idkunim Shalom,ani_behul_velo_raiti_20_yom.teadkenu_oti_please
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 3/8/06 #2 ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gifמה../images/Emo35.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif
פ פעמיים בוסקילה123 New member 3/8/06 #4 תרגום:../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif כותרת:עידכונים. תוכן:שלום,אני בחו"ל ולא ראיתי 20 יום.תעדכנו אותי בבקשה. עכשיו לתשובה:סער ומיטל התנשקו.זה הכי מעניין
תרגום:../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif כותרת:עידכונים. תוכן:שלום,אני בחו"ל ולא ראיתי 20 יום.תעדכנו אותי בבקשה. עכשיו לתשובה:סער ומיטל התנשקו.זה הכי מעניין
B B o N u s New member 3/8/06 #7 יש הרבה.. אני מציע שתחכה לVOD שתחזור לארץ.. בינתיים תהנה שם הכי טוב זה לצפות מאשר לקרא
ד דנה בלום המושלמת New member 3/8/06 #8 גם אני הבנתי מה כתבתה אמ אז ככה: מיטל וסער התנשקו , ריטה בשוייץ ועדיין אין תוצאות בקשר לניתוח , אממממ סתכל באתר הרשמי יש תקצירים לפרקים הבאים והנה אני הביא לך קישור
גם אני הבנתי מה כתבתה אמ אז ככה: מיטל וסער התנשקו , ריטה בשוייץ ועדיין אין תוצאות בקשר לניתוח , אממממ סתכל באתר הרשמי יש תקצירים לפרקים הבאים והנה אני הביא לך קישור
L l u l i 3 New member 3/8/06 #9 כן גם אני הבנתי.. ../images/Emo41.gif כי אחותי ואחי טסים לחו"ל לתקופות ארוכות, ואז חוזרים, והם מתכתבים שם ככה איתנו...חח
כן גם אני הבנתי.. ../images/Emo41.gif כי אחותי ואחי טסים לחו"ל לתקופות ארוכות, ואז חוזרים, והם מתכתבים שם ככה איתנו...חח