחן נחשב קל יותר או נוח יותר? האם יש הבדל משמעותי? תודה רבה.

GeJuFan

New member
תשובות:

אני חושבת ששניהם די דומים ברמה שלהם לבגרות 5 יחידות באנגלית. ממבחן ניסיון של איילטס שעשיתי לפני ארבע או חמש שנים בערך, לי אישית הרגיש שההבדל בין שניהם הוא שהאיילטס יותר מייגע הוא מרגיש ארוך יותר, ואני גם חושבת שהוא באמת ארוך יותר. לעומת זאת הטופל עבר לי מאד בקלות.

המשנה

New member
תודה,

אני רואה שיש איילטס בשבוע הבא אבל זה לא מופיע בתור אופצית הרשמה. יכול להיות שזה מאוחר מדי? יש מישהו לדבר איתו בארץ (כמו הבריטיש קונסול ל-איילטס) בנוגע לטופל?

GeJuFan

New member
לגבי הרשמה

יכול להיות שבאמת לאיילטס אין כבר אפשרות להירשם. לגבי הטופל, כנס לאתר הרשמי ה-ets שמה יש לך אפשרות הרשמה לתאריך הקרוב ביותר, שיש בו מקומות פנויים. קח בחשבון שיש סיכוי שהתאריך הקרוב ביותר יכול להיות בעוד חודש אפילו.

המשנה

New member
איך מומלץ ללמוד?

יש לי ידע טוב באנגלית ואני מתעסק בשפה כל יום. יש אתרים טובים שיכולים לעזור?

GeJuFan

New member
אם יש לך ידע ברמה גבוהה

אז נסה לעשות מבחן דוגמא אחד ותראה מה הניגוד שאתה מקבל. לפי זה תחליט אם שווה לך לקנות ספר לימוד או פשוט לגשת ישירות למבחן עצמו. אני למדתי מעט מאד והצלחתי להוציא ציון לא רע בכלל בטופל.

d a p h n a

New member
יש מבחנים לדוגמה באתר של ets

אם כי יכול להיות שאתה מקבל גישה אליהם רק אחרי שנרשמת למבחן.

גברת בץ

New member
ל-IELTS

יש דוגמאות של כל סוגי הפרקים באתר שלהם, המבחן לדעתי ברמה לא גבוהה למי שיש אנגלית טובה אבל שווה להכיר את סוג השאלות.

למעלה